הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון SS

• פותח/ת השרשור Xmicd
  • פורסם בתאריך

Xmicd

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-18
92
1
הבנתי ש-SS זו תכנית כוח.
אם ככה, למה פשוט לא לעשות חזרה אחת של המשקל המקסימלי שלכם מאימון לאימון? למה צריך להוסיף 5 קילו ולעשות 5 חזרות ולא חזרה אחת?
ובמידה ואני לא מצליח 5 חזרות, אז צריך להוריד משקל?
הבעיה היא גם שאני מתקדם רק בסקוואט, בבנץ' אני מפחד להוסיף משקל כי אני פוחד להגיע לכשל והמוט יפול לי וזה פאדיחות שמסתכלים...
ובדדליפט בכלל לא מתקדם.

לעשות RM1 בכל תרגיל ובכלל יכול להוביל לפציעות מיותרות אם לא יודעים כיצד לעשות זאת, לא מומלץ.
כשאתה עובד בטווח חזרות של מתחת ל 6 הגוף מגייס יחידות מוטוריות וכוח מתפרץ, ובכך עם התזונה הנכונה אפשר להתקדם במשקלים.
אם אתה לא מצליח להתקדם אחרי זמן קצר כנראה שקפצת במשקל יותר מידיי מהר ונתקעת.. אולי כדאי שתעשה ריסט.

אבל אני אתן למנוסים יותר כאן לענות לך על זה.

בשביל כשל בבנץ׳ כדאי להעזר בספוטר. כשל בתרגיל הזה הוא מאוד לא בריא. יש כאלו שלא נועלים את המשקולות על המוט אבל זה בד״כ אסור בחדרי כושר
בשביל כשל בסקוואט יש /ראק - אם את. לא מצליח לעלות עם המשקל את פשוט מניח את המוט על המסילות. קרה לי כמה פעמים ואין מה להתבייש.
לגבי חוסר התקדמות - תבדוק אם אתה אוכל לפי התוכנית, נח לפיה ומספיק להתאושש מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
למה לא בריא?
אבל עדיין, זה מפדח שיראו אותי מגיע לכשל בסקוואט ובמיוחד בבנץ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית