הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של הפינגווין

לוג של הפינגווין

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/1/26
אז לא שמעת 😆
כן, יש לו ספר ברוסית שנקרא בשם מאוד מקורי "פאוורליפטינג". השייקו שאנחנו מדברים עליו זה בוריס איבנוביץ'? כי זה השם של מחבר הספר, וכתוב שהוא המאמן (או לשעבר) של נבחרת רוסיה בפאוורליפטינג או משהו בסגנון אז אני מניח שיש שייקו אחד כזה.
קצת גוגל והבנתי שהספר ברוסית... אם הייתי קורא רוסית בקצב מהיר יותר של 3 מילים לדקה אולי הייתי משיג אותו 😁

אם בא לך תשיג את הספר, לקרוא זה תמיד טוב

קצת גוגל והבנתי שהספר ברוסית... אם הייתי קורא רוסית בקצב מהיר יותר של 3 מילים לדקה אולי הייתי משיג אותו 😁

אם בא לך תשיג את הספר, לקרוא זה תמיד טוב
צודק 😃 מה גם שראיתי שהוא עולה פחות מ 20 שקל באתר רוסי (ההוא עם הנעלי סאבו הזולות). אני אחכה שיגיע המשלוח שהזמנתי לראות שהאתר בסדר ואז כנראה באמת אעשה עוד הזמנה ואכניס לשם את הספר

צודק 😃 מה גם שראיתי שהוא עולה פחות מ 20 שקל באתר רוסי (ההוא עם הנעלי סאבו הזולות). אני אחכה שיגיע המשלוח שהזמנתי לראות שהאתר בסדר ואז כנראה באמת אעשה עוד הזמנה ואכניס לשם את הספר
מזה האתר הזה????

מזה האתר הזה????
powermens.ru
בינתיים הזמנתי משם שני זוגות נעליים ב 369 ש"ח, נחכה שיגיעו לרואת שהכל טוב. מישהו מהמכון אצלנו אמר לי עליו, הוא קנה נעליים משם והכל היה סבבה. יש שם גם ציוד של טיטאן, אינזר, נעליים של אדידס, נייק, ריבוק ועוד.

powermens.ru
בינתיים הזמנתי משם שני זוגות נעליים ב 369 ש"ח, נחכה שיגיעו לרואת שהכל טוב. מישהו מהמכון אצלנו אמר לי עליו, הוא קנה נעליים משם והכל היה סבבה. יש שם גם ציוד של טיטאן, אינזר, נעליים של אדידס, נייק, ריבוק ועוד.
נשמע אדיר
powermens.ru
איזה סיוט זה לקרוא ברוסית 😵
נראלך כרטיס אשראי בין לאומי יעבוד?
כי אני זוכר שפעם ניסיתי להזמין משהו מרוסיה וזה ביקש כרטיס ברובלים

נשמע אדיר

איזה סיוט זה לקרוא ברוסית 😵
נראלך כרטיס אשראי בין לאומי יעבוד?
כי אני זוכר שפעם ניסיתי להזמין משהו מרוסיה וזה ביקש כרטיס ברובלים
כן, הזמנתי עם אשראי בינלאומי רגיל.

שלחו לך בטח סאבו שאיזה צ'י'צני הכין במעבדה במרתף שלו.
כי את הסאבו האחרות מכינים דוקטורים למדעי הנעליים. ואת האדידס לא מכינים ילדים וייטנמיים במרתף
אגב באתר הרשמי של סאבו המחירים אותו דבר כמו באתר הנ"ל לנעליים. חברה רוסית, הגיוני שלקנות את זה ברוסיה יהיה זול יותר מלקנות את זה בארץ או בארה"ב.

כי את הסאבו האחרות מכינים דוקטורים למדעי הנעליים. ואת האדידס לא מכינים ילדים וייטנמיים במרתף
אגב באתר הרשמי של סאבו המחירים אותו דבר כמו באתר הנ"ל לנעליים. חברה רוסית, הגיוני שלקנות את זה ברוסיה יהיה זול יותר מלקנות את זה בארץ או בארה"ב.
חבל שלא גיליתי את האתר לפני כשנה

זהו?סיימת לחטב?
ומתי יהיה בנץ עם אחוזים גבוהים יותר?
מה לחטב? הפסקתי חיטוב מלפני שנה או משהו.
בנץ עם אחוזים גבוהים יש בדכ כשאני עושה בנץ עם קרשים.
בנץ רגיל באחוזים גבוהים יהיה יותר קרוב לתחרות.

powermens.ru
אין אפשרות להעביר באתר לאנגלית?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית