הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב דל פחמימה

Schwartz

משתמש מתחיל
28
2
נק' מוניטין:
2
28
2
שלום לכולם, קוראים לי יובל, רק לפני כמה דקות הצטרפתי לכאן, הגעתי מפורום אחר.
נמאס לי מדעות שונות, זה מתיש וזה מוציא את החשק.
בסך הכל אני רוצה להוריד אחוז שומן, לפתח טיפה גוף יפה (אפילו לא רוצה להיות קרוב למוגזם, באדיבילדינג עושה לי בחילה).
אני רוצה להיכנס קצת לכושר, גם זה לא יותר מדי. יש לי גיבוש עוד חודשיים. רוצה להוריד קילו-ים, שיהיה לי יותר קל. רוצה לרוץ יותר מהר.
רוצה פשוט להתחיל להשתנות. באמת שאני נהנה מלהיות במסגרת כזאת. כל היום קורא בפורומים, סוף סוף יש לך משהו גדול להתעסק בו, להיות חלק ממנו. אורח חיים מרענן.
אז הלכתי ללמוד בפורומים, קורא וקורא וקורא וקורא ומנפץ מיתוסים ועוד קצת קורא. מנסה לבנות תפריט משלי.
מפחידים אותי עם מחלות עיכול ואלהים יודע מה עוד. בונה אחד חדש. עדיין - פשוט לא טוב.
ומתחיל לשמוע דעות מנוגדות ודברים הפוכים. לא ראיתי בחיים שלי נושא שיש עליו כל כך הרבה חילוקי דעות.

נעבור לעניין, ננסה להתקדם מכאן.
אחוז שומן: 21% +-
גובה: 1.75
RMR: 2,804

אני עושה 3 ריצות בשבוע של 4-5 ק"מ ומתחיל השבוע להתאמן בחד"כ.

gqnhhd1tmlzk.png

תודה מראש!

נמאס לי מדעות שונות, זה מתיש וזה מוציא את החשק.
בסך הכל אני רוצה להוריד אחוז שומן, לפתח טיפה גוף יפה (אפילו לא רוצה להיות קרוב למוגזם, באדיבילדינג עושה לי בחילה).

ברוך הבא.
קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים ושמתי לב שיש לך איזה 200 צפיות ואפס תגובות.
משהו בגישה אולי....?

המהות של הפורום היא שכל אחד תורם מהנסיון שלו.
אתה רואה את החסרון - אין סוף דעות - אבל בקלות אפשר גם לראות את היתרון. כל אחד לוקח את התהליך למקום שמתאים לו ועדיין כולם יכולים להגיע לתוצאות!
בנית תפריט ואתה מתחיל תהליך של שינוי וכל הכבוד על ההשקעה. עכשיו, בתהליך ארוך של ניסוי ותעייה, אתה מחדד את התפריט שלך כדי שיתאים לך ולמטרות שלך. נמאס לך לאכול X, אתה נאלץ לקצץ בפחמימות, אתה משחק קצת עם היחסים בין חלבון ושומן לפחמימה כדי לבדוק איך זה משפיע על הרעב והשובע שלך. לאט לאט אתה מכיר טוב יותר את חילוף החומרים שלך עד לנקודה שאתה יודע בדיוק מתי היתה הנקודה שבה המאזן הקלורי שלך נייטרלי ומתי הוא שלילי.
זה תהליך חשוב כי בדרך אתה מפנים את התפריט וחי אותו.
אז אין "נכון לא נכון" אלא יותר "נכון לא נכון בשבילי".
עם התזונה המוקפדת ואימונים אירוביים אתה תגיע למטרה שלך.

ולגבי זה שאתה לא רוצה להיות "מוגזם" אל תדאג אין סיכוי שתגיע לשם.
אנשים כאן עובדים קשה מאוד!!! כדי להגיע לתוצאות האלה. זה לא משהו שאפשר להגיע אליו רק כי עברת בסביבה 😃
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא.
קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים ושמתי לב שיש לך איזה 200 צפיות ואפס תגובות.
משהו בגישה אולי....?

המהות של הפורום היא שכל אחד תורם מהנסיון שלו.
אתה רואה את החסרון - אין סוף דעות - אבל בקלות אפשר גם לראות את היתרון. כל אחד לוקח את התהליך למקום שמתאים לו ועדיין כולם יכולים להגיע לתוצאות!
בנית תפריט ואתה מתחיל תהליך של שינוי וכל הכבוד על ההשקעה. עכשיו, בתהליך ארוך של ניסוי ותעייה, אתה מחדד את התפריט שלך כדי שיתאים לך ולמטרות שלך. נמאס לך לאכול X, אתה נאלץ לקצץ בפחמימות, אתה משחק קצת עם היחסים בין חלבון ושומן לפחמימה כדי לבדוק איך זה משפיע על הרעב והשובע שלך. לאט לאט אתה מכיר טוב יותר את חילוף החומרים שלך עד לנקודה שאתה יודע בדיוק מתי היתה הנקודה שבה המאזן הקלורי שלך נייטרלי ומתי הוא שלילי.
זה תהליך חשוב כי בדרך אתה מפנים את התפריט וחי אותו.
אז אין "נכון לא נכון" אלא יותר "נכון לא נכון בשבילי".
עם התזונה המוקפדת ואימונים אירוביים אתה תגיע למטרה שלך.

ולגבי זה שאתה לא רוצה להיות "מוגזם" אל תדאג אין סיכוי שתגיע לשם.
אנשים כאן עובדים קשה מאוד!!! כדי להגיע לתוצאות האלה. זה לא משהו שאפשר להגיע אליו רק כי עברת בסביבה 😃
בהצלחה
אני לא מצליח למצוא איזה עניין בגישה מפריע, אם קלטת משהו תיידעי אותי.

העניין הוא שזה מאוד מסורבל. זאת אומרת שאמנם אני אראה תוצאות אחרי X זמן, השאלה מה הן אומרות ואיך אני אמור לנתח כל דבר.. לדוגמא..
התפריט שלי לא קל כי אני חש רעב בין הארוחות (אין ברירה הוא מוגבל ושונה ממה שהייתי אוכל 17 שנה) אבל מה זה אומר ? שאני צריך לקצץ בחלבון ולהוסיף שומן (סתם דוגמא) ?
או שאולי נניח עוד חודש אני קולט שירדתי 3 קילו. מצוין! אבל אולי שרפתי מסת שריר ולא שומן ? אולי יכולתי קצת יותר ?
מבינה את הנקודה ?

אמנם אמרת שקראת המון אבל לא נשמע שקראת את המדריך השלם:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף
יש לך כאן את התשובות.

לא כתבת כמה אתה שוקל אבל היחס בין החלבון לשומן צריך להיות 1:2 וזה לא כך. אז או שאתה צריך להוסיף חלבון או להוריד שומן. פחממות בהתאם להפרש.
תפריט עשיר בחלבון אמור לעזור לתחושת השובע אבל כמובן שזה לא אומר שלא תרגיש רעב.
מן הסתם אם זה היה כך כולם היו מצליחים לעשות חיטוב..
תמצא מה שעוזר לך להתמודד עם רעב - תאכל סלט גדול עם כל ארוחה, אימונים עצימים עוזרים לי להפחית תחושת רעב.

החלק השני הוא לדאוג לתכנית אימונים מתאימה שתספק לשרירים גירוי מספיק ותמנע ככל האפשר איבוד מסת שריר. כאן אני מרגיעה אותך שהחשש שלך ממראה "מוגזם" לא תקף. בגרעון קלורי אין לך סיכוי להעלות מסת שריר, המקסימום שתעשה זה תמנע איבוד מסיבי שלו.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אמנם אמרת שקראת המון אבל לא נשמע שקראת את המדריך השלם:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף
יש לך כאן את התשובות.

לא כתבת כמה אתה שוקל אבל היחס בין החלבון לשומן צריך להיות 1:2 וזה לא כך. אז או שאתה צריך להוסיף חלבון או להוריד שומן. פחממות בהתאם להפרש.
תפריט עשיר בחלבון אמור לעזור לתחושת השובע אבל כמובן שזה לא אומר שלא תרגיש רעב.
מן הסתם אם זה היה כך כולם היו מצליחים לעשות חיטוב..
תמצא מה שעוזר לך להתמודד עם רעב - תאכל סלט גדול עם כל ארוחה, אימונים עצימים עוזרים לי להפחית תחושת רעב.

החלק השני הוא לדאוג לתכנית אימונים מתאימה שתספק לשרירים גירוי מספיק ותמנע ככל האפשר איבוד מסת שריר. כאן אני מרגיעה אותך שהחשש שלך ממראה "מוגזם" לא תקף. בגרעון קלורי אין לך סיכוי להעלות מסת שריר, המקסימום שתעשה זה תמנע איבוד מסיבי שלו.
בהצלחה
חחחח כתבתי "אפילו לא רוצה להיות קרוב למוגזם" לא בגלל שאני מפחד שזה יקרה לי בטעות, אני יודע שזה לא יקרה. רציתי להכניס את החבר'ה לפרופורציות, שלא מדובר כאן באיזה בחור שהולך להשקיע את הכל היום שלו בשביל זה. ממש לא.
תראי, לגבי הפחמימות, אם אני עושה חישוב כזה ומכניס את הפחמימות ליתר זה יוצא כמות גדולה ואני לא מעונין בדבר כזה, אני רוצה כמה שפחות.

תראי, לגבי הפחמימות, אם אני עושה חישוב כזה ומכניס את הפחמימות ליתר זה יוצא כמות גדולה ואני לא מעונין בדבר כזה, אני רוצה כמה שפחות.
כפי שאמרת אתה מכניס קודם חלבונים אחכ שומנים ואם נותרת יתרה אתה ממלא אותה בפחמימות.

• פותח/ת השרשור
כפי שאמרת אתה מכניס קודם חלבונים אחכ שומנים ואם נותרת יתרה אתה ממלא אותה בפחמימות.
היי מרטין, שיניתי את התפריט ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלך.
אני יודע שהמאזן גדול מדי ואני צריך להוסיף קלוריות אבל יש מקום רק לעוד 10 גרם חלבונים וכל השאר שיהיה שומן כי פחמימות זה כבר 50 גרם..
יש לך הצעות ?

http://i.imgur.com/XognaOz.png

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית