הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכנסי אימון

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אם אני אקנה טייץ כל הבחורות במכון יקנאו בתחת שלי...אני לא חושב שהעולם מוכן לזה עדיין
אתמול משהיא שאלה אותי על הורדה במשקל וחיטוב, ואז היא ציינה, ואני אצטט(הייתי עם טייץ) ״אני רוצה תחת כמו שלך״
יש עדויות למאורע.

אני תמיד הייתי עם מכנס טרנינג קצר (שמגיע בערך עד הברך) ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזו....

מה רע בסתם טרנינג קצר או דרייפיט ריצה כזה קצר?

רק שישב טוב, יצא לי לעשות סקוואט בלי מכנס כי נפל באמצע הסט

טרנינג קצר מבד הכי נוח לדעתי והסיכוי שיקרע לך ביחס למכנסיים בסגנון הניילון כמו שאתה לובש הוא ממש נמוך כי הם נמתחים . וזה פשוט נוח ולא תצטרך טייץ.

• פותח/ת השרשור
אני אלך לבדוק את ריבוק נייקי ואדידס, אם לא אמצע שם מכנס נורמלי אקנה טייץ.

מה הבעיה לקנות מכנסי טריקו קצרים? נראים נורמאלי לגמרי, זולים בטירוף (אתה יכול לקנות 8 במחיר של מכנס אחד של רוג כמו שהוצע פה) ולא יקרעו לך לעולם

חיפשתי עכשיו איזה רבע שעה באינטרנט כדי להביא לך לינק ולא מצאתי
אבל קניתי פעם באלוף הספורט בגד ים מכנסון קצר כזה של ספידו,עם חתך בצדדים ככה שאפשר לשפוף איתו בכיף (הוא גם ממש לא צמוד,תוכל לראות בסרטוני סקוואט שלי במה מדובר)
זה לא היה מהבד ניילון המסריח הזה שקונים לך בטיילת באילת שאתה בכיתה ג' שתלך לבריכה של המלון...זה בד נעים כזה שנמתח בכיף
מה הבעיה לקנות מכנסי טריקו קצרים? נראים נורמאלי לגמרי, זולים בטירוף (אתה יכול לקנות 8 במחיר של מכנס אחד של רוג כמו שהוצע פה) ולא יקרעו לך לעולם
שרואים את הקו זיעה בתחת וזה הכי לא מודע לעצמך

• פותח/ת השרשור
הבעיה עם מכנסיים קצרים זה שבאירובי(נגיד בריצה על הליכון) המכנס נכנס לי למפשעה וזה פשוט מציק לי.

הבעיה עם מכנסיים קצרים זה שבאירובי(נגיד בריצה על הליכון) המכנס נכנס לי למפשעה וזה פשוט מציק לי.
אתה יכול באירובי להחליף מכנס ושזה יהיה מכנס רק לסקוואטים...

בכל מקרה מדובר על אחד כזה

• פותח/ת השרשור
(הוא גם ממש לא צמוד,תוכל לראות בסרטוני סקוואט שלי במה מדובר)

אם תוכל להביא לי סרטונים עם המכנסיים הללו אודה לך מאוד.

לחפש עכשיו סרטוני סקוואט שלך מתוך 19 עמודים זה לא כיף.

• פותח/ת השרשור
הקדמתי אותך 😃

brother על פול אתה....

והמכנסיים הללו לא משמשים בעיקר לריצה ? אני רואה מלא רצים למרחקים לובשים אותם.

אם אני לא טועה המכנסיים הללו לא בדיוק גמישים ונמתחים, יש סיכוי שהם יקרעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית