עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃משקלים טובים מאוד יש לך בהצלחה בהמשך !
תשמע אימון כזה בחיים לא עשיתי... לקח לי איזה 3-3וחצי שעות... היה לי פה:איזה משקלי נפח...
חיה!! 🙌
דיברנו על זה כבר בוואטסאפ... אח שלי בן 22...אה גופט פגשתי את אח שלך במיונים אתמול
אני יודע הטרלתי....דיברנו על זה כבר בוואטסאפ... אח שלי בן 22...
אני עייף מדי בשביל להבין מתי מישהו מטריל ומתי הוא רציני... בכל זאת 1 בלילה אחרי שעשיתי 2 אימונים רצוףאני יודע הטרלתי....
PR BW מהיום בבוקר 88.2.
אני לא אעלה עוד יותר מדי יותר מזה. לצערי אני מתחיל חודש בסוף הסבב הקרוב של הסקוואט. המטרה תהיה חיטוב מאד עדין של 2-2.5 קילו בחודש עם כמה שיותר פחמימה ואם אראה שיש פגיעה רצינית במשקלים אצא לתקופה קצרה של ניטרלי כדי להחזיר את המשקלים אני מתכוון שהחיטוב הזה יקח לי עד פברואר-מרץ כזה ואז לחזור למסה קצרה לקראת התחרות בפסח בתקווה להיות עם משקלים יחסית דומים למה שיש לי היום
למה של תעלה ל 90 או אפילו ל עד 100 אתה יכול להגיע ל 250 סקוואט לא עדיף מבחינתך ?
א. פיזית לא מסוגל. אני פשוט לא מצליח לעלות במשקל.הפי אר הזה הוא מאד חד פעמי ולדעתי הוא גם הרבה שומן כי אכלתי לא מעט זבל בזמן האחרוןלמה של תעלה ל 90 או אפילו ל עד 100 אתה יכול להגיע ל 250 סקוואט לא עדיף מבחינתך ?
לגביי סעיף ב : לדעתי כל עוד אתה ללא חומרים אתה תרד במשקל גוף אבל עם תעלה שוב לאותו מג אתה תהיה פחות או יותר אותו אחוז שומןא. פיזית לא מסוגל. אני פשוט לא מצליח לעלות במשקל.הפי אר הזה הוא מאד חד פעמי ולדעתי הוא גם הרבה שומן כי אכלתי לא מעט זבל בזמן האחרון
ב.אני על מעל 20% שומן אני כבר לא רזה בכלל. אני לא מאלה שבוכים על רטיו או משהו אבל אין לאף אחד סיבה להיות באש כזה גבוה זה פשוט גם לא חכם להיות בקטגוריה שבה יש אנשים עם הרבה יותר מסת שריר ממך כי הם על אחוז שומן נמוך יותר. עדיף לך תמיד להיות באחוז שומן סביר ואז להתחרות בקטגוריה נמוכה יותר עם פחות או יותר אותו שריר וכח. אני חושב שלתת עכשיו איזה 230 סקוואט בעד 75 יותר חזק מ250 בעד 100
למה בדיוק? אני לא איזה בחור ענק שהגעתי כבר לגודל שטבעי אני לא אעלה יותר במסה. אני מאד רחוק מזה אפילו, אין שום סיבה שאני לא אוכל לצבור עוד מסת שרירלגביי סעיף ב : לדעתי כל עוד אתה ללא חומרים אתה תרד במשקל גוף אבל עם תעלה שוב לאותו מג אתה תהיה פחות או יותר אותו אחוז שומן
בכל מקרה שיהיה בהצלחה זו בחירה שלך ..
לא מדבר עליך אישית אתה יכול לעלות עוד מסת שריר אבל תמיד זה יהיה מלווה עם שומןלמה בדיוק? אני לא איזה בחור ענק שהגעתי כבר לגודל שטבעי אני לא אעלה יותר במסה. אני מאד רחוק מזה אפילו, אין שום סיבה שאני לא אוכל לצבור עוד מסת שריר
מן הסתם. אתה טענת שאחרי חיטוב ומסה אני אגיע לבערך אותו אחוז שומן, משמע אני לא אעלה שריר (או רק את מה שאני אוריד בחיטוב בערך). אבל מבחינתי אם למשל אחרי החיטוב הזה אני אוכל להגיע במסה למשקל שאני בו היום רק ב15% שומן במקום 20% זה יהיה מעולה. בקצב כזה אני אוכל להגיע גם להתחרות ב90 יחסית חטוב תוך איזה שנתיים-3 וזאת אחלה התקדמות לפי דעתילא מדבר עליך אישית אתה יכול לעלות עוד מסת שריר אבל תמיד זה יהיה מלווה עם שומן
אימון התאוששות:
סקוואט עם 3 שניות עצירה:
60x5
10x3
120x1
136x3x3
פרס:
42x5
4x5
52x3
57x2
62x1
67x1
75x2x2
75x6x3 - לא יצאתי לאפטר אחרי השבת אז הייתי בלי חגורה או רצועות שורש כף יד. הכף יד לא אהבה את זה אבל בכל זאת הכל עלה.
Bor:
60x5
70x3
80x2
92.5x2x2
92.5x6x3
75x2x7
75x8
פשיטת גו 3x15
הרמת רגליים 3x10
אימון עצימות:
סקוואט ללא:
60x5
100x5
135x5
155x1
175x1
195x5 - עלה מעולה! אני אמשיך גם ל200 ללא חגורה
בנץ':
60x5
70x3
80x2
90x1
100x1
112.5x6x2
112.5x2x3
דדליפט ללא:
60x5
100x5
140x3
160x1
182x5 - הטכניקה לא הייתה הכי נקייה והחל מהניתוק כבר לא הצלחתי לשמור על הגב ישר ברוב החזרות. לא בטוח מה אעשה אימון הבא ב190, אבל אני דיי בטוח שאשבור את השיא שלי בקלאסי בקלות.
הסקוואט יפה מאוד