הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה

עידן76777

משתמש מתחיל
61
1
נק' מוניטין:
1
61
1
אני מתחיל מסה כלומר לאכול יותר ממה שמוציא אבל אני מפחד שאני ישמין (בעיקר בחלק התחתון ) מה לעשות?

אני מתחיל מסה כלומר לאכול יותר ממה שמוציא אבל אני מפחד שאני ישמין (בעיקר בחלק התחתון ) מה לעשות?
חוץ מלהתגבר על הפחד הזה אין באמת מה לעשות.

בשביל להשמין צריך לעשות הרבה טעויות בדרך.

אף אחד לא יגיד לך שאתה לא תעלה במסת השומן, וסביר להניח שגם באחוז השומן (אם כי לא בהכרח) אבל בסוף התהליך אתה תגלה שזה שווה את זה כי אתה תראה הרבה יותר מסיבי

אני באותה הסירה,
השינוי הפסיכולוגי שצריך לעשות בהתחלה הוא לא פשוט, אני עדיין עובד על עצמי.
מפחיד מאוד לעלות את השומן הזה שהיה כל כך קשה להוריד ובמיוחד קשה לחשוב על עצמך שמנמני כמו שהיית לפני.
עם זאת, ברגע שעשית חיטוב פעם אחת כמו שצריך אתה מבין שהתהליך הוא בר השגה,
לכן תעלה בהדרגתיות ולאט, לא לנסות לעלות בשבוע את כל השריר שאתה רוצה לעלות,
אם תעלה בשומן כנראה שכן, אבל אם תקפיד על הבסיס כנראה שתעלה מעט ויהיה לך קל להתנער ממנו אחר כך ולהישאר עם השריר שהעלית.

אפשר להתחיל בפלוס קלורי קטן יחסית ולהוסיף בהדרגה לפי העליה בשומן. דבר נוסף שאפשר לנסות זה מדי חודשיים~ לעשות חיטוב של שבוע - היתרון בכך, הוא שלאחר תקופה של אכילת יתר הגוף שלך נמצא בתפקוד תקין ושבוע אחד של חיטוב יהיה יעיל יותר מחיטוב אחד וארוך, וזה כמובן יאפשר לך להמשיך יותר זמן במסה על א"ש נמוך יותר.

מה הקשר לבריא?
אם אתה רוצה לעלות שריר (מאסה) צריך פלוס קלורי.
אם אתה רוצה להישאר כמו שאתה נייטרלי,
אם אתה רוצה בריא תתחיל לאכול מאכלים אורגניים , זה לא קשור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית