הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
איזה מוט זה?
מוזמן לקנות לי אגב אם הוא ישרוד עוד הרבה זמן
מוט של מארבו, אבל לא הייתי בונה על לנסות לקנות אותו ולצפות לאותו דבר. במוטות האלה הבקרת איכות לא ממש קיימת ויכול להיות שתזמין את המוט ותקבל משהו שונה לגמרי ממני.
מוט משקולות אולימפי חצי מקצועי באורך 220 ס"מ
פה למשל זה המוט שלי בתמונה, אבל כתוב שהקוטר של המוט 28 מ"מ. המוט שלי 31 מ"מ.
תיקון למוט שלי יש חספוס מרכזי ופה בתמונה אין.
לא הייתי ממליץ לנסות את המזל עם המוט הזה. אני עדיין אמליץ לקנות פוואר בר נורמלי בלי למצמץ, לי פשוט הוא יצא אחלה של ביטר בר לדברים כמו הבלט סקוואט הזה.

שמע אתה בהמה

אם אתה פאוורליפטר למה אתה מבודד כתפיים?

מה זה נותן לך? מה המטרה? או שזה לא בשביל הפאוורליפטינג אלא סתם להיפרטרופיה ואז אני מבין
והיפרטרופיה בשרירי הכתפיים לא עוזרים לפווארליפטינג? כאילו, כמובן שזה יבנה לי פחות כח בכתפיים מאשר לחיצת כתפיים למשל, אבל כמובן שבאופן עקיף ההיפרטרופיה בכתפיים תאפשר לי לבנות בהן יותר כח

והיפרטרופיה בשרירי הכתפיים לא עוזרים לפווארליפטינג? כאילו, כמובן שזה יבנה לי פחות כח בכתפיים מאשר לחיצת כתפיים למשל, אבל כמובן שבאופן עקיף ההיפרטרופיה בכתפיים תאפשר לי לבנות בהן יותר כח
אבל אם המטרה שלך זה נטו פאוורליפטינג (כלומר בלי פרס/ ג'רק או משהו בסגנון) אז איך כתפיים יעזרו לך? הן לא באמת צריכות להיות חזקות לsbd, או שאני טועה?

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 20/03/22

W3D1:
Warm up
Squat:
70x5
100x5
125x3
150x2
170x1
185x3 - felt great. RPE 6.5
155x2x5