סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

אז אנחנו מסכימים על הכל פרט לזה שהחוק הראשון של ניוטון תקף תמיד (כל עוד מדובר על מכניקה קלאסית ולא יחסותית, אבל זה סתם התקטננות ולא קשור באמת לדיון).

אז אנחנו מסכימים על הכל פרט לזה שהחוק הראשון של ניוטון תקף תמיד (כל עוד מדובר על מכניקה קלאסית ולא יחסותית, אבל זה סתם התקטננות ולא קשור באמת לדיון).
יופי, עכשיו אני מבולבל. החוק הראשון של ניוטון תקף תמיד?

הוא התכוון בסיגנון של

אם אני עכשיו מתלבט לאכול ג׳חנון או פיצה אז החוק של ניוטון תקף עכשיו?

כאילו שזה לא הקייס פה (אני צודק pala ? )

הרוסיה נמצא לא מעט בתחום, ולא עיוור כידוע לי, ולכן זה ברור שהוא יודע שהוא לא מושך בצורה "אידיאלית" מבחינת סיכון לדיסקטים.
אז מי שמעיר פשוט מחפש איפה להוציא את המטענים השליליים שלו ? האם ?

תגדיר תמיד. בגדול כשאתה עולה לרזולוציה של האטום וקטן מכך החוקים מעט משתנים.
גם בגלקסיות אחרות אומרים שהפיזיקה שונה מהפיזיקה כאן(או במימדים אחרים).

אני מניח שב'תמיד' אתה מדבר על חיי היום-יום.
בקיצר כן, לא יודע למה חפרתי.

תגדיר תמיד. בגדול כשאתה עולה לרזולוציה של האטום וקטן מכך החוקים מעט משתנים.
גם בגלקסיות אחרות אומרים שהפיזיקה שונה מהפיזיקה כאן(או במימדים אחרים).

אני מניח שב'תמיד' אתה מדבר על חיי היום-יום.
בקיצר כן, לא יודע למה חפרתי.
עזוב אותך רפואה לך תלמד פיזיקה

אולי הידע שלי בפאוורליפטינג הוא פיצי לעומת כל מי שהשתתף פה בדיון הזה, אבל לפעמים הנושאים בפורום הזה סוטים מהעניין בצורה יותר מדי קיצונית
יש פה עובדה , וזה ילד בן 16 שמרים משקלים שהייתם מתים להרים בגילו
לגבי עניין הטכניקה שתי הצדדים צודקים בצורה מסויימת , ואפשר לנהל על זה דיון שלא יגמר בחיים
הוא לא ביקש בדיקת טכניקה , הוא פשוט רצה לפרסם הישג שבאמת ראוי לשבח

באמת כל הכבוד , גם לך וגם לאליאב , מעבר ליכולת להרים משקלים כאלה כל פעם מחדש אני מופתע שזה פאקינג ילדים בני 16
תמשיכו בעבודת הקודש שלכם , לגבי הטכניקה זה לשיקולכם האישי בלבד

בוא נסגור פינה(בתור מי שלמד פיזיקה 5 יח"ל ופיזיקה 1,2 ו3 באוניברסיטה): אין שום הצדקה פיזיקלית לגלגול המוט.

בקשר לפסיכולוגיה זה לא התחום שלי, אבל כל דבר שסוטה מהנורמה במעט יכול להקשר בהקשר פסיכולוגי

רושין גירל. אתה בן 16. תדבר בכבוד.

ההרמות שלך נראות כמו הדיבור שלך.
עזוב אם זה נכון או לא. מה הקטע של כל הבלגן הדבילי הזה

בעזהי"ת

אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

רק טבעי, שמאותו בית אימונים שחן 'הויקינג' זוננרייך יצא, אחד שעוד בתור ג'וניור קבע את הדדליפט הטבעי הגבוה ביותר אי פעם בתחרויות העידן החדש של הפאוורליפטינג בארץ, מתחילות לצוץ עוד כמה מפלצות מטילות אימה. האקספולסיביות מהרצפה של דניאל פשוט אדירה, ואם הוא ימשיך בעבודה קשה, במשמעת עצמית ובתשוקה להישגים, הדרך לרבע טון דדליפט כבר סלולה. ואליאב? עליו בכלל בואו לא נדבר...

😱

נערך לאחרונה:
כן, אתה הסכמת איתי, ולא, אני לא חושב שהחוק קיים פסיכולוגית. התנועה של הגלגול, עוזרת פסיכולוגית להרים יותר, בלי קשר לחוק הראשון של ניוטון, שלא תקף בתנועה, על אף ההנחה שהייתה כאן בפורום.

אתה אמרת בהודעה שציטטתי "... שלא תקף בתנועה". לי זה הפריע בעין, ואני יודע שזה קטנוני ולא קשור, אבל כן, החוק הראשון של ניוטון תקף תמיד (לפחות ברמת הפיזיקה הקלאסית ולא היחסותית). רק רציתי לתקן את זה כי פיזיקה זה משהו שקרוב לליבי.

בעזהי"ת

בוא נסגור פינה(בתור מי שלמד פיזיקה 5 יח"ל ופיזיקה 1,2 ו3 באוניברסיטה): אין שום הצדקה פיזיקלית לגלגול המוט.

בקשר לפסיכולוגיה זה לא התחום שלי, אבל כל דבר שסוטה מהנורמה במעט יכול להקשר בהקשר פסיכולוגי

הצדקה פיזיקלית? ברור שלא.
אבל אם זה מה שעוזר לליפטר להיכנס לסטאפ איכותי - ובמיוחד מבחינה קואורדינטיבית, אז זה בדיוק מה שצריך. אחת הנקודות הבעייתיות בעיני עם דדליפט, היא הצורך להיות מכווץ מלמטה. אין כאן את השלב האקסצנטרי, שעוזר לך להיכנס לתוך הכיווץ, וגם הצורך לבצע אותו ברכינה קדימה - אינו טריוויאלי. כל דרך שעוזרת לחלוף את המשוכה הזו, מומלצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית