ייעוץ מידע עזרה בחישוב צריכת קלוריות ביום

כפיר90

משתמש מתחיל
30
4
נק' מוניטין:
3
30
4
שלום,
אני בגיל 24 שוקל 110 גובה 1.80.
קראתי וחרשתי את האתרים ולא ממש הבנתי איך לעשות את זה,אז...
אני רוצה לדעת איך אני בודק כמה קל' אני צריך לאכול ביום.
אני לא יודע מה אחוז שומן אצלי ולפי מה שהבנתי אני צריך לאכול כ 500 קל' ביום(האם הבנתי נכון?)
בדקתי לפי המחשבון של ה RMR וכל אלה ולא ממש הבנתי מה התוצאה הזאת אומרת לי אז אם אפשר
פירוט יותר במילים קלות להבנה אני אשמח.
תודה מראש והמשך יום ספורטיבי לכולם.

זה לא כזה בעיה....הrmr שלך בסביבות ה2300 .כמובן זה משתנה בהתאם לסדר היום שלך/סוג העבודה וכו. אתה צריך לאכול 500 קלוריות פחות מהמאזן הקלורי שלך באותו היום. זאת אומרת אם לא התאמנת בכלל באותו יום אז 1800 קלוריות ואם כן התאמנת באותו היום אז 1800 + הקלוריות ששרפת באימון. וכמובן תמיד לשמור על כמות חלבום מספקת בתפריט אבל זה כבר סיפור אחר. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה בעיה....הrmr שלך בסביבות ה2300 .כמובן זה משתנה בהתאם לסדר היום שלך/סוג העבודה וכו. אתה צריך לאכול 500 קלוריות פחות מהמאזן הקלורי שלך באותו היום. זאת אומרת אם לא התאמנת בכלל באותו יום אז 1800 קלוריות ואם כן התאמנת באותו היום אז 1800 + הקלוריות ששרפת באימון. וכמובן תמיד לשמור על כמות חלבום מספקת בתפריט אבל זה כבר סיפור אחר. בהצלחה.
אבל אם אני יאכל את מה שרשום כמה אני יאכל ביום עוד 2000 קלוריות וזה אומר שהורדתי רק 300 קל' ביום.זה נכון? כי הבנתי ש 500 זה הנכון

אבל אם אני יאכל את מה שרשום כמה אני יאכל ביום עוד 2000 קלוריות וזה אומר שהורדתי רק 300 קל' ביום.זה נכון? כי הבנתי ש 500 זה הנכון
זה לא משנה, אתה נשקל כל שבוע. אם ירדת חצי קילו עד קילו, אתה ממשיך עם אותו תפריט. אחרת מוריד קלוריות
תמיד עדיף להתחיל בגרעון קטן ולהגדיל

העיקר לרוץ לשורפי שומן אחי תתחיל לקרוא והרבה ותעשה הכל כמו שצריך לפני שאתה דופק את הבריאות שלך/הכיס שלך שתעשה הכל כמו שצריך אתה תתפלא כמה יפה אתה תרד רק קצת נחישות ומוטיבציה ובעיקר שליטה עצמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית