הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בשנים קודמות היתי רגיל לעשות חיטוב דל פחמימה (20-30ג')ואז להעמיס אחת לשבוע באופן אכזרי.
השנה רציתי לעבוד שונה עם תפריט יותר מאוזן וכך היתי על איזור ה60-80ג' פחמימה והעמסה אחת לשבועיים,לאחרונה המשקל זז פחות ואני מנסה לבחון את הסיבות לזה,כלומר ברור לי שיש האטה בחילוף חומרים ולכן הכיוון הוא להעמיס אחת ל8-10ימים.
אני כמעט 10%,בדיאטה כבר 4 חודשים בהם ירדתי 10ק"ג.האם לדעתכם ההעמסה צריכה להיות מאד קפדנית,דהיינו מעט שומן ו+500קל' ולא מעבר?

• פותח/ת השרשור
שילבת קלן לא?
היתי עם קלן למשך 30 יום לא ברור ל
זה אף פעם לא 0, הכוונה היא לבוריד את המוצרים הפחמימתים. פירות, לחם, אורז פסטה וכו'. זה יצא לך 15-30 גרם פחמימה בערך. מניסיון זה גם מרגיש טוב יותר.

ושוב אתה יכול במקום זה להוסיף אירובי
לא ברור לי איך ענין האירובי וכמות הפחמימה מתקשרים,הרי אירובי זה ענין של גירעון ..
שאלה,אם לחלופין התפריט יהיה בכמות פחמימה של 80-100 אך אמשוך יותר משבוע בין העמסות וכך ייצא שאהיה בגירעון למשך יותר ימים,זו לא חלופה טובה למעט פחמימה והעמסה אחת לשבוע?

בשנים קודמות היתי רגיל לעשות חיטוב דל פחמימה (20-30ג')ואז להעמיס אחת לשבוע באופן אכזרי.
השנה רציתי לעבוד שונה עם תפריט יותר מאוזן וכך היתי על איזור ה60-80ג' פחמימה והעמסה אחת לשבועיים,לאחרונה המשקל זז פחות ואני מנסה לבחון את הסיבות לזה,כלומר ברור לי שיש האטה בחילוף חומרים ולכן הכיוון הוא להעמיס אחת ל8-10ימים.
אני כמעט 10%,בדיאטה כבר 4 חודשים בהם ירדתי 10ק"ג.האם לדעתכם ההעמסה צריכה להיות מאד קפדנית,דהיינו מעט שומן ו+500קל' ולא מעבר?
אהבתי את "באופן אכזרי".
עשית על עצמך 2 ניסויים.
הניסוי הראשון היה 20-30 גרם פחמימה והעמסה אחת לשבוע.
הניסוי השני היה 60-80 גרם פחמימה והעמסה אחת לשבועיים.
לפי מה שאתה אומר, הניסוי הראשון עבד לך יותר טוב, אז למה שלא תחזור אליו?

• פותח/ת השרשור
אהבתי את "באופן אכזרי".
עשית על עצמך 2 ניסויים.
הניסוי הראשון היה 20-30 גרם פחמימה והעמסה אחת לשבוע.
הניסוי השני היה 60-80 גרם פחמימה והעמסה אחת לשבועיים.
לפי מה שאתה אומר, הניסוי הראשון עבד לך יותר טוב, אז למה שלא תחזור אליו?
הניסוי הראשון היה דיאטה שנמשכה 7חודשים....2 LONG..הניסוי השני יותר קצר לבנתיים.
אני שואל את עצמי האם לא עדיף להיות בתפריט מאוזן מבחינת ערכים עם גירעון של 500+ ופשוט למשוך יותר זמן בין העמסה להעמסה מאשר ללכת על דל םחמימה?..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית