הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אתם אולי הסיכוי האחרון שלי. משווע לעזרה.

• פותח/ת השרשור gabimx
  • פורסם בתאריך

gabimx

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אוקיי, אני מיואש, אבל לא אמרתי נואש.
אני בן 26 ללא בעיות בריאותיות מיוחדות.
אני שוקל 95 ק"ג והגובה שלי הוא 174 ס"מ.
לאחר שהבנתי שהשינוי שאצטרך לעשות בקרוב יהיה קשור לניתוחים ושזה יפגע לי בבריאות, התחלתי לשנות דברים.

1. הפסקתי לאכול דברי מאפה כגון בורקסים, קרואסונים פיצות, פלאפל, שווארמה וכו' וגם חטיפים למינהם אני לא אוכל.
2. אני לא שותה שתייה מתוקה. רק מים.
3. לחם. הפסקתי לאכול לחם לבן, ואת הכמויות בכלל, ממש קטנו. בקושי אוכל לחם, ואם כבר, אז לחם מקמח מלא.
4. כל דבר שאני אוכל, זה בכמויות קטנות יותר ובריא יותר(יותר אפוי ולא מטוגן), פחות שמן, מלח וסוכר.

5.התחלתי להתאמן בבית, עד כמה שאני יכול:

א. ריצות גם בבית(יש לי הליכון) וגם לפעמים בחוץ.
ב. הרמת משקולות(של חמש קילו).
ג. כפיפות בטן, שכיבות סמיכה.

ע"פ כל המדדים שבדקתי, אחוז השומן אצלי בגוף הוא כ-30%.
קראתי כאן המון מאמרים ודי התבלבלתי מכמות המידע והנוסחאות ושאר דברים.
מה שעזר לי יותר לבהר את הסיפור הוא "המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף".
הבנתי שה-RMR שלי הוא בקירוב 2500~ כולל מה שאני מוציא באימונים כמובן.
התפריט שחישבתי בעצמי(שאני לא בטוח בו כלל) כולל את זה:

חלבונים ליום-135 גרם.
שומן ליום-75 גרם.
פחמימות ליום-162 גרם.
קלוריות ליום-1900.
כאשר אני אוכל לפי תפריט תזונה שפירסתם שם של "גברים במשקל 100 ק"ג".

ועכשיו כאן אני צריך את עזרתכם. אני עושה זאת כבר שלושה שבועות וירדתי כ-1.5 ק"ג. אני די בטוח שזה לא מהאימון שאני עושה, אלא יותר מעצם העובדה שהפסקתי לאכול שטויות ולאכול בריא יותר.
מה אני באמת צריך לעשות מבחינת אימונים? ניסתי הכל. כבר שנים שאני מנסה לרזות ופשוט לא מצליח מכיוון שלא היה לי מטרה מוגדרת ותפריט תזונה + אימונים מתאים.
בבקשה עזרו לי, אני כבר לא יודע מה לעשות.
בתודה רבה מראש לכל העוזרים.

תעלה תמונת פורנט וצד,מעניין אם אתה באמת 30%שומן..

ואם אתה רוצה שינוי משמעותי תרשם לחדר כושר,תתחיל להרים משקולות כמו שצריך והליכות מהירות של 40דקות אחרי האימון.
כמובן תפריט מסודר,וברגע שאתה רואה שאתה לא יורד במשקל תוריד כול פעם קצת פחמימות(50 בערך,תלוי על כמה פחמימה אתה)

• פותח/ת השרשור
IMG_20140817_191954.jpg IMG_20140817_192006.jpg

לגבי חדר כושר, אין לי ממש כסף לזה. זה בערך 220 שקל בחודש והם רוצים התחייבות של חצי שנה לפחות. אין לי סכום כזה לצערי.
ישנם תרגילים שניתן לעשות בבית שיעזרו לחיטוב ולהורדת שומן?

תרשם לייעוץ האישי באתר לכמה חודשים. שווה מאוד את ההשקעה הכספית.

• פותח/ת השרשור
חבר, הלוואי והיה לי כסף בסכומים כאלה. /:

חבר, הלוואי והיה לי כסף בסכומים כאלה. /:
התכוונתי ליעוץ האישי דרך האתר.
העלות היא חודש ראשון ב-200 ש"ח ולאחר מכן 90 שקלים לחודש.

• פותח/ת השרשור
נכון, אני יודע למה התכוונת. לצערי הרב אין ידי משגת סכומים כאלה, לכן רשמתי את מה שרשמתי למעלה בתקווה שאנשים בעלי ניסיון ורצון לעזור לאדם במצוקה ממש. אני מאוד מקווה שתעזרו לי. צריך הכוונה בצורה טובה מאנשים יודעי דבר, וכך זה נראה כאן.

אם הורדת ק"ג וחצי בשלושה שבועות זה בסדר, אבל אם זה איטי לך מידיי תגדיל את הגירעון..
תיפטר מהפחמימות יותר ולא מירקות ושומנים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
מה אתה אומר על הדברים האחרים? כמות קלוריות, שומן, חלבונים. כל אלה בגדר הרגיל?
צריך לשנות משהו?

אגב אני מקווה שכשאתה לא מתאמן אתה לוקח בחשבון את ההוצאה הקלורית שנחסכת ממך ואתה מוריד מהתפריט את הכמות הזו..
למשל אם אתה אוכל 1900 קלוריות ביום שאתה שורף בו 2500 כדי להיות בגירעון של 600 אז ביום שאתה לא מתאמן בו או שתעשה אירובי כדי להגיע ל RMR 2500 או שתפחית קלוריות בכמה שאתה שורף כביכול באימון.

כמו כן, לפי המשקל שלך כרגע (ולמרות שאתה בחיטוב)
במקום הערכים שאתה כרגע צורך חישבתי לך חלבון 1.8 גרם כפול משקל הגוף שלך דהיינו 171 גרם חלבון
שומן רצוי עד 1 גרם של שומן לכל ק"ג במשקל הגוף אבל הייתי אוכל במקומך 80 גרם שומן (וממקורות טובים כגון טחינה גולמית,חמאת בוטנים,אגוזים,אומגה 3 וכו)
ופחמימות 274.

אם אתה מעלה את הגירעון אז תפחית מהפחמימות.

• פותח/ת השרשור
אגב אני מקווה שכשאתה לא מתאמן אתה לוקח בחשבון את ההוצאה הקלורית שנחסכת ממך ואתה מוריד מהתפריט את הכמות הזו..
למשל אם אתה אוכל 1900 קלוריות ביום שאתה שורף בו 2500 כדי להיות בגירעון של 600 אז ביום שאתה לא מתאמן בו או שתעשה אירובי כדי להגיע ל RMR 2500 או שתפחית קלוריות בכמה שאתה שורף כביכול באימון.

כמו כן, לפי המשקל שלך כרגע (ולמרות שאתה בחיטוב)
במקום הערכים שאתה כרגע צורך חישבתי לך חלבון 1.8 גרם כפול משקל הגוף שלך דהיינו 171 גרם חלבון
שומן רצוי עד 1 גרם של שומן לכל ק"ג במשקל הגוף אבל הייתי אוכל במקומך 80 גרם שומן (וממקורות טובים כגון טחינה גולמית,חמאת בוטנים,אגוזים,אומגה 3 וכו)
ופחמימות 274.

אם אתה מעלה את הגירעון אז תפחית מהפחמימות.

תודה.
עוד דבר, הודעה אחת אחורה רשמת שעליי לחתוך בכמות הפחמימות.
לעומת זאת, עכשיו רשמת 274, תוספת של 112 גרם פחמימות.
למה אתה מתכוון באמת?

Back
למעלה תחתית