הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו נדבר לגליזציה

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך
אין לי משהו מיוחד כנגד קנאביס, אני פשוט חושב למה צריך את זה? הרי אם קנאביס יהיה חוקי אפשר להגיד בוודאות ששום דבר טוב לא יצא מזה.
כמו שראית למעלה זה ממכר, ויש לזה הרבה חסרונות,משהו שהרבה אנשים שוכחים .

אתה יכול להתמכר פסיכולוגית כמעט לכל דבר.
לפי ההיגיון שלך צריך לאסור על כל דבר שמספק חוויה כיפית רק בגלל שאפשר להתמכר לחוויה.
איזה חסרונות יש לזה בדיוק? ההשפעות ארוכות הטווח של קנאביס הרבה הרבה פחות גרועות מההשפעות של אלכוהול וסיגריות.

אני פשוט חושב למה צריך את זה?
זה למה צריך את זה..
314301_182987621788433_1471011350_n.jpg

בתור אחד שראתה המון מכורים בחיים שלה, וגם קברה לא מעט מהם לצערי הרב....
עוד לא ראיתי אף אחד שמכור לקנביס בלבד!
לעומת זאת, טיפלתי בהמון מכורים לתרופות מרשם...

בדקתי....
כאחד שעבדה 10 שנים עם מכורים לסים, אני מודיע לך בצורה חגיגית שקנביס לא חומר ממכר!!!
אלכוהול הרבה יותר ממכר ומזיק לבריאות ולנפש מקנביס והוא חוקי.
שכנעת אותי אבל אפשר גם וגם?

אפשר גם וגם?
קנאביס ואלכוהול?
את האמת, מאז שהתחלתי לעשן, נעלם לי הצורך באלכוהול וניקוטין...
ועם אלכוהול אתה לא יכול לנהוג.... והוא גורם לבחילות והקאות אז למה?

לא שיש לי בעיה איתו במינונים שפויים. מתה על בירות וויסקי טוב.
קוניאק בחורף חובה!

כי הוא לא גורם לכול התופעול לוואי שיש לתרופות אחרות.
כי הוא מרגיע מבלי להפוך אותך לזומבי כמו כול התרופות הפסיכיאטריות
כי הוא יעיל יותר מרטלין ללא כול התופעות לוואי.
כי הוא גורם לך לחייך מבלי להרוס את הכב כמו אלכוהול.

"ההתכרות" היא למצב רוח טוב ולחיים ללא כאבים.
מי לא רוצה להיות מכור לזה?
כי הוא יעיל יותר מרטלין ללא כל התופעות לוואי?
קנביס רפואי הוכח כגורם ווסקופולטיות (מחלות דלקתיות של היצרות כלי דם) כולל מחלת ברז'ה (Buerger's disease) עד כדי איסכמיה (חוסר אספקת חמצן) ונמק של האיברים. כאשר המחלה נוצרת בעקבות עישון קנביס, לפי המקרים שתוארו בספרות, הפרוגנוזה לא טובה ובמחצית המקרים הדבר הסתיים בכריתת גפיים.[37]

כאשר מתווים שימוש בקנביס רפואי יש לאזן את הטיפול עם מחלות כלליות ועם התרופות שהחולה לוקח. כמו כן יש לקחת בחשבון את תופעות הלוואי הבאות ולהזהיר את החולה מפני קיומן:[38][39][40]

1. אטקסיה (חוסר שווי משקל), חוסר קואורדינציה, סחרחורות (עד כדי מעידות וחבלות). מסוכן במיוחד לחולים הסובלים מסחרחורות ונפילות תכופות.
  2. ירידה חדה בלחצי הדם ועלפון, טכיקרדיה (הפרעת קצב הכוללת דופק גבוה). עלייה בתפוקת הלב, הפרעות קצב. מסוכן במיוחד לחולי לב.
  3. אנטיאגרגנטי (נוגד טסיות) ־ יש לקחת בחשבון בחולים תחת טיפול אנטיקואגולציה או אנטיאגרגציה.
  4. הפרעות ראיה. יש לקחת בחשבון בחולים הסובלים מבעיות ראיה קיימות.
  5. ירידה חדה ברמת הגלוקוז עד כדי היפוגליקמיה בעיקר בחולים סוכרתיים או בעלי נטייה לסוכרת.
  6. בשימוש ממושך הפרעות במערכת העיכול, הקאות והפרעות במאזן האלקטרוליטים. יש לקחת בחשבון בעיקר בחולים מבוגרים וחולים עם אי ספיקת כליות בשל בעיות אלקטרוליטריות.
  7. התפרצות של טרשת נפוצה- יש לציין בעיקר בפני חולים עם מחלות אוטואימוניות קיימות.
  8. הפרעות נוספות - יובש בפה, כאבי ראש, שיעול וצריבה בגרון. חלק מהחולים מגיבים על השימוש בהתגברות הכאבים. בשימוש ממושך עלולות להופיע הפרעות בשינה, הרגשת כבדות ותשישות, והופעת זיהומים בדרכי השתן.

יש עוד מלא חסרונות ולnir333 קנאביס יכול לגרום למוות ואני בטוח ב100% שזה לא הגיוני שאף אחד לא מת מזה, מי שרוצה קנאביס ישיג את זה, אבל אם יתנו לזה לגילזציה הכמות אנשים שישתמשו בזה יהיה גדול יותר בהרבה...

הקטע עם הלגליזציה הרבה יותר עמוק, יש כאן קטע עם ביטול מסחר ב"שוק שחור" ועברייני ומעבר לחומר מסודר, מפוקח שיכניס מיסים וכסף למדינה.
בכל מקרה מי שרוצה לעשן ישיג ויעשן, אז למה לא לתרום לקופת המדינה בדרך במקום לעבריינים?

קנאביס יכול לגרום למוות ואני בטוח ב100% שזה לא הגיוני שאף אחד לא מת מזה,
אחד התופעות של תרופות נוגדי דיכאון זה מחשבות אובדניות והתאבדות!
הידעתה את זה?

הייתי על רטלין 3 שנים בתואר, אחד הדכאונות העמוקים ביותר שחויתי!
היום אני על קנאביס בגלל סרטן שלב 4.... מצליחה לתפקד ולחייך מידי פעם בזכותו!

כול המחקרים האלה הוזמנו על ידי חברות התרופות ואנשים בעלי אינטרס כלכלי

תלוי עם זה זן של בוקר או ערב.
בוקר כן, עדיף אחרי רבע-חצי שעה, אבל כן.

עם ערב... עדיף להשאר בבית ולא להפעיל מכונות גדולות 😆

מבחינת החוק לא.

אחד התופעות של תרופות נוגדי דיכאון זה מחשבות אובדניות והתאבדות!
הידעתה את זה?

הייתי על רטלין 3 שנים בתואר, אחד הדכאונות העמוקים ביותר שחויתי!
היום אני על קנאביס בגלל סרטן שלב 4.... מצליחה לתפקד ולחייך מידי פעם בזכותו!

כול המחקרים האלה הוזמנו על ידי חברות התרופות ואנשים בעלי אינטרס כלכלי
זה טוב שהקנאביס עוזר לך לא אמרתי שצריך להוריד אותו מסל התרופות, ולהגיד "כול המחקרים האלה הוזמנו על ידי חברות התרופות ואנשים בעלי אינטרס כלכלי" אפשר להגיד אתזה בעיקרון על כל דבר

להוריד אותו מסל התרופות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סל התרופות.....

מזמן לא צחקתי כך משרד הביראות עושה הכול!!! כידי להקשות על אנשים מלקבל רשיון קנאביס.
אבל אין להם שום בעיות לפמפם אותנו במורפיום, סטרואידים ושאר החראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית