אשכול משפטי פיקאפ בחדר כושר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
"אחלה של atg, רוצה להחליף אותי בדשא?"
"רק בסקוואטים את יורדת ככה?"
"אני רואה שאת עושה lb, רוצה לגוון כי יש לי high bar?"

דווקא במכון אני מרגיש הכי מושך חח בגלל הפאמפ הכבד וכול הזיעה והאטרף של האימון אבל במצב כזה יש לי חשק פשוט לשבור ברזלים ולא לדבר עם מישהיא מרגיש פשוט כמו איזה מפלצת חח אה ויש חברה אז זה פסול..

ביסט מוד!!!! זאת המילה ..

אתה באמת צריך הסבר למה לא יצא מזה כלום?!....
אם אתה צוחק אז סבבה יציאה טובה..

אבל אם אתה רציני אז תצא מהסרט שבחורות נמשכות רק לבאדיבילדרים מוזרקים..

אני מקווה שצחקת

ומהניסיון שלי, בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה. אם אתה יודע איך לדבר עם בחורה, זה הרבה פחות משנה איך אתה נראה..

שטויות שאנשים שגם נראים טוב וגם יודעים לדבר אומרים.

אל תקח ללב.. הכל ב:kiss3: (אתה עם הקוקיות).

ומהניסיון שלי, בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה. אם אתה יודע איך לדבר עם בחורה, זה הרבה פחות משנה איך אתה נראה..
מראה חיצוני מאווד חשוב לפחות למשיכה הראשונית (בעיקר אפילו)
ברור שבטחון עצמי מאווד מושך כן ? שלא תבין לא נכון , אבל יש בחורות שלא ידברו איתך אם אתה לא קולע לטעם שלהן אפילו אם יש לך אחלה בטחון

בנות נמשכות בעיקר לאיבר אחד בגוף - פה
רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!

רק שהייתי מגדירה את זה אחרת: בנות נמשכות לראש - אינטליגנציה, חוש הומור, בטחון עצמי, בגרות.
להסתכל על חתיכים זה נחמד אבל אם הוא פותח את הפה ואין לו מה להגיד אף אחת לא נשארת ולא משנה כמה קוביות אפשר לספור!!
לא מדוייק... יש בנות שאוהבות סקס (תיקראו להן שרמוטות אני לא מת על המילה הזאת) ויש גם שאוהבות כסף...

ככה שלפעמים מראה או כסף (ולאוו דווקא משיכה) מעניין הרבה נשים

למען האמת רציתי לרשום שבנות נמשכות ללשון, אבל חששתי שיפרשו את זה לא נכון. "חיים ומוות ביד הלשון"
מסכים לגבי מה שפירטת חוץ מאינטיליגנציה, ולא חסרות לי דוגמאות 🙄

כל אחד וסוג הנשים שהוא מתחבר ... לדוגמא כל הבחורות שיצא לי להכיר אמרו לי בתשובה כנה אם מראה משנה להם אז הן ענו בחיוב ואני מבין אותן תאמת גם אני לא יכול להימשך למישהי מכוערת (סליחה על היישירות) אחרי שיש את ״סינון ״ על פי המראה זה כבר עניין של בטחון ,חוש הומור ועוד....

תלוי מי הבחורה. זו כמו כל אינטרקציה אחרת בחיים, כשאתה מתחיל עם פריחה שעובדת כמוקדנית במשטרה וכל מה שמעניין אותה זה לאק ומזרחית אתה צריך להתנהג אחרת וסביר שלהראות אחרת מאם אתה מתחיל עם סטודנטית תל אביבית לתואר שני בכלכלה.

עם השנייה יכלתי לדבר על שוק ההון ועל פיזיקה קוואנטית וזה עשה לה את זה ועם הראשונה על כלבים.

גם הגיל שלה משחק תפקיד ולפעמים בכלל לא צריך לדבר הרבה, תלוי בסיטואציה ובמטרה...

נערך לאחרונה:
דווקא במכון אני מרגיש הכי מושך חח בגלל הפאמפ הכבד וכול הזיעה
נראה לי תלוי בגוף שלך איך זה נראה מהצד. זה יכול להיות "יואו איזה חתיך הוא תראי איך הזיעה יורדת לו על הוורידים של הידיים" או "איחחח השמן הזה מזיע כמו בהמה!!!"

זה מסביר את כל הבנות שמציקות לי מאז שקיבלתי דוקטורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית