הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

THE PURPOSEFUL LIFTER [הוסר]

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הרגו אותי הטמבלים בכספ שאמרו שאת מפתחת גוף

מתי נדע משקלי עבודה?

אצטט כמה משפטים מהאשכול שתבינו את הטמטום:
"עם כול הכבוד לדעתי זה מגעיל שאישה מפתחת גוף !
יש הבדל ביו חיטוב לבין פיתוח גוף ובניית שרירים זה מגעיל אותי בנות עם קוביות בבטן או זרועות מנופחות זה מגעיל .
שוב חלילה אני לא מתכוון לפגוע פשוט זה לא טעם בשביל"

״כי נשים לא עושות כושר עד לרמת מסה בשריר ברמה כמו שלך ומרימות כאלה משקלים , את נראית דיי גדולה והמשקלים שאת מרימה והיד שלך , זה לא לגודל אישה , אני לא מבין
מה הטעם לנשים להתאמן כזה חזק כמו גבר , 99% הבנות שיש בחדר כושר שלי עובדות רק מכשירי בטן טיפה סקוואט והליכון.
את עובדת על דדליפט ואימוני כוח מסוג שכזה.
מה המטרה שלך לדבר הזה״

מתי נדע משקלי עבודה?
״אלמנט ההפתעה״
מצחיק שהיא אומרת שהמשקלים שלה לא מעניינים בזמן שהיא מסקוויטה יותר מאנשים פה
מסקוו-יטה
מוזר

אצטט כמה משפטים מהאשכול שתבינו את הטמטום:
"עם כול הכבוד לדעתי זה מגעיל שאישה מפתחת גוף !
יש הבדל ביו חיטוב לבין פיתוח גוף ובניית שרירים זה מגעיל אותי בנות עם קוביות בבטן או זרועות מנופחות זה מגעיל .
שוב חלילה אני לא מתכוון לפגוע פשוט זה לא טעם בשביל"

״כי נשים לא עושות כושר עד לרמת מסה בשריר ברמה כמו שלך ומרימות כאלה משקלים , את נראית דיי גדולה והמשקלים שאת מרימה והיד שלך , זה לא לגודל אישה , אני לא מבין
מה הטעם לנשים להתאמן כזה חזק כמו גבר , 99% הבנות שיש בחדר כושר שלי עובדות רק מכשירי בטן טיפה סקוואט והליכון.
מה המטרה שלך לדבר הזה״

״אלמנט ההפתעה״
מצחיק שהיא אומרת שהמשקלים שלה לא מעניינים בזמן שהיא מסקו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* יותר מאנשים פה
מסקוו-יטה
מוזר
וי-טה זה אתר בחו"ל שאסור לציין פה
בוא נראה:
וויטה
ויטה
כן, וי-טה

וי-טה זה אתר בחו"ל שאסור לציין פה
בוא נראה:
ו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*
*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*
כן, וי-טה
אני יודע אבל רק רציתי לכתוב סקוואט 😕

אז רגע, שאבין...
במקלחת תורידי את החצי קילו שהעלית השבוע? 😖

מה המטרה שלך לדבר הזה״
יש לי תחושה שלמי שהגיב שם ככה מתאים המשפט: "אם אתה חושב ששרירים ומשקלי עבודה גבוהים זה לגברים אז למה אין לך אותם?"

יש לי תחושה שלמי שהגיב שם ככה מתאים המשפט: "אם אתה חושב ששרירים ומשקלי עבודה גבוהים זה לגברים אז למה אין לך אותם?"
התחלתי קצת להתווכח אבל ויתרתי באמצע.. יותר נכון קיבלתי באן 🤣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית