עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שזה דבר מדהים, יש לזה המון יתרונות, ובאסה שמתייחסים לזה כמו להרואין וסמים כבדים אחרים.
מי שרוצה הרואין, יקנה הרואין.. עם לגליזציה או בלימתחילים להסכים על גראס ועוד 50 שנה ירצו גם לגיליזציה על הרואין ...
אתה פשוט מדבר שטויות. תפסיקו לאכול את הסרטים שמאכילים את כולם מגיל קטן. (כמו הטיעון שדרך סמים קלים עוברים לקשים)מתחילים להסכים על גראס ועוד 50 שנה ירצו גם לגיליזציה על הרואין ...
חתיכת טיעון הבאת פה!! "יאללה חצי מהעולם מעשן " זאת אומרת אם כולם מעשנים בוא נעשן גם....קנאביס זה צמח נפלא עם הרבה סגולות, בטח ובטח שעדיף על האלכוהול.
הכל אינטרסים ללא ספק, חברות התרופות והאלכוהול בראש ובראשונה...
אתה פשוט מדבר שטויות. תפסיקו לאכול את הסרטים שמאכילים את כולם מגיל קטן. (כמו הטיעון שדרך סמים קלים עוברים לקשים)
יאללה, חצי מהעולם מעשן..
מה הקשר שקנאביס מרפא? את אומרת בעצם שאם הוא יהפוך לחוקי זה יעזור לאנשים עם מחלות? למי שחולה יכול להשיג מרשם תפסיקו עם השטויות, וקנאביס לא ממכר? כדאי לך לבדוק שובקנביס לא ממכר. הרואין כן
אין לו תסמיני גמילה להרואין כן
קנביס תרופה לאפילפסיה, דיכאון, סרטן, כאבים כרוניים, נטורפתיה, פוסט תראומה
מה בידיוק הרואין מרפאה?
ומה הקשר בין שנהם?
אתה יודעה איזה מדורי גהנום אנשים צריכים לעבור כידי לקבל רשיון לקנאביס רפואי????למי שחולה יכול להשיג מרשם תפסיקו עם השטויות
לדעתי , אם עכשיו יתנו גם לגילזציה לקנאביס זה יהפוף לבעיה מרכזית עוד 20 שנה , זה יהפוך לדבר נורמלי כמו סיגריות, למה לעשות את זה? לא מספיק שיש את הסיגריות והאלכוהולאתה יודעה איזה מדורי גהנום אנשים צריכים לעבור כידי לקבל רשיון לקנאביס רפואי????
יש אנשים שמחכים שנים כידי לקבל אותו! ולא כול המחלות מוכרות!
ואתה צריך למצות את כול החלופות לפני שאפילו שוקלים לאשר לך את הרשיון! וזה אומר להתמכר למורפיום, כי זאת החלופה היחידה שיש...
בדקתי....כדאי לך לבדוק שוב
"טיפול בקנביס עלול לגרום להתמכרות.בדקתי....
כאחד שעבדה 10 שנים עם מכורים לסים, אני מודיע לך בצורה חגיגית שקנביס לא חומר ממכר!!!
אלכוהול הרבה יותר ממכר ומזיק לבריאות ולנפש מקנביס והוא חוקי.
אין לי משהו מיוחד כנגד קנאביס, אני פשוט חושב למה צריך את זה? הרי אם קנאביס יהיה חוקי אפשר להגיד בוודאות ששום דבר טוב לא יצא מזה.אתה יכול לבסס את ההתנגדות שלך על משהו קונקרטי?
מה בידיוק בקנביס מפריע לך?
זה יהפוך לדבר נורמלי כמו סיגריות, למה לעשות את זה?
כי הוא לא גורם לכול התופעול לוואי שיש לתרופות אחרות.אני פשוט חושב למה צריך את זה