הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בן 14 - מאיפה להמשיך?

• פותח/ת השרשור LRM
  • פורסם בתאריך

LRM

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
11
42
2
טוב אז אני חדש פה בפורום ובן 14 מחר למען האמת. אני מתאמן ארבעה חודשים שלפניהם צברתי ידע מכובד וישר התחלתי לעשות SS למשך כחודש. בשלב מסוים אפילו שהתקדמתי בסדר גמור הרגשתי שהעצימות של התכנית ואיך שהיא בנויה זה לא דבר שממש מתאים לי. משם המשכתי עם AB שמצאתי ושיפרתי קצת וסיימתי בה בערך שלושה חודשים. כרגע אלו המשקלים בשלושת הגדולים -

סקוואט - 82.5 3X5 (יכול להיות שביום טוב יהיה גם 85), דדליפט - לא עושה באופן קבוע מטעמי נוחיות ועושה בעיקר רומני אבל אחרי תקופה ממושכת שלא ביצעתי דדליפט רגיל יש לי 70 1X5, לחיצת חזה 42.5 3X5 (אולי יש גם 45, לא נבדק).

אני רוצה להתחזק, גם לגדול כמובן אבל קודם כל להתחזק. SS לדעתי לא מתאימה לי ותחזק אותי כמו שאני רוצה. אני לא חושב שאצליח להחזיק בה לתקופה ממושכת ובצורה יציבה. חשבתי אולי על 5/3/1, מה אתם חושבים?

אני חושב שהמאמר של רן והמשקלי עבודה שלו עומדים יפה מאחורי זה. מאמן טוב ורצון זה הכי חשוב.

אני מבין שקראת רק את הכותרת של מה שהוא רשם
התוכן מאוד פשוט - SS לא מומלצת למי שמתכנן לרוץ איתה עם טכניקה לא טובה
מי שעובד על טכניקה ואז רוצה להכנס לSS - זה ה-תוכנית

הוא נגד SS אם אין לך SS ואין לך אם מי ללמוד אותה. הרבה חברה נפצעים/משמינים/לא מצליחים, כי פשוט הם לא עובדים נכון. טכניקה/תזונה וכו' .
גם אם זה מה שהוא חושב ואומר ואני בספק, בלי לזלזל, הוא אחד מתוך רבים.
יש נפצעים\משמינים\לא מצליחים, נו בסדר. ויש גם את הצד השני שכן מצליח ולא ניפצע, לא אכנס להשמין או לא כי זה נתון לוויכוח.
אל תבטל את כל הצד שכן הצליח.

גם אם זה מה שהוא חושב ואומר ואני בספק, בלי לזלזל, הוא אחד מתוך רבים.
יש נפצעים\משמינים\לא מצליחים, נו בסדר. ויש גם את הצד השני שכן מצליח ולא ניפצע, לא אכנס להשמין או לא כי זה נתון לוויכוח.
אל תבטל את כל הצד שכן הצליח.
לא ביטלתי, בסה"כ העלתי דעה. אתם התחלתם אם התקיפות, בסה"כ הוא רוצה להתחזק לאט לאט עם טכניקה נכונה. הוא בן 14 והוא צריך לעשות את מה שהוא רוצה פחות או יותר. אז כן ניראלי שעדיף לו להתקדם לאט יותר ולקחת תוכנית פחות אינטנסיבית מSS

אני התחלתי בגיל 14 כמו הרבה חבר'ה בפורום שאם תחפש תמצא, הגעתי ל 135 סקוואט ויש חבר'ה שסיימו על הרבה יותר

SS תקדם אותך הכי הרבה.
@יהב חוטף כאבי גב כי הוא מסרב ללמוד את הטכניקה והוא בעצמו אומר את זה. בנוסף הוא מתעסק בשטויות במקום בלהתעסק בהתקדמות.
על כל השאר אין לי מושג על מי אתה מדבר.
גם אני אמרתי שלא יקח אותי כדוגמא ואני יודע טכניקה אל תדאג לי
פותח האשכול אני יספר לך מה קרה לי אני בגילך בדיוק בSS התקדמתי טוב באתי לדדליפט כנראה נפלתי על יום חלש העלתי 5 קילו כמו שאני אמור ומשכתי יותר עקום מה פי זה,אני כבר חודש וחצי מושבת ואני לא רואה את עצמי חוזר לעשות דדליפט בחודשיים הקרובים (לתת לזה להחלים לגמרי) וגם הסקוואט שלי נעצר בגלל זה
תתקדם כל עוד הטכניקה שלך טובה זה לא בושה להישאר על אותו משקל.

התחלתי SS בגיל 14 ובגיל 14 עשיתי 105 סקוואט, בגיל 15 עשיתי 150 (הכל בSS), אתה מוזמן לקרוא את הלוג שלי.
אם יש לך שאלות תשאל אותי, אין שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית