הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנצ' תקוע אובד עצות

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני לא יודע מה לעשות , הבנצ שלי תקוע איזה שבועיים , בזמן שהסקוואט והדדליפט עולים יפה ,
אני בעבר הייתי בילדר ולא הייתי עושה בנצ כל כך וגם לא היה אכפת לי מהתרגיל הזה אז אני לוחץ רק 72.5 קג ל 3X5 :/
ואני שוקל 81 על 1.78 15-14 אחוז שומן , אני לא מאמין שאני לא יכול להתקדם בלי הרבה אוכל ,
בהנחה ואני על פלוס קלורי קטן איך לעבוד על הבנצ כדי להתקדם בו ? אני בסוג של SS שבה אני עושה בנצ 3X5 פעמיים בשבוע ופרס 3X5 פעם בשבוע

אני מסיק ממך שמי שעושה SS כמו שצריך יראה כמו פח זבל?
חס וחלילה. לא נסחתי את עצמי נכון. אבל הבעיה האמיתי מתחילה בזה שהוא חושב שחובה להיראות כמו פח זבל כדי להתקדם בSS וזה לא נכון.
מה שהתכוונתי הוא שיאכל מספיק בשביל להתקדם. קח אותי לדוגמא:
גם לי היה את הראש של "אני יאכל נקי כי אני לא רוצה להיראות כמו פח זבל" ולא הייתה התקדמות משמעותית. אבל, כשהתחלתי לאכול כמו שצריך העליתי את הדדליפט מ-107.5 למספר כלשהו יותר גבוהה. לא אתן מספר כדי שלא אקבל חוב לראק. את המספר אתה יכול לראות בלוג שלי.
ואת הסקוואט מ-107.5 גם למספר גבוהה יותר שלא אציין. ןאני לא מחשיב את עצמי כאחד שנראה כמו פח זבל.
אני יעלה סרטון , בדק אותי במכון ליפטר רוסי עם בנצ 140 ואמר שאני לוחץ בסדר
אחכה.

אתה יכול להראות לי אחד שסיים את התוכנית ולא השמין משמעותית ? מהארץ
זה לא ממקומי לעשות זאת.

• פותח/ת השרשור
חס וחלילה. לא נסחתי את עצמי נכון. אבל הבעיה האמיתי מתחילה בזה שהוא חושב שחובה להיראות כמו פח זבל כדי להתקדם בSS וזה לא נכון.
מה שהתכוונתי הוא שיאכל מספיק בשביל להתקדם. קח אותי לדוגמא:
גם לי היה את הראש של "אני יאכל נקי כי אני לא רוצה להיראות כמו פח זבל" ולא הייתה התקדמות משמעותית. אבל, כשהתחלתי לאכול כמו שצריך העליתי את הדדליפט מ-107.5 למספר כלשהו יותר גבוהה. לא אתן מספר כדי שלא אקבל חוב לראק. את המספר אתה יכול לראות בלוג שלי.
ואת הסקוואט מ-107.5 גם למספר גבוהה יותר שלא אציין. ןאני לא מחשיב את עצמי כאחד שנראה כמו פח זבל.

זה לא ממקומי לעשות זאת.
הדדליפט מתקדם פצצה הסקוואט מתקדם גם בסדר הם לא הבעיה כאן

ואם תיתן לי אחד כזה אז שנינו נסכים שהוא פריק גנטי
אז למה לי להתאמץ? בסדר אל תעשה SS.(בכללי לא פניתי אלייך)
זה כל הלחיצות והעבודה ליד אחורית שאתה עושה בשבוע?

• פותח/ת השרשור
עוד משהו , אני מבין שאם הייתי שחיף 65 קילו היית אומר לי להתחיל לאכול ולהעמיס אוכל , מבין שצריך אוכל בשביל להתקדם ,
אבל בוא אני יסביר לך את המצב , אני גדול , יש עלי הרבה מסת שריר, לא עשיתי בנצ' בכל השנתיים שהתאמנתי בילדינג (טעות) אז לפי דעתי זה לא במקום להציע לי לאכול כמו חזיר בשביל להתקדם בבנצ'

אני יעלה סרטון , בדק אותי במכון ליפטר רוסי עם בנצ 140 ואמר שאני לוחץ בסדר
ואם תיתן לי אחד כזה אז שנינו נסכים שהוא פריק גנטי

בהחלט צריך להיות פריק גנטי כדי לא להשמין. זה משהו שרוב האנושות לא מצליחה לעשות.

• פותח/ת השרשור
בהחלט צריך להיות פריק גנטי כדי לא להשמין. זה משהו שרוב האנושות לא מצליחה לעשות.
חה חה חה מצחיק , הבנת שהתכוונתי על ידי אכילה מרובה שמאפשרת התאוששות ולעמוד בתכנית

אם אתה משמין בצורה מוגזמת הבעיה היא בהרגלי האכילה שלך ולא בתוכנית, אין שום תרגיל שיגרום לך להיות "שמן" יותר.
ואם אתה רוצה להסתכל על ההיבט התזונתי המומלץ לתוכנית, זה עניין של תפיסה,
מה אתה מגדיר כ"אכילה מרובה"?

• פותח/ת השרשור
אם אתה משמין בצורה מוגזמת הבעיה היא בהרגלי האכילה שלך ולא בתוכנית, אין שום תרגיל שיגרום לך להיות "שמן" יותר.
ואם אתה רוצה להסתכל על ההיבט התזונתי המומלץ לתוכנית, זה עניין של תפיסה,
מה אתה מגדיר כ"אכילה מרובה"?
פלוס קלורי גדול

• פותח/ת השרשור
אתה מתבלבל בין משתנה תלוי לבלתי תלוי.

פלוס קלורי של 1500 הוא גדול בכל המובנים, מי ישמין ממנו יותר? זה כבר עניין גנטי.
אבל אם תיקח אחד עם חילוף חומרים מהיר אז זה יהיה לו כאילו פלוס יותר קטן

• פותח/ת השרשור
תנסה להוסיף מקבילים עם משקל לעצימות גבוהה.
ריסט עשית?
לא , האמת אני אשמח לישמוע איך לעבוד עם משקל שאני סוגר בלי בעיה יעלה אותי למעלה
מקבילים קשור לבנצ ? כשהמקבילים עולה גם הבנצ ? כי המקבילים שלי הרבה יותר חזק מהבנצ משמעותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית