הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ה- Biceps שלכם קטנים? כנראה שאתם מרמים

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
שימו לב לחגורת ה- Arm Blaster בה משתמש Simeon Panda עבור ה- Dumbbell Biceps Curls, היא מעניקה תמיכה באחורי המרפקים עבור בידוד טוב יותר ועוזרת למנוע התנדנדויות.

קצת פחות מ- $30 וזה שלכם:
http://www.amazon.com/Ader-TE-800-Fitness-Arm-Blaster/dp/B00146LUG2

ניתן לראות עוד מידע בנושא בוידאו הבא:

לקח לי כמה שניות להבין שזאת לא הטרלה (במיוחד אחרי התמונה, זה נראה כמו חזייה) 🤣

ראיתי תמונות של ארנולד עושה בייספס עם זה, אז כנראה שזה עובד כי ארנולד מבין עניין 🤯🤯🤯
ואצלי הידיים גדלו יותר כשהפסקתי לגמרי לעשות כפיפות מרפקים והתחלתי לעשות צ'ין אפס ולהוסיף משקל לתרגיל:s49:

אני מנסה להגיע למצב של טי-רקס, גוף מטרה:

Papo2012_brown-trex.png

צריך להעיף את אחת מהמכונות ליד הראק ולשים שולחן עם קצת נשנושים, לא הייתי מתנגד 😃

הזכרת לי שלפני כמה שנים כשהייתי בהולמס פלייס הם חילקו בכניסה סופגניות לכבוד חנוכה, זה מאוד הצחיק אותי בזמנו 😆

צריך להעיף את אחת מהמכונות ליד הראק ולשים שולחן עם קצת נשנושים, לא הייתי מתנגד 😃
רעיון טוב, אבל עדיף לשים שם עוד ראק (ואז להעיף עוד מכונה ושם כבר לשים את השלחן)
הזכרת לי שלפני כמה שנים כשהייתי בהולמס פלייס הם חילקו בכניסה סופגניות לכבוד חנוכה, זה מאוד הצחיק אותי בזמנו
🤣🤣
היה עוד יותר מצחיק אם ליד הסופגניות היו מוכרים אימונים אישיים, עם איזה פרסומת בסגנון "מתקשה לרדת במשקל? פנה אלינו" אגב לפני סט דדליפט כבד מתאים נראה לי איזה סופגניה (אם מותר דדליפט בהלמס פלייס בכלל)

ראיתי תמונות של ארנולד עושה בייספס עם זה, אז כנראה שזה עובד כי ארנולד מבין עניין 🤯🤯🤯
ואצלי הידיים גדלו יותר כשהפסקתי לגמרי לעשות כפיפות מרפקים והתחלתי לעשות צ'ין אפס ולהוסיף משקל לתרגיל:s49:
מה שנקרא "יוצא דופן"...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית