עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם הרטלין אני מסוגל לא לאכול כל היום בלי לשים לב לזה.. כבר כמעט התעלפתי באימון בגלל זהלא טוב להתחיל מגרעון כזה גדול אני לא מהמגזימים שיגידו שתאבד מלא שריר כי זה לא המצב וכנראה בהתחלה תרד יותר מהר מאשר גרעון של 400-500 אבל כן יהיה קצת יותר איבוד שריר אבל הבעיה העיקרית היא האטת חילוף חומרים ובעצם אחרי שבועיים הגוף שלך יתרגל לגרעון ואתה תרד פחות או יותר כמו בגרעון של 500 רק שתאכל פחות
עדיף שתתחיל מ-400-500 קלוריות גרעון ואם תראה שיש צורך להגביר את הגרעון או לתת פוש בסוף אפשר להגיע ל700 ואפילו יותר
אני עשיתי UD2 והצלחתי להתמיד בתפריט במשך כמה שבועות ירדתי ממש יפה אבל הבעיה שעכשיו אם אני מחטב על 1800 קלוריות אני בקושי יורד בגלל זה נכפה עליי לעבור למסה כי אני כבר לא מצליח לעמוד בתפריט של ה UD2 וגם ככה כבר נגמר הקיץ עוד שניה אז לא אכפת לי
שמע לי בתור אחד שניסה די הרבה דברים לחיטוב מה שעובד הכי טוב לאורך זמן זה גרעון סביר של 500
ועוד משהו אתה חושב שאתה לא תהיה רעב בכלל שמע אני לא יודע מה ההשפעה של הרטלין אבל לאורך זמן ושאתה יורד לאחוזי שומן נמוכים שהגוף שלך לא רגיל להיות בהם אתה כבר מרגיש דחף לאכול במיוחד פחמימה וסוכרים
חחח מקנאעם הרטלין אני מסוגל לא לאכול כל היום בלי לשים לב לזה.. כבר כמעט התעלפתי באימון בגלל זה
רעב אני לא יהיה אף פעם
ואני ירד לגרעון של 500
אין סיבה להתחיל עם גרעון כזה.. הייתי יורד אפילו לאיזור 300-400 גרעון ומשם רואה איך מתקדם...
לא משתמש במולטי..אין סיבה להתחיל עם גרעון כזה.. הייתי יורד אפילו לאיזור 300-400 גרעון ומשם רואה איך מתקדם...
מה המשקל גוף שלך?
אתה מתסף במולטי? כי נראה שאתה צריך
אז הייתי שוקל להתחיל שימוש במולטילא משתמש במולטי..
ומשקל 86 וגובה מטר שמונים ובן 14..
אחוז שומן 15-14
יש לך המלצה על מולטי לא יצא לי להתעסק עם זה עדיין..אז הייתי שוקל להתחיל שימוש במולטי
ואת הקלוריות שהצענו לך להשלים, אני ממליץ לך להשלים דרך שומן
תסתכל בנעוץ באשכול ביקורת המוצרים , יש שם השוואה שעשה משה על מולטי-ויטמנים.יש לך המלצה על מולטי לא יצא לי להתעסק עם זה עדיין..
יש זמן עד שאני יקנה מולטי אני על 80 גרם פחמימה יש צורך בהעמסה?לא צריך לעשות העמסה עם מולטי ..
יש כמה חברות שאתה צריך 6 כדורים ביום אבל החברה שהביאו לך זה כדור אחד כל יום
כן.... אתה יכול לעשות העמסה אחת לשבוע של 24 שעותיש זמן עד שאני יקנה מולטי אני על 80 גרם פחמימה יש צורך בהעמסה?
זה חובה?כן.... אתה יכול לעשות העמסה אחת לשבוע של 24 שעות