עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"יש לך יופי לוחמני,אתה מדעאש?" (נאמר עליי)
ואחרי זה עברתי בדרך החוצה בלי חולצה להגיד שלום 😉✌️
(לא שאני איזה סוס או משהו חחח)
אם אתה צוחק אז סבבה יציאה טובה..אתה באמת צריך הסבר למה לא יצא מזה כלום?!....
ומהניסיון שלי, בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה. אם אתה יודע איך לדבר עם בחורה, זה הרבה פחות משנה איך אתה נראה..
מראה חיצוני מאווד חשוב לפחות למשיכה הראשונית (בעיקר אפילו)אל תקח ללב.. הכל ב:kiss3: (אתה עם הקוקיות).
ומהניסיון שלי, בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה. אם אתה יודע איך לדבר עם בחורה, זה הרבה פחות משנה איך אתה נראה..
רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה
לא מדוייק... יש בנות שאוהבות סקס (תיקראו להן שרמוטות אני לא מת על המילה הזאת) ויש גם שאוהבות כסף...רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!
למען האמת רציתי לרשום שבנות נמשכות ללשון, אבל חששתי שיפרשו את זה לא נכון. "חיים ומוות ביד הלשון"רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!
נראה לי תלוי בגוף שלך איך זה נראה מהצד. זה יכול להיות "יואו איזה חתיך הוא תראי איך הזיעה יורדת לו על הוורידים של הידיים" או "איחחח השמן הזה מזיע כמו בהמה!!!"דווקא במכון אני מרגיש הכי מושך חח בגלל הפאמפ הכבד וכול הזיעה
רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
מה מביא יותר בחורות, דוקטורט או קרוספיט לבל 1?זה מסביר את כל הבנות שמציקות לי מאז שקיבלתי דוקטורט.