הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לרגליים

Rousing

משתמש מתחיל
58
1
נק' מוניטין:
1
58
1
באר-שבע קאנטרי קלאב
יש איזה מתקן כשאני יושב בזוית 45 מעלות ומעלה תרגלים למעלה ומוריד משום מה אני מרגיש שהרגליים שורפות יותר מידי מה עושים ?

מתמודדים. אני מניח שאתה מדבר כל פשיטת ברכיים.

• פותח/ת השרשור
אתה רציני? כאבים בשריר זה דבר לגיטימי. אם זה לא מתאים לך על תאמן רגליים.
אני יסבול אבל יש קשר שזה כואב רק במתקן הזה ספיצפי ובמתקן אחר לא כואב

בגדול זה יכול להיות הרבה דברים- טכניקה לא נכונה,חומצות חלב,כאב שנובע בכלל מפעולה אחרת ומתעצם דווקא בתרגיל הספציפי הזה.
דבר ראשון מציע לך לברר מה השם של התרגיל כדי שנדע בדיוק במה מדובר!
דבר שני מציע לך לשאול את המאמן אצלכם בחד"כ אם אתה מבצע את התרגיל כמו שצריך(שיסתכל עליך ויראה מה קורה)
תמיד אתה יכול לעלות סרטון שלך לפורום פה ולקבל יעוץ על טכניקה וככה יהיה יותר קל לעזור לך- במקרה הכי גרוע אפשר למצוא תרגיל חלופי שאולי תרגיש איתו יותר "נוח".

הכי חשוב תזכור הגוף שלנו הוא "מכונה מאוד חכמה וגם לא הכי מובנת" לכן אם כואב לך משהו תנסה להבין מאיפה הוא נובע? מה גודל הכאב? האם זה נמשך הרבה זמן? האם זה מגביל פעולות פשוטות שלך-הליכה/ישיבה/ריצה/כפיפה/שכיבה וכו'....

הגוף מאותת לנו לפעמים וכשלא מקשיבים/שמים לב אז נפצעים ואז רק מפסידים! (לא מנסה להלחיץ או משהו פשוט אל תתעלם ותבדוק מה המקור של הבעיה תתחיל עם מה שהמלצתי לך בתחילת ההודעה שלי ומשם כבר תתקדם)

Back
למעלה תחתית