הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו נדבר לגליזציה

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך
ובסוף אנשים שבאמת זקוקים לזה אוכלים אותה

שנים האמנתי לפרופוגנדה הזאת!
שנים סבלתי מדכאון וכאבים (פיברומיאלגיה)
בסוף הגוף נשבר וקיבלתי סרטן (מאוד מאמינה בקשר גוף נפש)
והיום בזכות הקנביס, פעם ראשונה אחרי המון שנים שאני מתחילה להנות מהחיים סוף סוף!

ולחשוב שכול הסבל הזה יכול היה להחסך ממני...

בתור אחד שעבדה עם מכורים לסמים (תפקיד אחרון מדריכת גמילה) ועכשיו לא יכולה להסתדר בלעדיו בגלל המצב הרפואי, מסכימה אתך לגמרי!!!
אלכוהול יותר מסוכן מקנאביס! והוא חוקי....

אבל הכול נובע מאינטרס כלכלי של חברות התרופות. ומכיוון שמדובר בתעשיה שמגלגלת מליארדים, לא חושבת שנראה שינוי בזמן הקרוב.

ועם כול זה, עדיין חושבת שצריך להיות לזה פיקוח כולשהו. זנים קלים לשימוש/גידול/מכירה ללא פיקוח והזנים היותר כבדים רק עם מרשם.
כמו בשאר התרופות.
בזמן שעבדת עם מכורים, האם היו מגיעים אלייך גם משתמשי קנאביס ?
הם היו צריכים לקבל טיפול כלשהו ?

בזמן שעבדת עם מכורים, האם היו מגיעים אלייך גם משתמשי קנאביס ?
הם היו צריכים לקבל טיפול כלשהו ?
לא.
ובכלל, הצמכרות זה דפוס התנהגות. אפשר להתמכר לסקס, שוקולד, פגיעה עצמית, אלכוהול, הימורים, תרופות מרשם, ספורט...
והצמכרות זה כאשר בן אדם לא מסוגל לנהל אורח חיים תקני ללא החומר שעליו הוא מכור

אין שום דבר בקנאביס ספציפי שמונע מאנשים לנהל אורח חיים מלא ופרודוקטיבי.

חתיכת טיעון הבאת פה!! "יאללה חצי מהעולם מעשן " זאת אומרת אם כולם מעשנים בוא נעשן גם....

זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי, ויפה שבחרת להיטפל רק למשפט הזה, מוכיח כמה הבנה יש לך בעניין.

עובדתית, אלכוהול וסיגריות יותר מזיקים מהקנאביס - אז למה לא להוציא אותם מחוץ לחוק?

יש כל כך הרבה דברים בעולם שממכרים, שהקנאביס - גם אם הוא ממכר רק פסיכולוגית - הוא הרבה פחות "מסוכן".

לדעתי , אם עכשיו יתנו גם לגילזציה לקנאביס זה יהפוף לבעיה מרכזית עוד 20 שנה , זה יהפוך לדבר נורמלי כמו סיגריות, למה לעשות את זה? לא מספיק שיש את הסיגריות והאלכוהול
אתה שוב מדבר שטויות.

תסתכל על הולנד ועל חלק מהמדינות בארה"ב שכן יש בהם לגילזציה. איפה הבעיה שאתה רואה שם?
אתה רואה פשע משתולל ברחובות? אתה רואה אחוזי אבטלה גבוהים?

אנשים עישנו וימשיכו לעשן, ברגע שאתה משכיל ולוקח את הדבר הזה והופך אותו לחוקי -
הכסף שלך לא יכנס לקופת העבריינים.

נכון אני לא מבין כל כך בנושא של קנאביס , אבל למה להפוך דבר שלדבריך "הוא הכי הרבה פחות מסוכן" שידוע שהוא מסוכן גם אם פחות מאלכוהול וסיגריות לחוקי? מה היתרונות בזה? חוץ ממחלות,מוות במקרה הרע וראש טוב? ומי שחולה יכול להשיג את זה מהרופאים שלו

נכון אני לא מבין כל כך בנושא של קנאביס , אבל למה להפוך דבר שלדבריך "הוא הכי הרבה פחות מסוכן" שידוע שהוא מסוכן גם אם פחות מאלכוהול וסיגריות לחוקי? מה היתרונות בזה? חוץ ממחלות,מוות במקרה הרע וראש טוב? ומי שחולה יכול להשיג את זה מהרופאים שלו
הוא לא מסוכן, צא מזה..

איזה מחלות? איזה מוות?

המקרה הכי גרוע שיכול לקרות לך אם תעשן יותר מידי שזה שתרדם ותקום כמו חדש - זה הכל.

אי אפשר! מה לא ברור פה!
אז גש ללינק שצירפו לך ותתחיל לקרוא!
אך אתה יכול להתווכח על משהו שאתה לא מבין בו?
אני קראתי על הקנאביס אני לא עד כדי כך בור בנושא אבל ממה שקראתי ראיתי על כמות תופעות הלוואי האפשריות, ואת השגת את הקנאביס מרופאים? את לא חייבת לענות על השאלה אבל ממה שידוע לי בישראל חלק מהרופאים נותנים קנאביס למטופלים שלהם

קצת.
תלוי איזה רופאה, איזה בית חולים. תלוי בחומרת המצב גם.
לפי משידוע לי, הם דורשים למצות את כול החלופות האחרות, שנה לפחות לכול תרופה ורק אז הם שוקלים לאשר לךץ

את זה הכי אהבתי....
"... אל תבהלי למקרא רשימת תופעות הלוואי. יתכן ולא תסבלי מאף אחת מהן.."
חחחחח

יתכן!

לא סביר להניח, רוב הסיכויים, סביר ...
רק יתכן
מצד שני יתכן שלא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית