הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמעט חודש בחדר כושר

Rousing

משתמש מתחיל
58
1
נק' מוניטין:
1
58
1
באר-שבע קאנטרי קלאב
צריך תוכנית אימונים בסיסית למישהוא שמתמאן בחדר כושר כמעט חודש

גיל 17.5 משקל 57~58 מטר 70

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לתוכנית רגליה?

ולמה אתה לא מעוניין בSS?

מה לא רגיל בתוכנית הזאת?

• פותח/ת השרשור
מה לא רגיל בתוכנית הזאת?
יש הבדל בניהם? ושמע תגיד זה היה לי קשה סקוט כי בחים לא עשיתי ואני יחסת חדש , ועל איזה תוכנית אימונים אפשר לעבוד איך זה הולך כל יום חלק~2 ? איזה תוכנית יש לך להציע לי

יש הבדל בניהם? ושמע תגיד זה היה לי קשה סקוט כי בחים לא עשיתי ואני יחסת חדש , ועל איזה תוכנית אימונים אפשר לעבוד איך זה הולך כל יום חלק~2 ? איזה תוכנית יש לך להציע לי

אימון A: סקוואט, בנץ', דדליפט
אימון B: סקוואט, פרס, מתח

כל תרגיל שלושה סטים חמש חזרות מלבד הדדליפט שבו יש רק סט אחד של חמש חזרות, מעלים משקלי עבודה מאימון לאימון.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אימון A: סקוואט, בנץ', דדליפט
אימון B: סקוואט, פרס, מתח

כל תרגיל שלושה סטים חמש חזרות מלבד הדדליפט שבו יש רק סט אחד של חמש חזרות, מעלים משקלי עבודה מאימון לאימון.

בהצלחה 😃
אני חדש בחדר כושר ואשמח אם תפרט מה אימון A עובד על מה וכנ"ל לגבי אימון B ואיך לעשות יום ראשון A שלישי B ואז איך?

אימון A עובד על כל הגוף.
אימון B גם כן עובד על כל הגוף.

שבוע ראשון: ABA
שבוע שני: BAB
וחוזר חלילה.

• פותח/ת השרשור
אימון A עובד על כל הגוף.
אימון B גם כן עובד על כל הגוף.

שבוע ראשון: ABA
שבוע שני: BAB
וחוזר חלילה.
הבנתי מה זה סקוואט, בנץ', דדליפט
אבל באימון -B מה זה פרס ובמתח מה לעשות ? ואיך לעשות בניהם יום מנוחה ? יום ראשון A יום שלישי B יום חמישי A כנ"ל הפוך וזה טוב בישבלי כי אני חדש בחדר כושר כמעט חודש ?

כן, אתה יכול להתאמן בימים ראשון-שלישי-חמישי, כל עוד יהיה יום מנוחה בין האימונים אין בעיה.
פרס = לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי.
מתח - סופינציה/פרונציה (כף היד מנוגד לפנים, "מתח בנות" /מול הפנים), איך שנוח לך ואתה עושה יותר חזרות או עם יותר משקל. אפשר גם להחליף ביניהם לסירוגין (אימון בסופינציה, אימון בפרונציה).

אני ממליץ לך לקרוא את הנעוצים וקצת לעבור על הפורטל שלנו, עושה רושם שאתה יכול להפיק מכך תועלת.

• פותח/ת השרשור
כן, אתה יכול להתאמן בימים ראשון-שלישי-חמישי, כל עוד יהיה יום מנוחה בין האימונים אין בעיה.
פרס = לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי.
מתח - סופינציה/פרונציה (כף היד מנוגד לפנים, "מתח בנות" /מול הפנים), איך שנוח לך ואתה עושה יותר חזרות או עם יותר משקל. אפשר גם להחליף ביניהם לסירוגין (אימון בסופינציה, אימון בפרונציה).

אני ממליץ לך לקרוא את הנעוצים וקצת לעבור על הפורטל שלנו, עושה רושם שאתה יכול להפיק מכך תועלת.
תיכול להביא לי רק זה סירטון או משהוא על פרס שאתה ממליץ לא הבנתי כל כך ומתח רגיל סבבה

פרס:

@incin נתן לך את אותה תוכנית שהמלצתי לך בתגובה הראשונה (SS) רק בפירוט התרגילים. אני אמליץ לך שוב (!) להכנס לקישור בתגובה שלי ולהתחיל לקרוא.
יש שם פירוט איך, מה כמה ולמה.
המדריך הזה מפורט מאוד ויענה לך על 99% מהשאלות.

• פותח/ת השרשור
פרס:

@incin נתן לך את אותה תוכנית שהמלצתי לך בתגובה הראשונה (SS) רק בפירוט התרגילים. אני אמליץ לך שוב (!) להכנס לקישור בתגובה שלי ולהתחיל לקרוא.
יש שם פירוט איך, מה כמה ולמה.
המדריך הזה מפורט מאוד ויענה לך על 99% מהשאלות.

אתה מתכון לזה : https://www.lbs.co.il/threads/57536/

שלילי, לזה:
https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#1

שב, תקדיש זמן לקרוא מההתחלה עד הסוף למרות האורך.
אם גם אחרי שקראת והפנמת הכל יהיו לך שאלות, נשמח לעזור.

הקישור שאתה רשמת זה ללוג שלי שבו אני רושם את ההתקדמות שלי בתוכנית הזו. אתה יכול לראות את העליה במשקלים והבעיות שאני נתקלתי בהם.
בכל מקרה אתה מוזמן לעקוב אחרי הלוג 😃

אגב, אני בכוונה לא קראתי לתוכנית SS. חלק מהאנשים שמעו עליה דברים רעים ובגלל זה נמנעתי משימוש בשם המפורש 😃

Back
למעלה תחתית