הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Lift That Shit, or Die Tryin

• פותח/ת השרשור nznzsi
  • פורסם בתאריך

nznzsi

משתמש מתחיל
196
70
נק' מוניטין:
96
196
70
nznzsi הוסיף לוג חדש:

Lift That Shit, or Die Tryin - מעקב תזונה ואימונים

אז לאחר פציעה ועיזבון כמעט מוחלט מהברזל, אני חוזר חכם וזהיר יותר - אבל גם חלש הרבה יותר.
המטרה היא למקסם חוזק עד שאני נעצר ואז מתחיל מסה, תוך ירידה הדרגתית במשקל.
אני לא חסיד גדול של שקילה עצמית, כן מודד את עצמי אחת לשבוע-שבועיים, כרגע מ"ג נכחי עומד על 72-73 (לא מדייק כי זה אמצע-יום). אני מרגיש שאני לקראת סוף חיטוב למרות שויזואלית אני מרגיש שמן (א"ש?)

חמישיות:

Deadlift

125KG

Bench Press

85KG

Press...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן
wHclXRx.jpg

הבאתי את הנעליים האלה אתמול (CrazyPower ADIDAS), לאחר שחיפשתי כמעט בכל חנות אפשרית את האדיפאוור הקלאסיות. בחנות של אדידאס, אתה תשאל את המוכר "יש לך נעליים לאימוני משקולות, עם סוליה קשיחה?", הוא ישר יוביל אותך לנעלי אסיקס וניובאלנס, "לא נעליי ריצה, משקולות!", אז הוא נותן לך תשובה "זה מתאים לחדר כושר וקרוספיט". תעשו טובה לפני שאתם הולכים לקנות נעלי ספורט, תעשו בדק בית שלא תצטרכו את העזרה של מוכרי החנות.

לא רוצה להגיד שזאת הייתה קנייה אימפולסיבית כי אחרי הכל הנעל הזאת עושה את העבודה שלה והסוליה שלה אכן מותאמת לאימוני משקולות. בנעילה ראשונית, אתה מרגיש שאתה דורך על ריפוד יציב. בסקוואט, אתה בהחלט מרגיש שזה עוזר לך. חסרונות? קשה להכניס את הרגל בפנים, לא התקשתי בהכנסה מאז הזיון הראש. אם אתם הולכים לעשות אירובי אחרי האימון - עדיף שתביאו אתכם נעלים נוספות. לגבי המחיר - עלו לי 550 עם 30% הנחה אבל זאת בהחלט השקעה ששווה להשקיע (לכם יעלה 700-800), במיוחד לאנשים עם גמישות נוראית בקרסול שהכף רגל שלהם מונעת מהם לרדת כמו שצריך בסקוואט - אבל זה בשום פנים ואופן לא פוטר אותנו מהאחריות לעבוד על גמישות - בסופו של דבר זאת בסך הכל נעל, היא לא מרפאת את הקרסול העקומה שלך והיא בטח לא תחליף לשיעור יוגה טוב. גמישות זה אחד האלמנטים החשובים בבניית כח, אפילו חשוב יותר מהכוח עצמו. הייתי מוכן לאפס את רמת הכח שלי לאפס בשביל להתחיל הכל מהתחלה, וכשהייתי מתחיל, הייתי עובד על גמישות לפני כניסה לכל תרגיל מורכב. אין שאלה בכלל, עדיף להיות גמיש וחזק מחזק מאוד ופצוע מאוד. לכן אני חושב שאם קיימות קניות חכמות בתחום המשקולות, זה נעליים טובות, פום רולרס, כדור לקרוס ולגלגל אותם הלוך חזור בטריגר פוינטס - עבודה על טכניקה, אם היה לי כסף הייתי ללא ספק משקיע על מאמן טכניקה טוב שילמד אותי הכל מאפס.
אני עדיין לא בטוח אם אני הכי סגור לגבי הטכניקה שלי בסקוואט, אבל אני מרגיש שלמדתי המון בתקופת פציעה שלי כי עבדתי המון על גמישות והרגלתי את הגוף לרמת פונקציונליות שהוא לא הכיר.

מהאימון היום:

סקוואט
100kg x 6
75kg x 8

דדליפט רומני
60kg x 8
60kg x 6

אכלתי טוב, אולי חצי קילו חזה עוף בשני לחמניות טובות שלא מביישות ג'פטה. הגעתי ל150 גרם חלבון. הטעות? היום יש יציאה עם חברים ואני אחרי קופסא שלמה של החרא הזה:
dc470a65-1108-4109-be33-b77eda7c271a_1.28249be89d43f807fc5a7a509a2d8c73.jpeg

לפחות 3,000 קלוריות של הפרעת אכילה מגושמת. אבל תמיד אומרים "מחר".

• פותח/ת השרשור
nznzsi עדכן/ה את הלוג ״Lift That Shit, or Die Tryin״:

עדכון לוג: 26/06/17

דדליפט

130kg x 5
100kg x 8

אוברהד פרס
55kg x 4
45kg x 7

BoR
80kg x 8 x 2

הדדליפט צולע אבל אני מבסוט על השיא, אני באמת מאמין שהצלחתי להתקדם הודות לתיסוף קלורי מאתמול. אין מצב אני ממשיך בחיטוב ועולה ממנו, אבל נחיה ונראה.
אוברהד פרס אני פשוט שונא, שונא פלג גוף עליון, שונא. מרגיש כמו בלרינה מתחת למוט. אבל העיקר שהצלחתי 4 חזרות, ממש לא קרוב ל-5 שהצלחתי באימון הקודם בקלות. אני אולי חושב לשלב את הפרס באימון אחר. בינתיים בגדר רעיון בלבד כי אני ממש אוהב את התוכנית הזאת.

עידכון: ביום של הדדליפט (אתמול), עבדתי במשמרת 11 שעות על הרגליים. התוצאה - קמתי בבוקר להשתין ומיד אחרי השתן התעלפתי על הריצפה, מזל שההורים שלי היו שם כדי לעזור לי לקום. כאבים עזים באיזור הכף רגל (fascia) שהלכו והשתפרו במהלך היום, אין לי מושג מה הולך, אני הולך לעשות US אחרי ביקור אצל הרופא (הוא קבע שהכל תקין בהסתכלות ראשונית). נקווה לטוב. ממליצים לקחת קצת מנוחה כמה ימים או לחזור כבר לאימון חזה מחר?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
בנץ' פרס
87.5kg x 5
77.5kg x 9

בנץ' בשיפוע עליון - דאמבלים
32.5kg x 7
22.5kg x 8

Biceps W-bar
15kg כל צד x 8

Tricep Extension Machine
70kg x 10

אימון מדהים. הגוף שלי התחיל לרוץ על תזונה נקיה שוב ואני מתחיל להרגיש את זה בא לידי ביטוי במכון. אני צריך להקדיש יום אחד ליוגה כי כל השרירים שלי כואבים, במיוחד הפלג גוף תחתון - מזל שלא בגד בי באימון הזה. הבנץ' קפץ ב2.5 קילו, בשיפוע העליון התקשתי קצת אבל אני מאמין שזה בגלל החום הכבד שירד עלינו היום.
הירידה ההדרגתית במשקל עושה את שלה, בין אם זה ביכולת לקויה להתאושש לבין חוסר יכולת לישון כמו שצריך - אני לא יכול לחכות להיכנס למסה כרגע אבל אני חייב להוריד את הבטן, היא פשוט משדרת חוסר אחריות ונונשלנטיות ישראלית. חייב להוריד עוד איזה 5 קילו בשביל להחזיר אותם בחזרה כשריר.

והנה הארוחה שפינקתי את עצמי בה אחרי האימון:
gZ3FFsh.jpg

אורז בסמטי מלא, במיה, בשר, חסה, כרוב, ביצה, אגוז ברזילאי, ושמן בנדיבות. מרגיש את הגוף שלי כאילו יצא מטסט. משומן ומוכן לאימון הבא.

• פותח/ת השרשור
סקוואט
105kg x 5
75kg x 8

Romaniam DL
62.5kg x 8

Leg curl
77kg x 8

Front SQ
15kg x 3 x 5

• פותח/ת השרשור
מ"ג 73 - גרוע מאוד. זילזלתי בתזונה בשבועיים האחרונים, והנה לפניכם התוצאה - עליה של 2 קילו. מדהים כמה הגוף שלי נוטה להשמין כשאני לא סופר קלוריות כמו איזה עכבר אובססיבי. מרגיש כמו פאקינג מטומטם שאני צריך לבדוק ערך קלורי לכל פאקינג טיפה של חלמון בביצה אבל זה אי אפשר להתווכח שזה עוזר. כמובן שהעליה במשקל תורמת להתקדמות במשקלים אך זה נוגד את המטרה שלי, מהיום אני מתחיל לחזור לספור קלוריות.

דדליפט

135kg
x 5
140kg x 1
110kg x 7

פרס
57.5kg x 5
47.5kg x 7
40kg x 9

BoR
90kg x 6
90kg x 6

אימון מושלם. תודה לקורנפלקס תלמה!

• פותח/ת השרשור
אתמול היו לי כאבי ראש רצחניים, בכל זאת הלכתי למכון מפוצץ ואיכשהו הצלחתי להתקדם.
כנראה שעוד לא קיבלתי על עצמי החלטה להמשיך בחיטוב או להיכנס למסה. משקל גוף 73-74.

בנץ' פרס
90kg x 5
75kg x 9

DB Incline BP
32.5kg x 8
27.5kg x 8

Biceps W-bar
17.5kg x 8

• פותח/ת השרשור
סקוואט
110kg x 5 קל
90kg x 8

Romanian Deadlift
90kg x 8
90kg x 6

Front Squat
60kg x 9

• פותח/ת השרשור
התקדמות של 5 קילו בדדליפט, קל לאללה. אני מקווה שאני לא יתפתה לקפוץ בעוד 10 קילו שבוע הבא, כי היה לי ממש ממש קל.
הפרס תקוע על 4 חזרות, הולך לשמור את המשקל שבוע הבא.

דדליפט
140kg x 5
היה קל!

פרס
60kg x 4

BOR
95kg x 6
95kg x 6

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית