עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, לא אפשרי לחטב באזור מסוייםשאלה אני רוצה לחטב בעיקר יריכיים וישבן,רציתי לדעת אם אני אקנה את המכשיר כושר הזה אני אשיג את המטרה?,
גרוע מיזה.שמגדילים שריר רגליים וכמות השומן לא מישתנה הרגל ניראת גדולה יותר מבעבר.היא אכן מוצקה יותר אבל מניסיוני רוב הבחורות רוצות רגל צרה יותר.נוסף על כך לבחורות יש יכולת לפתח היפוטרפיה ברגליים ובטוסיק לפחות כמו לגברים לעומת פלג גוף עליון שם יש יכולת מוגבלת מאוד.בקיצור מכול החפירה לחיטוב הרגליים עדיף אירובי בשילוב עם תרגילי כח וברגליים מספר חזרות גבוה.לא, לא אפשרי לחטב באזור מסויים
איך הגעת לזה שנשים יכולת לעלות שריר ברגליים יותר מאצל גבר.גרוע מיזה.שמגדילים שריר רגליים וכמות השומן לא מישתנה הרגל ניראת גדולה יותר מבעבר.היא אכן מוצקה יותר אבל מניסיוני רוב הבחורות רוצות רגל צרה יותר.נוסף על כך לבחורות יש יכולת לפתח היפוטרפיה ברגליים ובטוסיק לפחות כמו לגברים לעומת פלג גוף עליון שם יש יכולת מוגבלת מאוד.בקיצור מכול החפירה לחיטוב הרגליים עדיף אירובי בשילוב עם תרגילי כח וברגליים מספר חזרות גבוה.
לא רשמתי יותראלא באופן דומה בטח יותר מאשר פלג גוף עליון שלהם.איך הגעת לזה שנשים יכולת לעלות שריר ברגליים יותר מאצל גבר.
אני חושב שגם בישבן לא.