הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכשיר כושר ביתי

לורין

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום יש לי שאלה אני רוצה לחטב בעיקר יריכיים וישבן,רציתי לדעת אם אני אקנה את המכשיר כושר הזה אני אשיג את המטרה?,מישהו יודע ה ניתן לקנות אותו?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 187
ראשית, מדובר בשני מכשירים: 1 לסגירת הירכיים ואחד לפתיחת הירכיים.

ולשאלתך - התשובה הקצרה היא לא!

"המכשיר" הכי טוב זה חדר כושר והידע שתקבלי כאן.

שאלה אני רוצה לחטב בעיקר יריכיים וישבן,רציתי לדעת אם אני אקנה את המכשיר כושר הזה אני אשיג את המטרה?,
לא, לא אפשרי לחטב באזור מסויים

לא, לא אפשרי לחטב באזור מסויים
גרוע מיזה.שמגדילים שריר רגליים וכמות השומן לא מישתנה הרגל ניראת גדולה יותר מבעבר.היא אכן מוצקה יותר אבל מניסיוני רוב הבחורות רוצות רגל צרה יותר.נוסף על כך לבחורות יש יכולת לפתח היפוטרפיה ברגליים ובטוסיק לפחות כמו לגברים לעומת פלג גוף עליון שם יש יכולת מוגבלת מאוד.בקיצור מכול החפירה לחיטוב הרגליים עדיף אירובי בשילוב עם תרגילי כח וברגליים מספר חזרות גבוה.

גרוע מיזה.שמגדילים שריר רגליים וכמות השומן לא מישתנה הרגל ניראת גדולה יותר מבעבר.היא אכן מוצקה יותר אבל מניסיוני רוב הבחורות רוצות רגל צרה יותר.נוסף על כך לבחורות יש יכולת לפתח היפוטרפיה ברגליים ובטוסיק לפחות כמו לגברים לעומת פלג גוף עליון שם יש יכולת מוגבלת מאוד.בקיצור מכול החפירה לחיטוב הרגליים עדיף אירובי בשילוב עם תרגילי כח וברגליים מספר חזרות גבוה.
איך הגעת לזה שנשים יכולת לעלות שריר ברגליים יותר מאצל גבר.
אני חושב שגם בישבן לא.

Back
למעלה תחתית