עדיף מלנהל בכספאני משרת בחיל המשטרה הצבאית... "פעם היה מלשן" חושב1?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף מלנהל בכספאני משרת בחיל המשטרה הצבאית... "פעם היה מלשן" חושב1?
DAT FREE PROTEIN THOUGH....עדיף מלנהל בכספ
הוא נתקע במכונה הזאת של הכפיפת ברכיים או משהוהזאתי על הפרפר חרמנית עלייך משהו מפחיד.
מבין אותה ומה קרה לך בחזרה ראשונה מה השתגעת ?
הזאתי על הפרפר חרמנית עלייך משהו מפחיד.
מבין אותה ומה קרה לך בחזרה ראשונה מה השתגעת ?
אכן נכנסתי עם הצד של המוט במכונה... זה היה קצת מסוכן אבל במבט בסרטון ראיתי ששברתי מקביל בחזרה הזאת והשלמתי את הסט.. אז מה איכפת לי? 😃הוא נתקע במכונה הזאת של הכפיפת ברכיים או משהו
אכן.זה בצבא ?
מדוע לעשות מעשה מרושע כלכך?אכן.
כמו שאתה רואה ה"ראק" שלי זה הקצה של הסמית משין ומתלה של פלטות שהם נמוכים אבל מספיק טובים בשביל להוציא לסקוואט, והם כמעט באותו גובה. המוט שלי, ולפחות פלטות יש לי בשפע בבסיס... יש סמית משין ומוט W אבל יש בשבילם סה"כ של איזה 250 קילו פלטות... לך תבין את ההיגיון של הצבא.. בכל מקרה סביר להניח שכמעט לא יהיו לי יותר אימוני סקוואט במכון של הבסיס כי המדא"גית סילקה אותי..
מדוע לעשות מעשה מרושע כלכך?
היא סילקה אותך כי אתה מוציא את המוט ממתלה מגבות?
כי המוט שלי לא מאושר... הכנסתי אותו בהעלמת עין והיא מפחדת שאם אני אפיל עכשיו פלטה על רגל של מישהו או משהו בסגנון יעשו על זה תחקיר ויגלו שזה נגרם מציוד לא מאושר ואז יזיינו אותה... אני יכול להבין אותה היא לא רוצה להסתבך.. לפחות היא משתחררת עוד חודש וחצי, ואני גם בע"ה עוד חודש וחצי עובר בסיס..למה סילקה אותך ?
היא כוסית ?יזיינו אותה.
אכןהיא כוסית ?
יזינו אותה בגלל המוט שלך ?
יפה שאתה לוקח את הצרות שלי ומחפש בהן קונוטציות מיניות, אבל נזרום איתך..יזינו אותה בגלל המוט שלך ?