- פותח/ת השרשור
לא קרה לי אף פעם...הייה לי פשוט קושי לנשום מתחת למוט והתחלתי לראות שחור... לא רציתי להתעלף באמצע החזרה ה5 אז החזרתי את המוט...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קרה לי אף פעם...הייה לי פשוט קושי לנשום מתחת למוט והתחלתי לראות שחור... לא רציתי להתעלף באמצע החזרה ה5 אז החזרתי את המוט...
יפה מאוד סטסשבוע 11
סקוואט pr 162.5x5,5,5,4,4 בסט 4 ו5 קצת חשכו עיני לכן עשיתי 4.
בנץ 105x5x5 pr נחמד בהכל, סט חמישי הייה ללא עצירה בחזרה האחרונה
חתירות 90x3x8 צ'יטים בכל הכוח!!!
עזר והביתה
Challenge accepted!בנץ 105x5x5 pr נחמד בהכל, סט חמישי הייה ללא עצירה בחזרה האחרונה
עצימות
סקוואט 195X1F נאחס, כשהנפח הולך העצימות לא הולך ולהפך.
בנץ' 117.5X3 PR מעכשיו כבר ללא עצירה בחזרה האחרונה.
דדליפט
125X3
145X3
160X6
עזר והביתה.
סרטון של סקוואט כושל
כמו תמיד!נתתי לך בראש
חזק על חלשים ! 😉נתתי לך בראש
מסכיםאיזה חזק על חלשים.. סטסאחד הלא פראיירים בעליל...
היה נחמד אם היה אפשר לתת מוניטין ישר דרך המקום של העדכונים ושאני לא אצטרך לחפש שעה את העדכון בדיון בשביל לתת מוניטין..אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).
תהנה 😃
אבדוקהיה נחמד אם היה אפשר לתת מוניטין ישר דרך המקום של העדכונים ושאני לא אצטרך לחפש שעה את העדכון בדיון בשביל לתת מוניטין..
נתת לו בראשאז הלכתי היום לאורטופד שמומחה לכף רגל, כשאני זוכר שיש לי משהו כמו פלטפוס בסוף התברר שזה אולפוס(קשת מוגבהת).
סליחה עם הטעתי מישהו בעבר בקשר לנשוא של פלטפוס.
על הדרך האורטופד התחיל לזיין שכל שלהרים משקולות זה לא בריא לגב(כשבכלל באתי לבדוק את הכף רגל) , ובמקום שהוא ידבר אני כבר הסברתי במקומו על פריצות דיסק וכל הנושא בזמן שהוא מסתכל עלי כאילו עם מבט של "מאיפה הוא יודע אתזה"
זכויות ההסרטה לסיפור המטורף הזה עדיין קיימות, או שאיזה מפיק הוליוודי כבר קנה אותן?על הדרך האורטופד התחיל לזיין שכל שלהרים משקולות זה לא בריא לגב(כשבכלל באתי לבדוק את הכף רגל) , ובמקום שהוא ידבר אני כבר הסברתי במקומו על פריצות דיסק וכל הנושא בזמן שהוא מסתכל עלי כאילו עם מבט של "מאיפה הוא יודע אתזה"
כמה אחוזים אני אקבל מהרווחים של הסרט?זכויות ההסרטה לסיפור המטורף הזה עדיין קיימות, או שאיזה מפיק הוליוודי כבר קנה אותן?
100 או יותרכמה אחוזים אני אקבל מהרווחים של הסרט?
מי מסריט?100 או יותר