סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

• פותח/ת השרשור
אז אולי הגיע הזמן ללמוד למשוך יותר טוב.
אולי הגיע הזמן לא לנסות להיות מצחיק ושנון בכל הודעה רק בשביל לייקים/מוניטין.

ובכללי אני שם על הדעה שלך כמו שאני שם על מצב האלפקות בעזה....

מרגש אחי. אתה סוס, כבוד על המשקל אחי. יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
דדליפט חזק מאוד. אשמח להסבר למה תורמת לך טכניקת החתירה הזאת...
אני לא עושה חתירה בכלל
פשוט במכון הזה אין פולי או מכונות בכלל אז עשיתי חתירה לגב

התחממתי והגעתי ל-80 לחמישייה טובה
ואז קפצתי ל-100 לשלשה טוב
ואז עשיתי עוד סט שהיה יותר גרוע ורציתי לסיים פה
אבל עשיתי עוד סט מכוער רצח רק כדאי לעגל ל3x3 ואליאב צילם בלי ידיעתי.
מרגש אחי. אתה סוס, כבוד על המשקל אחי. יותר טוב?
שוב שנון ומצחיק מתמיד.

אני באמת חושב שהוא לא ניסה להצחיק הפעם, אפה נתן לך עצה.

אז אולי הגיע הזמן ללמוד למשוך יותר טוב.

אז מה אם המסלול אנכי, בנדיקט מושך ככה גם כן ובנדיקט סוס שמשך שיא עולם
אחרי הכל מכניקה בסיסית לא תופסת בהרמת משקולות

שכל אחד יעשה מה שנראה לו, לא מבין למה לטרוח:aloof-and-bored002:

אני רואה ילד בן 16 שמעיף נפח דדליפט עם משקל מכובד במהירות מטרידה, ההתקדמות שלו בדדליפט מעולה, אני באמת מופתע מהדקדקנות של אנשים כאן לגבי טכניקה כאשר יש התקדמות.

אני רואה אנשים בקושי עם 3 פלטות, עושים ריסטים על ימין ועל שמאל, מנסים לשנות ולשדרג תוכניות קיימות, מוסיפים ציוד, רצועות, גומיות, סטים מהירות, קופסאות, קרשים ומה לא.

הבנאדם מתקדם! עזבו אותו בשקט!

שיתקע או יפצע - יהיה מקום לדבר, עד אז הכל קשקושים.

דעתי בעניין - אתה מושך בסדר גמור, ראיתי לא מעט שמושכים ככה ואני לא מוצא עם זה שום בעיה.

לא מבין מה הדעה המפגרת של "מייק רוזנר יכול" אמורה להביע.

יפה והכול אבל אנילא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי..

לא באמת
אחלה סרטון

הערה אחת - דווקא את החתירות לא אהבתי, לא יודע כמה הביצוע של התרגיל הזה בצורה הנ"ל יעיל. אני אישית מעדיף תרגילים כאלו לפמפם ולעבוד נקי.

דניאל ואליאב זה טום...עבודה יפה והתקדמות מעולה..פשוט תעשו מה שמקדם אתכם ומה שגורם לכם להרגיש יותר טוב עם התרגיל.
אנשים יכולים להעיר לכם אלף הערות ורק אתם בסוף תדעו איך לשפר! אחלה משקלים חברים!

נב. דניאל ברגע זה ירד לטמיון כל המוניטין על הכאפות לאליק!

• פותח/ת השרשור
הערה אחת - דווקא את החתירות לא אהבתי, לא יודע כמה הביצוע של התרגיל הזה בצורה הנ"ל יעיל. אני אישית מעדיף תרגילים כאלו לפמפם ולעבוד נקי.
קודם כל תודה, דבר שני לגבי החתירה

פשוט במכון הזה אין פולי או מכונות בכלל אז עשיתי חתירה לגב

התחממתי והגעתי ל-80 לחמישייה טובה
ואז קפצתי ל-100 לשלשה טוב
ואז עשיתי עוד סט שהיה יותר גרוע יחסית ורציתי לסיים פה
אבל עשיתי עוד סט מכוער רצח רק כדאי לעגל ל3x3 ואליאב צילם בלי ידיעתי.

חייב להגיד שמצחיק אותי שאני נתקל בכל מקום בתגובות מהסוג של "זאת הקהילה הכי חמה בישראל, לכולם אכפת אחד מהשני" ואז אני רואה תגובות כמו "קודם שיפצע ואז נדבר" ו"העיקר שהוא מרים הרבה עחייייי"

חייב להגיד שמצחיק אותי שאני נתקל בכל מקום בתגובות מהסוג של "זאת הקהילה הכי חמה בישראל, לכולם אכפת אחד מהשני" ואז אני רואה תגובות כמו "קודם שיפצע ואז נדבר" ו"העיקר שהוא מרים הרבה עחייייי"

בניגוד לסקוואט, גב עגול בדדליפט מוסיף משקל למוט. באיזשהו שלב, כל אחד צריך להחליט כמה רחוק הוא הולך עם הטרייד-אוף הזה, תוך הכרה ביתרונות ובחסרונות/סיכונים.

http://www.myosynthesis.com/roundbacked-deadlifting

http://www.t-nation.com/training/strong-case-for-the-rounded-back-deadlift

מה הפואנטה לשים חגורה אם אתה לא מושך כמו שצריך? זה לא שזה יגן עליך מפציעה או משהו.
ומשקל מכובד, משקל מטורף אפילו לילד בן 16. אבל מה שבאמת מעניין לראות, זה כמה תוכל למשוך
עם טכניקה יפה. וחבל שהגישה שלך כל כך מסריחה, כי נתנו לך פה ביקורת בונה אנשים שמבינים, ואתה חושב שאתה איזה
תותח כי משכת 175 וכל הסובבים אותך לא מבינים כלום... בחייאת, מה שווה 175 קילו אם זה יביא אותך בסוף לפריצת דיסק ופציעות?

אני רואה ילד בן 16 שמעיף נפח דדליפט עם משקל מכובד במהירות מטרידה, ההתקדמות שלו בדדליפט מעולה, אני באמת מופתע מהדקדקנות של אנשים כאן לגבי טכניקה כאשר יש התקדמות.

אני רואה אנשים בקושי עם 3 פלטות, עושים ריסטים על ימין ועל שמאל, מנסים לשנות ולשדרג תוכניות קיימות, מוסיפים ציוד, רצועות, גומיות, סטים מהירות, קופסאות, קרשים ומה לא.

הבנאדם מתקדם! עזבו אותו בשקט!

ואני רואה ילד בן 16 שלא יודע איך להכנס לדדליפט נכון ולא יודע לשלוט בגב שלו. אני רואה ילד בן 16 שאכל קצת יותר מדי סרטים על כמה שהוא הארדקור וחושב שמה שהוא עושה ראוי להערצה ומעבר לכל ביקורת. ולפי איך שהקהילה המגניבה שלכם נראית, כולכם חושבים אותו הדבר.

שיתקע או יפצע - יהיה מקום לדבר, עד אז הכל קשקושים.

אחת ההערות המבריקות שראיתי. שקלת קריירה של מאמן? תוכל פשוט להגיד לאנשים פשוט להרים את המוט למעלה וזין על הטכניקה כי צריך קודם שהם יפצעו או יתקעו.

גם למשוך עם גב עגול צריך לדעת. למשוך עם גב עגול זה לא שקול ל"תלוש את המוט מהרצפה ויהיה מה שיהיה", אבל למי אכפת, סה"כ עוד ילד בן 16 שבטוח עשה את כל השיקולים הנכונים ויודע מה הוא עושה.

ואני רואה ילד בן 16 שלא יודע איך להכנס לדדליפט נכון ולא יודע לשלוט בגב שלו. אני רואה ילד בן 16 שאכל קצת יותר מדי סרטים על כמה שהוא הארדקור וחושב שמה שהוא עושה ראוי להערצה ומעבר לכל ביקורת. ולפי איך שהקהילה המגניבה שלכם נראית, כולכם חושבים אותו הדבר.

אחת ההערות המבריקות שראיתי. שקלת קריירה של מאמן? תוכל פשוט להגיד לאנשים פשוט להרים את המוט למעלה וזין על הטכניקה כי צריך קודם שהם יפצעו או יתקעו.

גם למשוך עם גב עגול צריך לדעת. למשוך עם גב עגול זה לא שקול ל"תלוש את המוט מהרצפה ויהיה מה שיהיה", אבל למי אכפת, סה"כ עוד ילד בן 16 שבטוח עשה את כל השיקולים הנכונים ויודע מה הוא עושה.

אם אתה כזה גאון טכניקה...תן לו טיפים כמו בן אדם ובלי כל ההערות הציניות והמיותרות שלך

אם אתה כזה גאון טכניקה...תן לו טיפים כמו בן אדם ובלי כל ההערות הציניות והמיותרות שלך
אני לא כזה דדליפטר גדול אבל לדעתי הנפח הזה מוגזם לדדליפט, לפחות למתאמן ברמה שלו.
אני בטוח שאם הוא יוריד מעט מהנפח הוא ימשוך בטכניקה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית