הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בואו נדבר לגליזציה

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך
זה שזה תהליך ארוך לא אומר שהם לא נותנים להם
כשאני אומרת ארוך, אני מתכוונת למספר שנים של סבל משתק וחוסר תפקוד.
שבמשך השנים האלה, אנשים מקבלים תרופות שהורסות להם את הביראות עוד יותר בצורה בלתי הפיכה....

10462532_276851769183635_2950554555934519091_n.jpg

עמוס סילבר - פעיל לגליזציה ומארגן אירוע 'ליל הבאנגים הגדול'

דוגמת מופת לילדים - אין ספק!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע, יש בארץ לא מעט ליצנים שעושים צחוק מהנושא ובאים לירושלים עם באנגים וקססות ומנפנפים איתם
מול שוטרים, זה האנשים שמוציאים לקנאביס שם רע בארץ וגורמים לשוטרים ולממשלה (בצדק!!!!!) לחשוב שקנאביס לא אמור
לעבור לגליזציה כי אז נראה רק דברים כאלה ברחובות. הממשלה והמשטרה לא רואים את החבר'ה הרציניים המעשנים, את
האנשים עם התפקידים החשובים ואנשי ההייטק, את האנשים בחלונות הגבוהים ואלה שעושים החלטות.
כשאנשים יתחילו להתייחס לזה ברצינות (בעיקר אלה שמקדמים את הלגליזציה) אולי נראה שינוי...

אני אצטט את @Moshe קראת את תופעות הלוואי של אופטלגין בזמן האחרון?

פעם הייתי מאושפז מאופטלגין. הגוף שלי הפסיק לייצר כדוריות דם לבנות =\
במזל הלכנו לבית חולים בזמן
לא יודע למה התרופה הזאת עדיין קיימת.

• פותח/ת השרשור
כשאני אומרת ארוך, אני מתכוונת למספר שנים של סבל משתק וחוסר תפקוד.
שבמשך השנים האלה, אנשים מקבלים תרופות שהורסות להם את הביראות עוד יותר בצורה בלתי הפיכה....
"הודעות: 420"
חחחח איזה צירוף מקרים

אין לי משהו מיוחד כנגד קנאביס, אני פשוט חושב למה צריך את זה? הרי אם קנאביס יהיה חוקי אפשר להגיד בוודאות ששום דבר טוב לא יצא מזה.
כמו שראית למעלה זה ממכר, ויש לזה הרבה חסרונות,משהו שהרבה אנשים שוכחים .

צריך את זה מאותה סיבה שצריך כל מוצר אחר בעולם שקיים בשוק - יש לו ביקוש.

יש לו ביקוש.
גם להרואין ונייס גיי יש ביקוש...
כך שזה לא הטיעון הכי טוב.
בארה"ב יש ביקוש לנשק וילדים קטנים הורגים את עצמם בשוגג כול פעם או מרססים בתי ספר...

לא כול דבר שיש לו ביקוש צריך להיות חוקי ולמכור ללא הבחנה.

גם להרואין ונייס גיי יש ביקוש...
כך שזה לא הטיעון הכי טוב.
בארה"ב יש ביקוש לנשק וילדים קטנים הורגים את עצמם בשוגג כול פעם או מרססים בתי ספר...

לא כול דבר שיש לו ביקוש צריך להיות חוקי ולמכור ללא הבחנה.

נכון ומבחינתי גם הרואין וגם נשק צריך להיות חוקי. במיוחד נשק.

איך הגעת מזה שמוצרים שקיימים בשוק צריכים להיות חוקיים לזה שאני תומך בכפייה ואלימות פיזית?
כי הרואין ונשק זה שני מוצרים לביאים את האנשים לאלימות פיזית!
אני מכירה מכורים שפירקו את ההורים שלה מכות רצח בשביל מנת הרואין! גנבו, אנסו והשתמשו בנשק תחת השפעתו...
נשק כשלעצמו הוא מיועד לאלימות פיזית...

אז מה ההגיון לאפשר אותם? מי בידיוק מרוויח מזה?

אני מכירה מכורים שפירקו את ההורים שלה מכות רצח בשביל מנת הרואין! גנבו, אנסו והשתמשו בנשק תחת השפעתו...

ואני חשבתי שאנשים מובילים את עצמם לאלימות פיזית. נשק מיועד להגנה עצמית, לא לאלימות פיזית. כשאת מוציאה נשק מחוץ לחוק, את דואגת להפוך אותו לכלי שמשמש עבריינים לאלימות פיזית בעוד שלאנשים שומרי חוק אין דרך להגן על עצמם.
את אולי חושבת שזה מעלה את רמת האלימות, אבל הנתונים אומרים אחרת.

http://www.amazon.com/More-Guns-Less-Crime-Understanding/dp/0226493660

בסופו של דבר, כל מה שיש לו ביקוש יהיה לו גם היצע. תחשבי על סוג השוק שנוצר כשמדובר במוצר שאינו חוקי, מי מרוויח משוק כזה ואילו ארגונים זה מחזק, ותגידי לי מה עדיף.

לא לא
מי שגורם להרג של אנשים-זה אנשים.
לא זכור לי שפרח האופיום רץ אחריי חקלאים אפגנים והורג אותם.
2 מילים-
אחריות אישית.

למרות שכאן אני לא מסכים לחלוטין עם קולדפייר לגביי הסמים ואני כן חושב שצריכים להיות הגבלים מסויימים על הרואין וקוקאין.

לגביי כלי נשק,
כלי נשק זהו אמצעי להגנה עצמית. אם תסתכלי על מקרי הרצח שהיו עם נשק פרטי בשנה האחרונה תגלי סטטיסטיקה מדהימה-1. רצח אחד התבצע מכלי נשק באחזקה פרטית(לא להתבלבל עם נשק ארגוני בבקשה). מחקרים בהרווארד(שכרגע לא נמצאים בשלוף אבל אם תתעקשי אחפש)מוכיחים קורולציה ישר והפוכה בין אחזקת נשק פרטי חוקי לבין מקרי פשיעה-יש פחות פשעים אלימים כשיש נשק פרטי.
אם תחוקקי חוקים נגד נשק פרטי, כל מה שתעשי זה תמנעי מהחבר'ה ה'טובים' להחזיק נשק. תמנעי מהם את הזכות להגנה עצמית. האם זה אומר שהיקף הנשק באחזקה לא חוקית יקטן?ממש לא. בכפרים הערבים הנשק יזרום, בארגוני פשע הנשק יזרום..אבל למי שיגן על עצמו לא יהיה איך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית