סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

אותי מעניין הגלגול של המוט, אם זה באמת עוזר אולי אני אתחיל להוסיף את זה.

תודה מראש על ההסבר 😃

זה לא משהו שצריך להוסיף "כי זה עוזר", צריך להתאים לפי הנוחות וההרגל של המתאמן. שאתה מגלגל את המוט לכיוונך הוא מקבל תנופה ומומנט לכיוון הגוף, המשקל יושב יותר על העקבים, המוט עולה צמוד לגוף וקל יותר לדחוף את האגן קדימה למוט.

לי אישית זה גרע מהטכניקה, אבל זה משהו יחסית פופולרי.

יאללה, כולנו נשמח לשמוע מה היתרון של גלגול המוט. לא שזאת הבעיה העיקרית, אבל שיהיה.

אני רואה שהטיעון הדבילי שהרבה ליפטרים עושים ככה נשאר. לא שהוא נכון, כי כמו שאמרתי, גם למשוך עם גב עגול צריך לדעת.
באמת מצטער שלא באתי לתחרות כדי למשוך 200 קילו בחצר האחורית שלכם. ממש הישג לכתוב עליו הביתה.

זה לא משהו שצריך להוסיף "כי זה עוזר", צריך להתאים לפי הנוחות וההרגל של המתאמן. שאתה מגלגל את המוט לכיוונך הוא מקבל תנופה ומומנט לכיוון הגוף, המשקל יושב יותר על העקבים, המוט עולה צמוד לגוף וקל יותר לדחוף את האגן קדימה למוט.

לי אישית זה גרע מהטכניקה, אבל זה משהו יחסית פופולרי.
אוקיי תודה, אתה ממליץ לנסות את זה במשקל עבודה ( נגיד מחר יש לי 175 ל3 עצימות, אז לנסות את זה בסט עבודה או בחימום ? )

ושוב תודה 😃

יאללה, כולנו נשמח לשמוע מה היתרון של גלגול המוט. לא שזאת הבעיה העיקרית, אבל שיהיה.

אני רואה שהטיעון הדבילי שהרבה ליפטרים עושים ככה נשאר. לא שהוא נכון, כי כמו שאמרתי, גם למשוך עם גב עגול צריך לדעת.
באמת מצטער שלא באתי לתחרות כדי למשוך 200 קילו בחצר האחורית שלכם. ממש הישג לכתוב עליו הביתה.
אני מבין שזו התקופה הזו של החודש ?

יש לי הרגשה שיש לך פה נימה של זלזול בספורט
ובכללי אני לא אוהב כשלא מכבדים סוג של ספורט כלשהו...
לא שיש לי מה לעשות עם זה, אבל זה פשוט מעצבן לראות אנשים שלא מביאים כבוד כלפי סוגי ספורט שונים.

יש לי הרגשה שיש לך פה נימה של זלזול בספורט
ובכללי אני לא אוהב כשלא מכבדים סוג של ספורט כלשהו...
לא שיש לי מה לעשות עם זה, אבל זה פשוט מעצבן לראות אנשים שלא מביאים כבוד כלפי סוגי ספורט שונים.

אין שום זלזול בספורט. יש זלזול באנשים שחושבים שהם מעבר לביקורת כי הם השתתפו באיזו תחרות או שתיים. באופן מפתיע ההתנשאות הזאת זו דווקא נטייה של ספורטאים שלא השיגו כלום.
לא הבנתי בדיוק את מי זה אמור להוציא רע, אותנו או אותך ?

אף אחד. אני רק צריך לקחת בחשבון שילדים הם טפשים.

• פותח/ת השרשור
אין שום זלזול בספורט. יש זלזול באנשים שחושבים שהם מעבר לביקורת כי הם השתתפו באיזו תחרות או שתיים. באופן מפתיע ההתנשאות הזאת זו דווקא נטייה של ספורטאים שלא השיגו כלום.

אף אחד. אני רק צריך לקחת בחשבון שילדים הם טפשים.
ח נדבר עוד 5 שנים ונראה איפה אני אהיה ואיפה התחת הגריאטרי שלך יהיה.

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שאפשר להתקדם בזה לינארית.
שיט, אתה כל כך מצחיק ושנון.
מחכה לי שנים של אימונים קשים להגיע לרמה כזאת.....
אני תוהה אם בכלל ניתן להגיע לזה באופן טבעי

@RussianHotGirl , כמה דברים:

1) הסרטון השני שהעלת פה נראה סביר יותר. הזווית לא מאפשרת לשפוט את הטכניקה כמעט בכלל, אבל נראה שאתה לא תולש את המוט. אני מבין שלא ביקשת הערות על הטכניקה אז אני אפסיק פה, ואמשיך לנקודה השנייה שלי שהיא המשך ישיר

2) גם אני וגם coldfire באים לטובתך בסך הכל (ואני לא מכיר את coldfire, יצא לי להתנגח איתו על גבי הפורום ולמרות זאת אני מבין יפה מאוד את הכוונה שלו, כי שנינו כבר עברנו את הגיל והשלב הזה של הוואסח שאתה נמצא בו). אף אחד לא רוצה ברעתך. העצה האחרונה שלי אלייך היא שתלמד לקבל ביקורת ולהגיב באופן קצת יותר מכבד.

• פותח/ת השרשור
@RussianHotGirl , כמה דברים:

1) הסרטון השני שהעלת פה נראה סביר יותר. הזווית לא מאפשרת לשפוט את הטכניקה כמעט בכלל, אבל נראה שאתה לא תולש את המוט. אני מבין שלא ביקשת הערות על הטכניקה אז אני אפסיק פה, ואמשיך לנקודה השנייה שלי שהיא המשך ישיר

2) גם אני וגם coldfire באים לטובתך בסך הכל (ואני לא מכיר את coldfire, יצא לי להתנגח איתו על גבי הפורום ולמרות זאת אני מבין יפה מאוד את הכוונה שלו, כי שנינו כבר עברנו את הגיל והשלב הזה של הוואסח שאתה נמצא בו). אף אחד לא רוצה ברעתך. העצה האחרונה שלי אלייך היא שתלמד לקבל ביקורת ולהגיב באופן קצת יותר מכבד.
זה אולי לא מכבד אבל תבין שזו הפעם ה-1000 שאומרים לי את זה ואני כן מודע, וזה מעצבן ואני בן אדם .

ביקורת זה אחלה. רק חבל שמגיעה ממישהו שהעיסוק שלו הוא לתת ביקורת, ולא להיות ספורטאי.

זו התשובה שציפיתי ממישהו שחוץ מ"הרבה ליפטרים עושים את זה" לא מסוגל להגיד כלום. ועד אני זה שמתנשא כאן, מסתבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית