עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מעונין בתוכנית SS יש אפשרות לתוכנית רגילהאם הכוונה שלך היא לעלות במסה תתחיל עם SS: https://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#1
כן אני מעדיף תוכנית רגילהמה הכוונה לתוכנית רגליה?
ולמה אתה לא מעוניין בSS?
יש הבדל בניהם? ושמע תגיד זה היה לי קשה סקוט כי בחים לא עשיתי ואני יחסת חדש , ועל איזה תוכנית אימונים אפשר לעבוד איך זה הולך כל יום חלק~2 ? איזה תוכנית יש לך להציע לימה לא רגיל בתוכנית הזאת?
יש הבדל בניהם? ושמע תגיד זה היה לי קשה סקוט כי בחים לא עשיתי ואני יחסת חדש , ועל איזה תוכנית אימונים אפשר לעבוד איך זה הולך כל יום חלק~2 ? איזה תוכנית יש לך להציע לי
אני חדש בחדר כושר ואשמח אם תפרט מה אימון A עובד על מה וכנ"ל לגבי אימון B ואיך לעשות יום ראשון A שלישי B ואז איך?אימון A: סקוואט, בנץ', דדליפט
אימון B: סקוואט, פרס, מתח
כל תרגיל שלושה סטים חמש חזרות מלבד הדדליפט שבו יש רק סט אחד של חמש חזרות, מעלים משקלי עבודה מאימון לאימון.
בהצלחה 😃
הבנתי מה זה סקוואט, בנץ', דדליפטאימון A עובד על כל הגוף.
אימון B גם כן עובד על כל הגוף.
שבוע ראשון: ABA
שבוע שני: BAB
וחוזר חלילה.
תיכול להביא לי רק זה סירטון או משהוא על פרס שאתה ממליץ לא הבנתי כל כך ומתח רגיל סבבהכן, אתה יכול להתאמן בימים ראשון-שלישי-חמישי, כל עוד יהיה יום מנוחה בין האימונים אין בעיה.
פרס = לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי.
מתח - סופינציה/פרונציה (כף היד מנוגד לפנים, "מתח בנות" /מול הפנים), איך שנוח לך ואתה עושה יותר חזרות או עם יותר משקל. אפשר גם להחליף ביניהם לסירוגין (אימון בסופינציה, אימון בפרונציה).
אני ממליץ לך לקרוא את הנעוצים וקצת לעבור על הפורטל שלנו, עושה רושם שאתה יכול להפיק מכך תועלת.
פרס:
@incin נתן לך את אותה תוכנית שהמלצתי לך בתגובה הראשונה (SS) רק בפירוט התרגילים. אני אמליץ לך שוב (!) להכנס לקישור בתגובה שלי ולהתחיל לקרוא.
יש שם פירוט איך, מה כמה ולמה.
המדריך הזה מפורט מאוד ויענה לך על 99% מהשאלות.