הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
מצטרף לאיחולים.
האמת שבאתי לרשום גם בלוג שלי
בתוכנית שלי יש יום כבד ויום בינוני לדדליפט
בכבד עלי להתקדם במשקל ולעשות
1x5 ואז 4x3
ותמיד אחרי האימון הזה,אני מרגיש כמו סמרטוט
היתכן שיש לי עומס רב?
הכל אפשרי. השאלה כללית מדי בלי להיכנס לעומקי הפרטים של התכנית שלך. אל תשכח שבמצב שלי הגב מאד רגיש כי אני כבר שנה בתהליכי החלמה מפציעה. לא צריך לפחד כל כך מעומס

מדהים.
120 לשמינייה
כבוד כבוד
מך. היה בינוני מאד. היה לי היום בתכנית 4X8-10 בRPE8. חשבתי שיהיה 120X4X8@8 והסט הראשון היה RPE9 כבר אז הייתי צריך להוריד.
דווקא 117.5 שהיה בסט השלישי הייתי יותר מרוצה. עלתה עשיריה בRPE8.
חשוב גם לזכור שזה אחיזה רחבה - זה קצת יותר קל מבנץ' רגיל.

בכללי היו לי בעבר בנצ'ים הרבה יותר מרשימים לדעתי. יהיה מעניין לראות מה אהיה מסוגל לעשות כשאחזור לטווחי חזרות נמוכים יותר.

מך. היה בינוני מאד. היה לי היום בתכנית 4X8-10 בRPE8. חשבתי שיהיה 120X4X8@8 והסט הראשון היה RPE9 כבר אז הייתי צריך להוריד.
דווקא 117.5 שהיה בסט השלישי הייתי יותר מרוצה. עלתה עשיריה בRPE8.
חשוב גם לזכור שזה אחיזה רחבה - זה קצת יותר קל מבנץ' רגיל.

בכללי היו לי בעבר בנצ'ים הרבה יותר מרשימים לדעתי. יהיה מעניין לראות מה אהיה מסוגל לעשות כשאחזור לטווחי חזרות נמוכים יותר.
מרשים בכל קנה מידה!
כאשר תחזור למתכונת של 3-5 חזרות,איזה תוכנית תבחר?
והאם יש לך טיפ,להורדה של המוט בהוצאה הראשונית מהראק? אני מרגיש שזה לוקח לי הרבה כח.
תודה

מרשים בכל קנה מידה!
כאשר תחזור למתכונת של 3-5 חזרות,איזה תוכנית תבחר?
והאם יש לך טיפ,להורדה של המוט בהוצאה הראשונית מהראק? אני מרגיש שזה לוקח לי הרבה כח.
תודה
אני עובד עם מאמן, הוא כותב לי את התכנית.
לגבי הוצאה מהראק - אם אתה מתאמן עם מישהו אז שיעזור. אם לא, תשכב יותר אחורה בספה ואז ההוצאה תהיה קלה יותר. המטרה שלך היא שהמוט יצא את מינימום המרחק האפשרי מהראק. ככה ההוצאה תהיה קלה יותר.

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 01/09/21

Morning BW 88.6
W13D3:
Last Deadlift session before flying abroad for a week. Luckily I (currently) won't have to quarantine when I'm back so it won't be too long of a break.
Deadlift:
60X5
100X5
120X3
140X2
150X8
155X8
160X8 - huge post injury PR. Technique was okayish but I finished this with no pain so I'm happy about it. Weights are actually starting to get heavy. This was probably an RPE8. Hopefully my back will keep responding well to this and I'll be back at 200+ soon.
Pause Squat:
65X3X6
Bulgarian Split Squat:
16X3X10
Good girl:
60X3X15
Super set with leg raises 4X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית