הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Do I even lift?

YuuDale

משתמש מתחיל
142
145
נק' מוניטין:
379
142
145
אז החלטתי לסיים תוכנית של כאוס אנד פיין שהרצתי ממאי (למעוניינים: http://chaosandpain.blogspot.co.il/2010/01/you-asked-for-it-and-youve-got-it.html) ולהתחיל את התוכנית הבולגרית לאור הצלחה של כמה חברי פורום איתה.
סה"כ CNP זה אחלה תוכנית, אבל קצת נשבר מאימונים של שעתיים וחצי/שלוש שעות כל פעם והחלטתי לנסות משהו חדש.

קצת נתונים -
משקל גוף: 80.9
שיא אישי בסקוואט: 192.5
שיא אישי בפאווזד בנץ': 127.5
שיא אישי בדדליפט: 235
שיא אישי בפאוור קלין & פרס: 82.5

כרגע אין לי שמץ אם יצא לי להתחרות בדצמבר בגלל לימודים/עבודה אבל כרגע יש לי מספיק זמן לנסות תוכניות מפגרות ואני פשוט אזרום עם זה.

אימון מהיום 10.9.14

סקוואט 192.5
היה מקביל אבל לא עמוק כמו שרציתי, נחתי וניסיתי עוד פעם עם דגש על עומק והתרסקתי יותר גרוע מהסקרים של ביבי אחרי צוק איתן. לפחות שאתה נמרח על הרצפה אתה יודע שאתה עמוק מספיק.
BACK OFF SET: 175 X 3
הפעם עמוק כמו שצריך כדי שאני אצליח לישון בלילה בשקט.

פאווז קלוז גריפ 115
שזה היה די מפתיע יחסית לעובדה שהבנץ' הרגיל לא כזה רחוק מפה.
BACK OF SET: 102 X 3

אסיסטים שלאף אחד לא אכפת מהם ומהר הבייתה כדי שלא יחשבו שאני בילדר.

היה אימון הרבה יותר קצר ממה שהתרגלתי אליו וזה כבר טוב, בינתיים אני די מבסוט מהתוכנית.

• פותח/ת השרשור
אני מצלם רק דברים מעניינים כמו נסיונות לשיאים אישיים בBIG 3, נקווה שבזמן הקרוב יהיה לי איזה משהו שמצדיק סרטון 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית