אחר תפריט חיטוב.

טלי123

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
שלום לכם,

אני צריכה לציין שאני 1:70 שוקלת 64,צריכה לחטב טיפה ולרדת,אני לא עושה שום פעילות ספורטיבית מטעם חוסר בזמן (עובדת הרבה + ילדים),יש לי תפריט ממוצע שהוא כמעט ככה כל יום והוא:

http://i.gyazo.com/63a81834fb97322306600f434707885f.png

האם התפריט הזה,יתן לי חיטוב?יש פה חלבון ופחמימה ואני מוסיפה 2 כפות טחינה לארוחת הערב ולפעמים 7 אגוזים.

חבל...היום כנראה אני אעלה מעט
לא רלוונטי בכלל, עליה של יום אחד היא לא עליה אמיתית. מה גם שהתעסקות ברמה יומיומית היא מיותרת לחלוטין. כמו שמרטיח כתבה לך, ירידה בשומן היא ריצה ארוכה

• פותח/ת השרשור
לא רלוונטי בכלל, עליה של יום אחד היא לא עליה אמיתית. מה גם שהתעסקות ברמה יומיומית היא מיותרת לחלוטין. כמו שמרטיח כתבה לך, ירידה בשומן היא ריצה ארוכה
אכן,מבינה זאת בהחלט.

אשאל שאלה קטנה אם יורשה לי.

אתמול אכלתי כ-1200,היום אכלתי כ-2000(?),ז"א שהגוף מתאזן לפה ולפה,ככה שאם אני ממשיכה ב-1200(לא מומלץ ולא ממשיכה)אני הולכת לכיון של ירידה במשקל,אם אני אוכלת 2000 כל יום אני אוכלת לעלייה נכון?

בסביבות 1930 אם אני זוכרת נכון.
טלי לדעתי יש כאן חישוב לא נכון של הRMR שלך. תחשבי שנית לדעתי צריך להיות גג סביב ה-1700.
מאחר ואת לא עושה שום פעילות גופנית הייתי מכוונת לתפריט התחלתי של כ-1300 קלוריות ביום.
כעקרון כל עוד את לא חורגת מהסה"כ היומי את תרדי במשקל אבל הרציונל מאחורי צריכה גדולה יותר של חלבון על פני פחמימה לוקחת בחשבון גם גורמים כגון תחושת שובע ארוכה יותר וכן הימנעות מתנודתיות גדולה מידי ברמות הסוכר בגוף. מסיבה זו הייתי ממליצה לך להגדיל את כמות החלבון שאת אוכלת על חשבון פחממות ולהקפיד על פחמימות מלאות.

• פותח/ת השרשור
טלי לדעתי יש כאן חישוב לא נכון של הRMR שלך. תחשבי שנית לדעתי צריך להיות גג סביב ה-1700.
מאחר ואת לא עושה שום פעילות גופנית הייתי מכוונת לתפריט התחלתי של כ-1300 קלוריות ביום.
כעקרון כל עוד את לא חורגת מהסה"כ היומי את תרדי במשקל אבל הרציונל מאחורי צריכה גדולה יותר של חלבון על פני פחמימה לוקחת בחשבון גם גורמים כגון תחושת שובע ארוכה יותר וכן הימנעות מתנודתיות גדולה מידי ברמות הסוכר בגוף. מסיבה זו הייתי ממליצה לך להגדיל את כמות החלבון שאת אוכלת על חשבון פחממות ולהקפיד על פחמימות מלאות.
תודה מרטין,זו המטרה,הפחתה בפחמימות ירודות והשקעה ביותר מלאות,כמו כן השקעה בחלבון מאשר בפחמימות.
מרטין אשמח לדעת משהו.

ארוחת ערב שתורכב ככה:3 - 4 כפות קוטג 5% + בצל + 2 פרוסות לחם קל + מלפפון + עגבניה.

האם זה אידאלי בהתחשב בעבודה שאכלתי היום חזה עוף בצהריים עם תפוח אדמה אחד.

כמובן,שלמטרת הרזייה,אז אכלתי היום כמות גבוה יותר של חלבון.

ארוחת ערב שתורכב ככה:3 - 4 כפות קוטג 5% + בצל + 2 פרוסות לחם קל + מלפפון + עגבניה.

האם זה אידאלי בהתחשב בעבודה שאכלתי היום חזה עוף בצהריים עם תפוח אדמה אחד.

כמובן,שלמטרת הרזייה,אז אכלתי היום כמות גבוה יותר של חלבון
זה קשה להגיד, ושוב כמו שנאמר, מיותר להתייחס לכל ארוחה או יום החשיבות היא לבנות תפריט של ערכים ולאכול אותם במשך היום, איך מתי ומה את אוכלת זה לשיקולך

• פותח/ת השרשור
זה קשה להגיד, ושוב כמו שנאמר, מיותר להתייחס לכל ארוחה או יום החשיבות היא לבנות תפריט של ערכים ולאכול אותם במשך היום, איך מתי ומה את אוכלת זה לשיקולך
יוגב תקשיב , המצב של בני גרוע ביותר.

http://i.gyazo.com/3466ce385c14d39c2b5c568d57c0d594.png

אני היום לא האמנתי.

אחרי שקראתי את המאמרים אני לא מאמינה שזה מה שהוא אוכל,הוא גם אמר לי שגם אתמול הוא לא אכל ארוחת צהריים אלה פירות.

לרזות?הוא ירזה ב-100% והרבה,השאלה היא כבר לאן????

אני חייבת לקחת אותו לטיפול.

יוגב תקשיב , המצב של בני גרוע ביותר.

http://i.gyazo.com/3466ce385c14d39c2b5c568d57c0d594.png

אני היום לא האמנתי.

אחרי שקראתי את המאמרים אני לא מאמינה שזה מה שהוא אוכל,הוא גם אמר לי שגם אתמול הוא לא אכל ארוחת צהריים אלה פירות.

לרזות?הוא ירזה ב-100% והרבה,השאלה היא כבר לאן????

אני חייבת לקחת אותו לטיפול.

רוב התפריט שלו מורכב מפירות, ניסית לקחת אותו לאיש מקצוע כמו תזונאי ספורט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית