הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
כי הגעתי למסקנה שאני ממש קקי בסומו. היה לי 211X5 ו215X4 סומו, משהו כזה ואז בתחרות פסלתי 227.5 פעמיים. בקלאסי השיא שלי בתחרות הוא 220 (כשהיה לי 190 לחמישיה) וכרגע השיא הוא 206 לחמישיה ו223.5 לסינגל שעף בקלות בלי רייג' אחרי סט עבודה.

אז כנראה שאתה באמת יותר בנוי לקלאסי אחי.

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 26/11/15

אימון השלמה לאתמול:
פרס:
45x5
50x5
55x3
60x2
65x1
72.5x1
80x1 - הבנתי שלא כשאני על הבוקר בלי אוכל אחרי הבנץ של אתמול. יחכה לראשון.
אחיזה קרובה:
60x5
70x3
80x1
85.5x2x8
אינקליין
60x5
72x2x8
עלה טוב שניהם.
צין אפס
Bwx4
Bwx4x6
Bwx5
פייספולס 5x15
עכשיו סוגר שבת. אימון פרס התאוששות בראשון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/11/15

אימון התאוששות:
פאוז סקוואט:
60x5
100x5
140x3x3
פרס:
45x5
50x5
55x3
60x2
65x1
72.5x1
80x6x3
80x2x2. - היה לא קל, אני על 4 שעות שינה וחרא אוכל היום אז הייתי רק מבסוט שהצלחתי לסגור הכל.
פשיטת גו 3x10
פייספולס 5x15
בייספס 5x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/12/15

אימון עצימות בפרופיט אור עקיבא החדש:
סקוואט:
60X5
100X5
140X3
160X1
180X1
202.5X5 - הפעם לא ניסיתי לעשות ללא, כבר לא ילך בבלוק הזה. איזה ערבי נעמד מאחורי בחזרה השלישית וצעקתי לו שלא יעז לגעת במוט. בחזרה החמישית התחילה טיפה מלחמה והוא ישר נגע... כל הרייג' הוצאתי עליו התחלתי לצרוח לו על החיים שם. מוטמטם. בכל מקרה זה היה שלי. שבוע הבא 207.5.
בנץ':
60X5
75X2X10 קליל
דדליפט ללא:
60X5
100X5
130X3
150X1
170X1
190X5 - עלה מעולה, אבל לא קל. אולי אנסה גם את ה195 ללא, תלוי איך ירגיש באותו יום.
מקבילים:
BWX5
BW+22.5X2X10 - המקבילים מתקדם יפה
פושדאון 3X10
פלייס בקבלים 3X10 - מרגיש יותר טוב מהדאמבלים בגלל הROM בסוף התנועה. אני חושב שאשאר עם זה..

סה"כ המכון הזה מטורף, יש כלוב, ראק פתוח, ועוד ראק עם מוטות ביטחון שלא הייתי סומך עליהם עם הסקוואט שלי אבל זה מקום להעיף אליהם את האנשים שירצו לעבוד איתי/להתחמם בו עד שיתפנו השאר. יש איזה 10 מוטות, יש פאקינג ראק ללחיצת כתפיים בישיבה. באמת הכל מהכל, רוב המכונות מבוססות פלטות אז יש כמות הזויה של פלטות, לא ספרתי אותן אבל אני משער שאיזה 10-15 זוגות של 20.. לא חסר. המשקולות קצת שוקלות לא וואו, 19.9-20.9 ממה ששקלתי, והמוט יצא 18.8. המקום היה ממש מפוצץ אבל עדיין לא הייתה שום בעיה להתאמן, הוא פתוח יומיים ונרשמו אליו כבר 1200 איש לדברי המנהל.. מבסוט שם רצח, אם אוכל לקמבן שם מחיר לכרטיסיה אני בהחלט אעבור להתאמן שם לפחות רוב הזמן. החיסרון היחיד שהבעלים לא אוהב שזורקים את המוט בדדליפט, המאמן בא להגיד לי אבל מעבר לזה לא יעשו לי יותר מדי, גם אני מכיר טוב את המנהל והוא בקרוב יביא רצפות גומי לדדליפט אז כבר לא תהיה בעיה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשמע קטלני,למה עברת? או שלא עברת להתאמן בקבוע בוולקאן?

נשמע קטלני,למה עברת? או שלא עברת להתאמן בקבוע בוולקאן?
וולקן לא בדיוק באזור שלי. אני משתדל להגיע כשאני יוצא לאפטר או משהו ביום של אימון נפח/עצימות ואז "בדרך" מהבסיס אני עובר בוולקן, וגם זה לא כל כך בדרך, זה במצטבר מוסיף לי איזה שעה וחצי לדרכים אבל בשביל וולקן זה שווה את זה. זה מכון שנמצא ליד הבית, לצערי גם עכשיו דיבר איתי המנהל ואמר שבגלל שזה רשת אין לו דרך לקמבן לי מחיר ואין אופציה לכרטיסיה אז זה או 35 לכניסה חדפ או 140 לחודש.. לא שווה לי אז אם אני לא אתחיל לעבוד שם אני כנראה לא אתאמן שם יותר מדי.. אולי אם אצטרך להשחיל אימונים בשבתות.

וולקן לא בדיוק באזור שלי. אני משתדל להגיע כשאני יוצא לאפטר או משהו ביום של אימון נפח/עצימות ואז "בדרך" מהבסיס אני עובר בוולקן, וגם זה לא כל כך בדרך, זה במצטבר מוסיף לי איזה שעה וחצי לדרכים אבל בשביל וולקן זה שווה את זה. זה מכון שנמצא ליד הבית, לצערי גם עכשיו דיבר איתי המנהל ואמר שבגלל שזה רשת אין לו דרך לקמבן לי מחיר ואין אופציה לכרטיסיה אז זה או 35 לכניסה חדפ או 140 לחודש.. לא שווה לי אז אם אני לא אתחיל לעבוד שם אני כנראה לא אתאמן שם יותר מדי.. אולי אם אצטרך להשחיל אימונים בשבתות.
הבינותי, בהצלחה. 😃

התאמנתי די הרבה זמן בפרופיט פ״ת. למרות המחיר זה חרא. אל תתקרב לזה.
פלטות שבירות ומוטות שלא עומדים בכלום ומתעקמים, ואם זה לא מספיק אז עוד משאירים אותם במקום להביא מוטות חדשים.
והכלוב עכשיו חדש, אבל עוד מאט הוא יחליד קצת ואז זה גיהנום לעבוד איתו (המוטות ביטחון והפינים למוט בקושי זזים ובקושי אפשר להוציא אולם ולכוון לפי מה שאתה רוצה).

כבר אמרתי שאי אפשר מגנזיום?

התאמנתי די הרבה זמן בפרופיט פ״ת. למרות המחיר זה חרא. אל תתקרב לזה.
פלטות שבירות ומוטות שלא עומדים בכלום ומתעקמים, ואם זה לא מספיק אז עוד משאירים אותם במקום להביא מוטות חדשים.
והכלוב עכשיו חדש, אבל עוד מאט הוא יחליד קצת ואז זה גיהנום לעבוד איתו (המוטות ביטחון והפינים למוט בקושי זזים ובקושי אפשר להוציא אולם ולכוון לפי מה שאתה רוצה).

כבר אמרתי שאי אפשר מגנזיום?
המנהל היה בעלים של קרוספיט לפני זה.. הוא האחרון שיגיד לי משהו על מגנזיום, הוא גם מביא עכשיו משטחי גומי בשביל שיהיה אפשר לזרוק את המוט בדדליפט. הפלטות שונות ממה שראיתי שיש בפתח תקווה, זה פלטות גומי כאלה והמוטות סבירים, אפילו הצלחתי לתת קצת וויפ בדדליפט. במכון שאני נמצא בו זה אותו כלוב כבר איזה 20 שנה ולא נראה שזה בעייתי... בכל מקרה אני לא אהיה שם יותר מדי כי עדיין אני משלם 200 שקל לכרטיסיה של 10 בפרדס חנה אז זה יוצא לי כמעט חצי מחיר.. אבל אם אצטרך להתאמן או מאוחר יותר בשישי מסיבות כאלה ואחרות אני אלך לפרופיט.

עדכון לוג: 02/12/15

אימון התאוששות פרס:
חרא אימון. הזוקפים ממש תפוסים מאתמול וזה פגע לי מאד בפרס.
לימבר 11 - אחרי מלא זמן שלא עשיתי הכל...
פאוז סקוואט:
30x5
70x5
100x5
120x3x3
פרס:
45x5
50x5
55x3
60x2
65x1
70x1
75x1
80x2x2
80x2x3
80x2 - סט ראשון כשל בשלישי, שני לא ניסיתי שלישי. הצלחתי שני סטים ואחכ בסט 5 לא ניסיתי אפילו את השלישי. חתכתי את זה כבר פה וזהו.
פייספולס 5x15
פשיטת גו 3x10
בייספס 5x10
מקווה שהזוקפים ירגישו יותר טוב לקראת שישי אחרת אין מצב שיהיה נפח ללא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/12/15

לא עדכנתי כל כך משקל גוף, הייתה עצירה קלה שחזרתי להיות 85.4 כמה שקילות. היום מ.ג בבוקר 84.9 אחרי שהורדתי ל2800 קלוריות ביום. פחמימה על 200 גרם בערך אבל לפעמים אם אני מרגיש שאני לא צריך את כל הפחמימה אין לי בעיה להישאר על 150 או אפילו 130 בערך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/12/15

אימון נפח, אד קואן שבוע 5:
סקוואט ללא:
60X5
100X5
140X3
160X1
180X5X5 - ללא ספק האימון הכי קשה בחיים שלי. הגעתי עם זוקפים מאד תפוסים עדיין וחשבתי בהתחלה בכלל לא לנסות ללא חגורה. ניסיתי בכל זאת סט ראשון שהיה ממש קשה והרגיש כמו יום עצימות, אמרתי אולי בכל זאת נסחוב עוד אחד. אחרי השני אמרתי נסחוב כבר 3 סטים כי זה המינימום שרציתי בכל מקרה. אח"כ כבר אמרתי שאני אתאבד על זה והגעתי לאיזה רבע שעה בין הסטים. היה קשה ברמות. אחרי כל חזרה הרגשתי שאני הולך ליפול בבור ואין מצב שאני סוגר את הסט. איכשהו הצלחתי לסגור את זה. הנה סרטון של הסט האחרון:

בנץ':
60X5
70X4
80X3
90X2
102.5X2X5
אחיזה קרובה:
89.5X2X5
אינקליין:
75.5X2X5 - כל הבנץ' הלך ממש קל. אני חושב שבאינקליין אני אעלה קצת את האחוזים לקראת האימון הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית