כבר אמרו מקודם, לא היתה זליגת תמונת מהדרייב של גוגל. ונכון לאנדרואיד היו לא מעט פריצות אבטחה, שלדעתי נחסמו כבר מזמן וגם אם לא, זה פלאפון, זה לא טנק הוא לא צריך ליהיות מאובטח ב100% ואם אתה מוותר מעט על אבטחה בשביל מערכת הפעלה מצויינת נשמע לי כמו trade הוגן.כן ועדיין יש לה הכי הרבה וירוסים ופירצות אבטחה מכל מערכת הפעלה אחרת, אפילו מוינדוס.
מעולם לא פירמטתי את המכשיר ואני איתו כבר הרבה יותר זמן ממה שהיה לי את האיפון 4, ואיתו היו לי כל כך הרבה בעיות וכמובן שכשהתקנתי מערכת הפעלה "חדשה" הפלפון פשוט קרס טוטאלית. כי אפל מעמיסה על המערכת הפעלה ולא מייעלת אותה.כן, זה דיי פשוט לפרמט את המכשיר שלך בגלל כל דבר קטן ולשים מערכת הפעלה אחרת. מה ההגיון בזה אני לא יודע. אני קניתי מכשיר, למה אני צריך ללכת לחפש תשובות בפורומים ואתרים של מי יודע מה מחזיק אותם? זו הסיבה שאני משלם כפול למכשיר טלפון ולפחות לא צריך לבזבז זמן לחפש תשובות לבעיות שלי.
כן אפל אוהבים להעתיק המון מאנדרואיד באיחור של כמה שנים.אפשר לעשות את זה ב iOS8 והיה אפשר לפני 5 שנים עם JailBreak
ונכון בג'יילברייק עם סידיה והמון שעות מול פורומים כדי להבין איך עושים את הדבר הזה בסופו של דבר הצלחתי להשתמש באייפון כאילו שיש לי אנדרואיד.
בסופו של דבר כשראיתי שהדברים שהתאמצתי בשבילהם כל כך היו דברים מובנים במערכת הפעלה לפני שנים באנדרואיד הבנתי שפשוט בזבזתי זמן..
תראה, בסוף כל הסיפור פה הוא הרבה מאוד סובייקטיבי. כי השינוי העיקרי כאן הוא בחווית המשתמש (ה - UX) וזה לדעתי עניין של הרגל בעיקר.
זה כמו שתביא לכאן שני צלמים ותתן להם להתווכח מה יותר טוב קנון או ניקון, כמובן שיש שינויים משמעותיים במערכת ההפעלה ובחומרה שמשפיעים על המהירויות ועל היכולות של המשתמש, אבל משתמש ממוצע שלא צריך את כל הפיצ'רים ולא מחפש להנות ב100% מהיכולות של המכשיר יבחר מכשיר נטו לפי חווית משתמש שהוא רגיל אליה.
לדעתי ה iPhone פשוט מגביל אותך בהמון דברים, לי אישית כמפתח עוד יותר