הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה, חיטוב ושאר ירקות

Fittorio

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן תותחים.
כמה שאלות:

1. מה משך הזמן שאפשר לעשות חיטוב? יש גבול?
2. כל כמה זמן כדאי לעשות העמסת פחמימות, המאמרים לא חד משמעיים...
3.אני באחוז שומן גבוה יחסית (24%), איזו תכנית חיטוב תזונתית מומלצת לי ( בהנחה ואני עושה 4 אימוני כח בשבוע ABXABXX ושני סיבולת HIIT).

תודה רבה!

ככל שתאריך את זמן החיטוב תרד באחוזי השומן וכך גם מסת השריר תרד בהדרגה, בגדול אם זה חיטוב למטרת הרזייה נטו אז עד שתגיע לתוצאה מספקת, רק לא להשתולל עם הגירעון הקלורי ולשמור על תזונה נכונה.

בגדול אם אתה על מעל 100 גרם פחמימה אפשר גם אחד ל 3 שבועות, ככל שיורדים בפחמימה כך גם עולים בתדירות ההעמסות.
על 70 למשל אני עושה פעם בשבועיים (וזה ממש קשה לי..שוקל להעלות תדירות) על 50 כדאי פעם בשבוע וכו' וכו'

תעשה 3 אימוני כוח עצימים בחיטוב ולא 4, לא יהיה לך מספיק זמן להתאושש וזה יפגע בך בסופו של דבר.
כל חיטוב סטנדרטי של גירעון קלורי עד 500, 1.8-2 גרם חלבון כפול משקל הגוף, 0.8-1 גרם שומן כפול משקל הגוף והשאר פחמימות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה.

הכוונה היא שבמשך שלושה שבועות אתה על מעל 100 ג' פחמימות ורק פעם בשלושה שבועות העמסה? וואלה זה הרבה יותר קשוח ממה שהציגו פה במאמרים.
אבל אם זה מה שצריך לעשות...

אם שלושה אימונים אז FBW?

אם אתה על מעל 100 גרם פחמימה ליום אז רק פעם ב 3 שבועות העמסה
וגם.. לא להתחיל אף פעם מ 100 גרם פחמימה..
צריך לתת לגוף להתרגל, מציע שתתחיל מ 150 גרם.

כן, אין ספק שזה מצריך המון משמעת עצמית.

FBW יעבוד לך מעולה.
או AB מתחלף גם סבבה.

• פותח/ת השרשור
רוב הירקות הם בעיקר פחמימה.
כדאי לך לבדוק איזה ירק אתה אוכל כי בחלקם ותר פחמימות מאחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית