הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אשמח לחוות דעת/טיפים

itai1813

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
גובה: 1.80 מ'

שלום חברים! אז ככה.. לפני כשנה התחלתי להתאמן אך לצערי לא הקפדתי על התזונה כמו שצריך וצברתי מסת שריר נחמדה יחסית ל"כלום" שהייתי לפני כן אבל עליתי נורא מלוכלך, הגעתי לאחוז שומן גבוה והמון נוזלים. המשקל שהגעתי אליו: 81.5 ק"ג. תמונות במצב רפוי:
12.jpg 11.jpg

מיד אח"כ (לפני כחודשיים) התחלתי חיטוב, בחיטוב די התחלתי להקפיד על התזונה וירדתי די הרבה אבל אני לא מצליח להיפטר מהשומן העיקש בעיקר בצידי הגב התחתון (ה"צדדים" הארורים) מה עליי לעשות? האם להמשיך עוד תקופה חיטוב חזק כדי להפטר מהשומן הזה ואז לעשות מסה נקייה?
משקל נוכחי: 74 ק"ג. תמונות במצב רפוי:
23.jpg 22.jpg

ואשמח לשמוע בכללי מה דעתכם? תודה!

אתה כנראה צריך לרדת עוד אם אתה רוצה להוריד את השומן מהמותן כרגע אתה נראה באזור ה15 א״ש אולי טיפה יותר .

• פותח/ת השרשור
תודה. טיפים ליעול וזירוז החיטוב? ברמת התזונה ותדירות האירובי? יוצא לי לרוץ 10 ק"מ פעם-פעמיים בשבוע.

גם אני במצב שלך, למרות שכרגע הצדדים יותר ירדו
שמע.. בגדול תמשיך עם החיטוב והכי חשוב שלא תתפתה לרדת לגירעון קלורי גדול מידיי אחרת תתחיל לאבד מסת שריר וחבל.
גם לא לרדת סתם ככה לדל פחמימה.. אתה יכול להמשיך על 100-120 פחמימה ואתה תגיע ליעד.

לצערי אין דרך יעילה לזרז את החיטוב (בצורה טבעית), פשוט תיהיה על גירעון של 400-500 תשמור על ערכים של חלבון ושומן טובים
ותעשה העמסות פעם בשבועיים ויהיה בסדר.

אני אפילו העמסות לא רץ לעשות, כי זה מעלה לי את הנוזלים ואת "הצדדים" לפחות לשבוע ימים..עד שכל הנוזלים יורדים, אבל זה רק אצלי.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה. האמת שזה מה שאני עושה כרגע.. כמה זמן אתם מעריכים שייקח לי להיפטר מהצדדים האלה? אני ממש רוצה להתחיל כבר מסה נקייה.. אני מרגיש נורא קטן במבנה הכולל של הגוף.

• פותח/ת השרשור
קשה לי לקבוע משקל יעד. היעד שלי זה להפטר מהצדדים בשביל להרגיש טוב עם הגוף ולהתחיל במסה נקייה ככל האפשר.

קשה לי לקבוע משקל יעד. היעד שלי זה להפטר מהצדדים בשביל להרגיש טוב עם הגוף ולהתחיל במסה נקייה ככל האפשר.

כדאי לך לקבוע משקל יעד, אחרת אתה יכול להיסחף.
ואני אומר לך את זה מניסיון מר בחיטוב הקודם שלי.

הלכתי עם זה עד שהרגשתי שאין צדדים בכלל, והגעתי למשקל של 67.
אבל כל המסה כמעט נעלמה....בגלל הרצון להוריד את השומן המיותר (שלרוב רק לנו הוא מפריע).

קח בחשבון שגם אם תגיע ל 12 אחוזי שומן אולי יהיו לך בצדדים עוד קצת או בבטן התחתונה.. זה שומן עיקש ולרוב זה גם גנטי.

• פותח/ת השרשור
מה שאני יודע בוודאות זה שאני נותן לזה עוד מקסימום שבועיים-שלושה ואני חוזר למסה. אני פשוט מרגיש קטן.. אחרי שאגדיל את מסת השריר הפרופורציות ישתנו וגם אוכל להרשות לעצמי לתת חיטוב אינטנסיבי יותר .

סבבה אז יש לך דדליין, בשביל מה לשאול כמה זמן ייקח לך 😆

לפי התמונה לדעתי אתה באזור 15%, אם המטרה שלך היא גוף חטוב(12,13%)- אתה צריך להוריד עוד 3 קילו- אם תוכנית נכונה אתה תצליח לרדת לדדליין שהצבת. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית