ייעוץ תוכנית טקסס - פיצול והתאמה לליפטינג

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אז בקרוב אעבור לטקסס ולפני שאעשה את זה אני רוצה לסדר כמה דברים כדי שאכנס אליה מוכן

1. הבנתי שהנפח יכול להיות ארוך ומייגע וכדאי לפצל. הבעיה היא שעוד מעט מתחילים הלימודים ואולי לא יהיה לי זמן להגיע למכון 4 פעמים בשבוע, אפשר לפצל רק את הנפח לעליון תחתון ועצימות במתכונת רגילה? אם כן איך זה יעבוד?

2. במידה ולא אפצל ואשר עם הפיצול הבסיסי הבנתי שטקסס היא יותר מתכונת ובמתכונת הרגילה היא יותר תוכנית "כוח כללי" ולא מותאמת לליפטינג. איך אפשר להפוך אותה למותאמת לליפטינג?
הוספת תרגילי עזר כמו דפסיט דדליפט במקום הפאוורקלין או חתירה? (הבנתי שזה נהוג). ולהעלות תדירות בנץ' ולהוריד תדירות פרס?

• פותח/ת השרשור
לקחתי את התבנית הבאה מהאתר של @moo
אני אעשה את התוכנית כך:
סקוואט
לחיצת חזה
בנט אובר רואו
B – התאוששות
סקוואט קל
לחיצת כתף
מתח
פשיטות גו
C – עצימות
סקוואט
לחיצת חזה
דדליפט

לא אבצע רוטציות ללחיצות.

• פותח/ת השרשור
תתחיל משקלים קלים כך שתגיע לשבוע 3-4 בהדרגה לשיאים שלך
בהצלחה
שאלה נוספת:
השבוע בחמישי יהיה האימון האחרון שלי בSS
אפשר כבר בראשון להתחיל את טקסס עם ריסט במשקלים או שכדאי לקחת מנוחה או משהו?

שאלה נוספת:
השבוע בחמישי יהיה האימון האחרון שלי בSS
אפשר כבר בראשון להתחיל את טקסס עם ריסט במשקלים או שכדאי לקחת מנוחה או משהו?
כשאני עברתי מSS לJM לקחתי שבוע ועשיתי בו את המשקלים שרציתי להתחיל איתם את הטקסס -15 קילו ביום הראשון וככה העלתי כל אימון 5 קילו עד שהתחלתי את התוכנית, עשיתי את זה כדי להתרגל לנפח ולהבין מה מצפה לי.
אם אתה רוצה שהנפח הראשון שלך יהיה 100 קילו יום ראשון אתה בא ועושה סקוואט 85 5X5 יום שלישי סקוואט 90 5X5 יום חמישי 95 5X5.
כמובן שאת התוכנית אתה צריך להתחיל משקל שיהיה לך קל לעשות 5X5.

בגדול הריסט מספיק
אם בא לך תן שבוע קל לנוח ואת האימון הראשון בו תעשה 5X5 במשקל קל כדי להרגיש את הנפח כמו ש @Alikk1998 הציע
לא הייתי עושה שבע שלם 5X5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית