Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
  • פותח/ת השרשור
אז ככה, בגלל שהכתף עדיין טיפה מציקה החלטתי לפני יומיים להתחיל ברוטינת הפציעות של ביל סטאר עם פרס אבל עדיין לעבוד כבד.
לפני יומיים ואתמול עשיתי 20X3X25, שהיה לי קשה בצורה מביכה יש לציין..
היום עשיתי אימון:
מתח בסופינציה:
BWX5
BWX8
BWX8
BWX5
BWX5
פרס:
ככה, עם הציוד ה"חדש" שלי אני לא בטוח כמה המוט שוקל, יצאתי מנקודת הנחה שהוא 7.5, לפי איך שהרגשתי זה נראה לי הגיוני...
40X5
47.5X3
52.5X1
57.5X1
62.5X2X2
62.5X6X3

20X3X25- אני חייב לציין שבשונה מהיומיים הקודמים לא הרגשתי בכלל את הפציעה בחלק הזה, אני מניח שבגלל העבודה שהרגע נתתי אז אני חושב שזה אומר שלהמשיך לעבוד כבד זה יהיה לי בסדר..

כפיפת כתף:
5X5X20
פייפולס:
5X15
1X30
לא חושב שכמות הפלטות פה באמת משנה משהו אז אני לא מציין אותה...
כפיפת טים:
נזכרתי שלפני שנה בתכנית שעשיתי הבן אדם דיבר על לעשות כפיפת מרפק כדי למנוע דלקת בכתף שנגרמת מיותר מדי בנץ' וסקוואט אז אמרתי למה לא.. גם ככה לא עשיתי בייספס המון זמן כבר.. בגדול זה אומר כפיפת מרפק בסופינציה 8 חזרות ואז 8 חזרות פטישים...
7.5X3X8,8

אני חושב שאני אתחיל לעשות את שלושת התרגילים האלה באופן דיי קבוע. פייספולס כדי לעבוד על הגב העליון והכתף האחורית שהזנחתי, כפיפת כתף כדי לתת עוד עבודה קלה לכתף הקדמית, וכפיפת טים להזרים דם לכתף בתקווה שזה יעזור, ואולי גם כדי שיראו על היד שלי שאני מתאמן @Alikk1998

מקווה שמחר או מחרתיים אהיה בבית ואוכל לעשות אימון סקוואט ובנץ' ושהסקוואט יהיה 170... אני אופטימי 😃

• פותח/ת השרשור
וואו יש לי פיזיוטרפיסט תותח! שאלתי אותן אם הוא מכיר משהו שיעזור לי לכתף (וסיפרתי לו את הסיפור) אז הוא עשה לי ניסוי.
הרמתי את היד הוא לחץ והייתי צקיך להתנגד. כמה זה כאב? 5.
לחץ לי טיפה בצוואר וניסה שוב.
כמה הפעם? ואנע בשוק! 3
עוד טיפה
ועכשיו? 1-2.
ובנובף לזה הייתי הרבה יותר חזק. בניסוי הראשון הוא הוריד לי את היד דיי בקלות. באחרון לא הצליח.
שמתי לב לזה גם בכפיפת כתף שעשיתי, שבכתף שמאך היה לי מאד קשה ובימין כמעט לא הרגשתי כלום.
אז הוא אמר לי שזה הקרנה מהצוואר ואני פשוט צריך לדאוג יותר לשמור על צוואר זקוף באימונים שלי.
באמת שעד עכשיו זרמתי עם מה שהוא עשה אבל עכשיו באמת אני מכבד אותו כפליים. כל כך הקל עלי! אם מישהו עושה פיזיוטרפיה במחנה עופרית שילך למנחם! אימון מהיום! מהיום אין יותר אפטרים אחרי שבת אז לא יצאתי הביתה אבל המפעילת חדר כושר הרגילה שלא מסכימה לי להתאמן לא היתה אז יכולתי להתאמן ועשיתי את האימון הבא:
סקוואט
50x5
90x5
110x5
130x5
150x5
170x5 - בחזרה הראשונה נכנסתי במכונה וכמעט נפלתי אבל סגרתי את החמישיה בכל זאת. סרטון יעלה בחמישי כשאגיע הביתה מטעמי חיסכון בחבילת גלישה. מאד מרוצה, בקצב הזה בקרוב מאד צריך להיות לי 4 פלטות לחמישיה, אני כבר ממש מתקרב לימי הטובים.. מאמין שכבר יש לי באזור ה200 לסינגל וזה רק 15 קילו פחות מהשיא שלי ועם הקצב הזה שכל אימון יש עוד 5 קילו על המוט אני אגיע לזה מהר מאד!
בנץ':
50x5
60x5
70x3
80x1
90x1
95x2
95x8x3
הבנץ הרגיש מעולה אפילו בדרך הזוועתית של הבסיס. אימון הבא 100 ל8 דאבלים!!
נפח בנץ:
75x7
75x6
הפסקתי פה כי החל מהסט עצימות האחרון כאבה לי כף היד בגלל שה"ראק" גבוה מדי ואני בעצם מפיל את המוט ליד בכל הוצאה.. החלטתי לוותר פה. אגב, בכל האימון לא הרגשתי כלום מהכתף! מנחם הזה תותח!
דדליפט קלאסי:
50x5
80x10
100x10
130x6. מתקרב ל"כבד" בקלאסי, הגב מרגיש מעולה.

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:
אז ככה, לפני יומיים היה ה170 אז תכננתי לתת אימון התאוששות למרות שכנראה כל שבוע הבא אני לא אסקביט.
60X5
90X5
110X5
130X5 - פה הרגשתי שמרגיש סבבה אז אמרתי מה כבר יקרה? גם ככה אין לי אימון בזמן הקרוב אז ננסה להתקדם
153X5
172.5X5 - הייתה חמישיה קשה אבל היא עלתה, מבסוט מאד. החמישיה הכי כבדה שהייתה לי אי פעם היא 173 ואימון הבא אני מתכנן לשבור את הPR שלי לחמישיה. כמובן שזה פחות חזק מהשיא שלי לטריפל או סינגל אבל זה כבר משהו 😃
פרס:
42X5
52X3
57X1
59X1
62.5X7X3
62.5X4
מרוצה מאד מהסבב הזה של 62.5, אעלה באימון הבא ל65, אם ילך מאד קל אולי אפילו ל67.5!
סומו דדליפט:
הגעתי לפה כבר דיי גמור, הסקוואט רצח אותי וכבר הייתי דיי מסוחרר אבל שוב, דדליפט לא יהיה בזמן הקרוב אז לא היה לי יותר מדי מה להפסיד
60X5
100X3
125X1
142.5X1
163X4 - האחיזה והקוואדס הרגו אותי, מאמין שעם מגנזיום (ששכחתי לשים ברוב טפשותי) הייתי יכול לנעול חמישיה, בטח ובטח אם לא הייתי מסקביט כבד לפני זה. סה"כ מרוצה מזה כי הדדליפט הזה היה ללא אז זה כבר יותר טוב מהללא הקודם שלי ב3 קילו ובחזרה.
פייספולס 5X15
אח שלי מיהר הביתה והפייספולס בוצעו בזמן שלקח לי לפרק את המוט של הדדליפט ולא עשיתי נפח לפרס.
סה"כ מרוצה מהאימון הזה, באימונים הבאים יש עוד משקל על המוט בלחיצות והסקוואט/דדליפט ממשיכים להתקדם. מקווה מאד בקרוב להתחיל להסקביט 4 פלטות ויותר לחמישיות ומקווה שהדדליפט ידביק את הפער... יכול להיות שבקרוב אחליט כבר לוותר על הללא כדי לנסות להתחזק יותר לקראת התחרות...

11 שבועות בחוץ!!! הסקוואט מלפני יומיים (170):

הזאתי על הפרפר חרמנית עלייך משהו מפחיד.
מבין אותה ומה קרה לך בחזרה ראשונה מה השתגעת ?

• פותח/ת השרשור
הזאתי על הפרפר חרמנית עלייך משהו מפחיד.
מבין אותה ומה קרה לך בחזרה ראשונה מה השתגעת ?

הוא נתקע במכונה הזאת של הכפיפת ברכיים או משהו
אכן נכנסתי עם הצד של המוט במכונה... זה היה קצת מסוכן אבל במבט בסרטון ראיתי ששברתי מקביל בחזרה הזאת והשלמתי את הסט.. אז מה איכפת לי? 😃

ולגבי הבחורה.. באמת רק בסרטון קלטתי איזה בהייה מפגרת היא דפקה לי חח

• פותח/ת השרשור
אכן.
כמו שאתה רואה ה"ראק" שלי זה הקצה של הסמית משין ומתלה של פלטות שהם נמוכים אבל מספיק טובים בשביל להוציא לסקוואט, והם כמעט באותו גובה. המוט שלי, ולפחות פלטות יש לי בשפע בבסיס... יש סמית משין ומוט W אבל יש בשבילם סה"כ של איזה 250 קילו פלטות... לך תבין את ההיגיון של הצבא.. בכל מקרה סביר להניח שכמעט לא יהיו לי יותר אימוני סקוואט במכון של הבסיס כי המדא"גית סילקה אותי..

אכן.
כמו שאתה רואה ה"ראק" שלי זה הקצה של הסמית משין ומתלה של פלטות שהם נמוכים אבל מספיק טובים בשביל להוציא לסקוואט, והם כמעט באותו גובה. המוט שלי, ולפחות פלטות יש לי בשפע בבסיס... יש סמית משין ומוט W אבל יש בשבילם סה"כ של איזה 250 קילו פלטות... לך תבין את ההיגיון של הצבא.. בכל מקרה סביר להניח שכמעט לא יהיו לי יותר אימוני סקוואט במכון של הבסיס כי המדא"גית סילקה אותי..
מדוע לעשות מעשה מרושע כלכך?
היא סילקה אותך כי אתה מוציא את המוט ממתלה מגבות?

• פותח/ת השרשור
מדוע לעשות מעשה מרושע כלכך?
היא סילקה אותך כי אתה מוציא את המוט ממתלה מגבות?

למה סילקה אותך ?
כי המוט שלי לא מאושר... הכנסתי אותו בהעלמת עין והיא מפחדת שאם אני אפיל עכשיו פלטה על רגל של מישהו או משהו בסגנון יעשו על זה תחקיר ויגלו שזה נגרם מציוד לא מאושר ואז יזיינו אותה... אני יכול להבין אותה היא לא רוצה להסתבך.. לפחות היא משתחררת עוד חודש וחצי, ואני גם בע"ה עוד חודש וחצי עובר בסיס..

• פותח/ת השרשור
לא עדכנתי ממש השבוע... בכל מקרה אני בבסיס בלי יכולת להתאמן פרט לתירוץ העלוב שבטעות אפשר לקרוא לו "ציוד" שיש לי פה... אז עשיתי 2 אימונים.
ב6.1:
פרס:
42.5X5
52.5X3
57.5X1
62.5X1
67.5X2X2
67.5X2F
65X5X2 - חשבתי שהמוט שלי שוקל 7.5 ובסט השלישי נכשלתי, אז מתוך הנחה חדשה שהמוט שוקל 10 הורדתי 2.5 והמשכתי. מקווה שזה באמת המצב.
מתח בסופינציה:
BWX5
BWX8
BWX8
BWX7
BWX5
BWX5
הפרדת גומיה 3X20
פייספולס 3X15
כפיפת טים 3X8,8

אתמול, 10.10:
פרס:
40X5
50X3
55X1
60X1
65X2 - הכתף הרגישה לי פה לא טוב אז החלטתי לוותר על שאר הסטים ולעשות קצת נפח, יש מצב גם שעשיתי 2 סטים, לא זוכר ממש.
50X2X10
50X8
בנץ' פרס באחיזה קרובה:
50X10
60X10
68X10
68X7
68 זה המקסימום משקל שיש לי. הטרייספס כבר היו גמורים מהפרס ובגלל שאני בלי ספוטר בסט השני החלטתי לעצור אחרי 7, יכול להיות שהייתי סוגר גם 10 אבל העדפתי לא להסתכן.
מתח:
BWX5
BWX8
BWX7
פה כבר הבטן ממש התחילה להתהפך לי (התחיל כבר קודם, אכלתי ארוחת שישי בערך 45-60 דקות לפני) והחלטתי לסגור את האימון הזה.

אימון ממש לא טוב, אבל עדיף על כלום אני מניח... בע"ה שבוע הבא אני בבית מיום שלישי ואני אוכל להכניס אימונים שלישי-חמישי-שבת או משהו בסגנון בתקווה לסגור בהם 180 סקוואט אם לא נחלשתי יותר מדי בזמן הזה...

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום בצהריים:
אז ככה בגלל הצבא ישנתי 3 שעות הלילה. הגעתי הביתה בבוקר אכלתי והלכתי לאימון. לא אידיאלי בכלל. בכל זאת מאד מרוצה מהאימון:
סקוואט:
60x5
95x5
115x5
135x5
155x5
175x5 - pr!!!!!!!
היה קשה מאד אבל אני מאשים את התזונה והשינה, בכל זאת סגקתי את זה וזה החמישיה הכי כבדה שאי פעם עשיתי!!!
בנץ':
60x5
70x3
80x1
90x1
95x1
100x8x2 - עלה טוב כמו שצריך.
75x2x8
75x7f - כבר לא היה לי טרייספס ולא נעלתי את השביעית
לא עשיתי דדליפט או עזר בגלל שמיהרתי ללכת להלוויה. באימון הבא אעשה

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות