עצוב כמה שזה נכון..משרד הביראות עושה הכול!!! כידי להקשות על אנשים מלקבל רשיון קנאביס.
ובסוף אנשים שבאמת זקוקים לזה אוכלים אותה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצוב כמה שזה נכון..משרד הביראות עושה הכול!!! כידי להקשות על אנשים מלקבל רשיון קנאביס.
ובסוף אנשים שבאמת זקוקים לזה אוכלים אותה
בזמן שעבדת עם מכורים, האם היו מגיעים אלייך גם משתמשי קנאביס ?בתור אחד שעבדה עם מכורים לסמים (תפקיד אחרון מדריכת גמילה) ועכשיו לא יכולה להסתדר בלעדיו בגלל המצב הרפואי, מסכימה אתך לגמרי!!!
אלכוהול יותר מסוכן מקנאביס! והוא חוקי....
אבל הכול נובע מאינטרס כלכלי של חברות התרופות. ומכיוון שמדובר בתעשיה שמגלגלת מליארדים, לא חושבת שנראה שינוי בזמן הקרוב.
ועם כול זה, עדיין חושבת שצריך להיות לזה פיקוח כולשהו. זנים קלים לשימוש/גידול/מכירה ללא פיקוח והזנים היותר כבדים רק עם מרשם.
כמו בשאר התרופות.
לא.בזמן שעבדת עם מכורים, האם היו מגיעים אלייך גם משתמשי קנאביס ?
הם היו צריכים לקבל טיפול כלשהו ?
חתיכת טיעון הבאת פה!! "יאללה חצי מהעולם מעשן " זאת אומרת אם כולם מעשנים בוא נעשן גם....
זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי, ויפה שבחרת להיטפל רק למשפט הזה, מוכיח כמה הבנה יש לך בעניין.
עובדתית, אלכוהול וסיגריות יותר מזיקים מהקנאביס - אז למה לא להוציא אותם מחוץ לחוק?
יש כל כך הרבה דברים בעולם שממכרים, שהקנאביס - גם אם הוא ממכר רק פסיכולוגית - הוא הרבה פחות "מסוכן".
חחחחחחסל התרופות.....
מזמן לא צחקתי כך
אתה שוב מדבר שטויות.לדעתי , אם עכשיו יתנו גם לגילזציה לקנאביס זה יהפוף לבעיה מרכזית עוד 20 שנה , זה יהפוך לדבר נורמלי כמו סיגריות, למה לעשות את זה? לא מספיק שיש את הסיגריות והאלכוהול
הוא לא מסוכן, צא מזה..נכון אני לא מבין כל כך בנושא של קנאביס , אבל למה להפוך דבר שלדבריך "הוא הכי הרבה פחות מסוכן" שידוע שהוא מסוכן גם אם פחות מאלכוהול וסיגריות לחוקי? מה היתרונות בזה? חוץ ממחלות,מוות במקרה הרע וראש טוב? ומי שחולה יכול להשיג את זה מהרופאים שלו
אי אפשר! מה לא ברור פה!ומי שחולה יכול להשיג את זה מהרופאים שלו
אז גש ללינק שצירפו לך ותתחיל לקרוא!נכון אני לא מבין כל כך בנושא של קנאביס
משיחה עם רופא שמתמחה בעמוד שדרה,הבנתי שניתן לקבל המצלה מרופא שאיתה צריך לגשת למרפאת כאבאי אפשר! מה לא ברור פה!
אני קראתי על הקנאביס אני לא עד כדי כך בור בנושא אבל ממה שקראתי ראיתי על כמות תופעות הלוואי האפשריות, ואת השגת את הקנאביס מרופאים? את לא חייבת לענות על השאלה אבל ממה שידוע לי בישראל חלק מהרופאים נותנים קנאביס למטופלים שלהםאי אפשר! מה לא ברור פה!
אז גש ללינק שצירפו לך ותתחיל לקרוא!
אך אתה יכול להתווכח על משהו שאתה לא מבין בו?
שאני לא אדע? 😁היעדתם שי בערך 100 זנים שונים של קנאביס?
ושלכול אחד יש השפעה ויעוד שונה?
אני אצטט את @Moshe קראת את תופעות הלוואי של אופטלגין בזמן האחרון?שקראתי ראיתי על כמות תופעות הלוואי האפשריות,
http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Optalgin_TabCap_pt_1333001151394.pdfאני אצטט את @Moshe קראת את תופעות הלוואי של אופטלגין בזמן האחרון?
זה לא נכון. זה תהליך ארוך ומיגע מאוד.חלק מהרופאים נותנים קנאביס למטופלים שלהם