הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט חיטוב.

טלי123

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
שלום לכם,

אני צריכה לציין שאני 1:70 שוקלת 64,צריכה לחטב טיפה ולרדת,אני לא עושה שום פעילות ספורטיבית מטעם חוסר בזמן (עובדת הרבה + ילדים),יש לי תפריט ממוצע שהוא כמעט ככה כל יום והוא:

http://i.gyazo.com/63a81834fb97322306600f434707885f.png

האם התפריט הזה,יתן לי חיטוב?יש פה חלבון ופחמימה ואני מוסיפה 2 כפות טחינה לארוחת הערב ולפעמים 7 אגוזים.

אוקי שאלתי אותך באשכול הקודם אבל אם כבר פתחת.

האם את יודעת מה הrmr שלך?

• פותח/ת השרשור
אה , אני יודע כמה אני צריכה , כמה הגוף שלי שורף , בסביבות 1930 אם אני זוכרת נכון.

הבעיה שאין לי דרך לחשב בדיוק , כי אתה יודע , אמא זאת אמא , אני הולכת מפה לשם , לפעמים יושבת הרבה במשרד , ככה שאין משהו מדויק , אני יודעת שאני צריכה 1930 +-.

הבנתי, אז בכל מקרה התפריט שלך לא נכון.

תקראי את המדריך ותבני תפריט חדש

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז בכל מקרה התפריט שלך לא נכון.

תקראי את המדריך ותבני תפריט חדש
קראתי.

הייתי מעוניינת לדעת משהו,התפריט שלי לא טוב מאיזה סיבה?יש פה כמות נחמדה של חלבון ופחמימה אבל לא הרבה שומן.

אני אסביר לך,בתור אדם בוגר,אתה בטח יודע כמה לחץ יש בעבודה וכו',ככה שלא תמיד יוצא לי לאכול בעבודה אלה בחוץ עם כמה מהעובדים,אז אני אוכלת ככה כמעט כל יום,השאלה היא,מה לא טוב פה שאדע להבא לתקן ומה לאכול לפי הדרישות.

הייתי מעוניינת לדעת משהו,התפריט שלי לא טוב מאיזה סיבה?יש פה כמות נחמדה של חלבון ופחמימה אבל לא הרבה שומן.
חסר לך המון קלוריות. את צריכה לאכול לפחות 1700.

אני אסביר לך,בתור אדם בוגר,אתה בטח יודע כמה לחץ יש בעבודה וכו',ככה שלא תמיד יוצא לי לאכול בעבודה אלה בחוץ עם כמה מהעובדים,אז אני אוכלת ככה כמעט כל יום,השאלה היא,מה לא טוב פה שאדע להבא לתקן ומה לאכול לפי הדרישות.
אני מבין, אבל תמיד אפשר להסתדר, זה פשוט לא יהיה מדוייק אבל אני מתאר לעצמי שאת לא מחפשת את הפתרון המהיר והאולטימטיבי ביותר אלא את מה שעובד ולכן תמיד יש משהו עובד בכל מסעדה כמעט אפשר למצוא משהו.

אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול אנסה ועזור 😃

• פותח/ת השרשור
חסר לך המון קלוריות. את צריכה לאכול לפחות 1700.

אני מבין, אבל תמיד אפשר להסתדר, זה פשוט לא יהיה מדוייק אבל אני מתאר לעצמי שאת לא מחפשת את הפתרון המהיר והאולטימטיבי ביותר אלא את מה שעובד ולכן תמיד יש משהו עובד בכל מסעדה כמעט אפשר למצוא משהו.

אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול אנסה ועזור 😃
בדיוק,יש לי במסעדה כמעט את כל מה שאני צריכה ואני יכולה לסדר זאת.

אני בגירעון של 600 קל' +- , זה נשמע מפחיד.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן את ככה?

האם את יורדת במשקל?
כמעט שבועיים.

כן , ירדתי , עכשיו אני גם שמה לב שאני בדרך לירידה מאוד גדולה , אם אני בגירעון כל כך גבוה , ז"א שהגוף כבר מפרק שומנים , אני מאוד משתדלת לא לגעת בהרבה פחמימות , אלה רק איכותיות מקמח מלא בכדי שהגוף לא ייצר הרבה אינסולין.

תודה על הכל אגב 😃.

נערך לאחרונה:
את חייבת להוסיף שומנים איכותיים לתפריט למשך זמן תפריט כזה יפגע לך בהורמונים מה שאת ממש לא רוצה

תחשבי על רכישה של אומגה 3 זה תוסף מומלץ מאוד לכולם

• פותח/ת השרשור
את חייבת להוסיף שומנים איכותיים לתפריט למשך זמן תפריט כזה יפגע לך בהורמונים מה שאת ממש לא רוצה

תחשבי על רכישה של אומגה 3 זה תוסף מומלץ מאוד לכולם
תודה רבה!
כמה זמן את ככה?

האם את יורדת במשקל?
יוגב היום אכלתי נהדר,הייתי בבית בישלתי וכו'.

אכלתי:

בוקר:
חטיף אנרגיה של Energy של 57 קל'.
נס קפה.

צהריים:
מוקפץ (כרוב + גמבה + גזר + בשר בקר + בושל בסויה עם קצת שמן) - 2 צלחות.
אורז שבושל בשמן - 5 כפות.

ביניים :
נקטרינה.
נס קפה.
תפוח.
תירס - יחידה בינונית ~ גדולה.

ערב אני אוכל:
דג אמנון (פילה) בושל בשמן זית + רוטב עגבניות.
2 פרוסות לחם קל.
5 כפות אורז.
נקטרינה.
תפוח.

וזהו.

זה שונה שאני בבית חחח.

נערך לאחרונה:
יוגב היום אכלתי נהדר,הייתי בבית בישלתי וכו'.

אכלתי:

בוקר:
חטיף אנרגיה של Energy של 57 קל'.
נס קפה.

צהריים:
מוקפץ (כרוב + גמבה + גזר + בשר בקר + בושל בסויה עם קצת שמן) - 2 צלחות.
אורז שבושל בשמן - 5 כפות.

ביניים :
נקטרינה.
נס קפה.
תפוח.
תירס - יחידה בינונית ~ גדולה.

ערב אני אוכל:
דג אמנון (פילה) בושל בשמן זית + רוטב עגבניות.
2 פרוסות לחם קל.
5 כפות אורז.
נקטרינה.
תפוח.

וזהו.

זה שונה שאני בבית חחח

אני אשמח אם תכניסי את האוכל שכאן למחשבון תזונה ותרשמי כאן את הערכים הסופיים מבחינת קלוריות, חלבון שומן ופחמימות. לדעתי יש לך כאן חוסרים.

ולשאלה החשובה יותר, האם את יורדת במשקל? אם כן כל כמה זמן וכמה?

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תכניסי את האוכל שכאן למחשבון תזונה ותרשמי כאן את הערכים הסופיים מבחינת קלוריות, חלבון שומן ופחמימות. לדעתי יש לך כאן חוסרים.

ולשאלה החשובה יותר, האם את יורדת במשקל? אם כן כל כמה זמן וכמה?
אין ממש במחשבון תזונה את הערכים המדויקים לפי האוכל שזה בעייתי.

חוסרים?באיזה מובן,כמה אתה מעריך את זה?

בכל אופן,אני יורדת,אבל בזמן האחרון אני מרגישה נפיחות בבטן אך הבנתי שזה בעקבות צריכה של פייבר ואן לכן הורדתי לכוס אחת בלבד.

לדעתך,היום לא אכלתי בהגזמה?כיון שאני לא רגילה לאכול בכמויות הללו.

ממש במחשבון תזונה את הערכים המדויקים לפי האוכל שזה בעייתי.
גם משהו באזור זה בסדר. לדוגמא על הדג תכניסי דג אמנון (או את סוג הדג שהיה לך) פלוס כף שמן זית

לגבי החוסרים זה קשה להגיד ככה לפי העין. לדעתי כמות הפחמימות גבוהה מדי והשומן וחלבון נמוך מדי, קלוריות אני לא יודע.

• פותח/ת השרשור
גם משהו באזור זה בסדר. לדוגמא על הדג תכניסי דג אמנון (או את סוג הדג שהיה לך) פלוס כף שמן זית

לגבי החוסרים זה קשה להגיד ככה לפי העין. לדעתי כמות הפחמימות גבוהה מדי והשומן וחלבון נמוך מדי, קלוריות אני לא יודע.
אוקיי ולגבי הבשר בקר עם המוקפץ?אכלתי משהו כמו 10 - 12 ריבועים קטנים של בשר בקר. תודה חנן!

אעיין בזה. http://i.gyazo.com/e9293a2b1451c954db93f07cc9dd4074.png

נראה הגיוני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית