כמה גדול אייפון 6 פלוס?

לא חושב שצריך יותר מזה

קבצים מצורפים

• AM_Sony_Ericsson_K610i.jpg
    AM_Sony_Ericsson_K610i.jpg
    KB 72.3 · צפיות: 147
דווקא ממה שהבנתי הוא עדיין נמכר סבבה בארה"ב\אירופה.

בארץ הוא לא תפס כל כך (חוץ מזה שהייתה לו תקופה של "פוזה" קצרה)

אני לא יודע לגבי חוץ לארץ אבל יש אחד כזה למישהו מהלימודים שלי ואני תמיד מנסה להגיד לו להחליף לסמארטפון

יכול להיות שמה שעשו להם זה מה שהערבים עשו לסטטוסים מצייצים - בנו אתר שנראה כמו כניסה לiCould שמבקש מהם משתמש וסיסמא אבל בעצם שולח אותם לפורץ ושלחו להם

לאחותי יש S5 לאבא שלי NOTE 3, אני חייב להגיד שאני שונא את הפאלאפונים האלו.
במיוחד את ה NOTE ה S5 עוד איכשהו בסדר.
7000 ליבות 10000 GIGA RAM והפלאפון המסריח הזה בכל זאת נתקע ועושה בעיות.
פשוט גועל נפש. כל פעם שאני שם את הידיים שלי על פאלאפון אנדרויד הוא ניתקע, מתחמם, וכו'...
לעומת זאת יש לי אייפון 4 כבר יותר מ 3 שנים.
וחוץ מתיקונים חיצוניים הוא עוד סוחב.
אני לא מבין מה זה משנה כל ה SPECS האלו שאתם מתלהבים מהם אם במציאות כל מה שרשום שווה לתחת?

• פותח/ת השרשור
ה 6 פלוס לא כזה גדול כמו שכולם טענו. סה״כ מסך מדהים. הטלפון קצת כבד יותר מאייפון 5 אבל הסוללה מכסה על הנזק. קשה עד בלתי אפשרי להקליד עם יד אחת לאורך זמן, ככה שאם זה הקטע שלכם, לכן על אייפון 6. אני תמיד מקליד עם 2 ידיים ככה שזה לא באמת מפריע לי. אני גם כותב על ה 5.5 הרבה יותר מהר ובלי טעויות כמעט כי כל המקשים הרבה יותר מרווחים.

בגדול, חוץ ממסך יוצר גדול אין פה הרבה חידושים. בשבילי ה touch id זה גם חידוש כי הי מגיע מאייפון 5 שהוא גם יחסית איטי יותר מ 5S ו 6.
בגדול אם מסך גדול זה לא הקטע שלכם ויש לכם 5S לא הייתי משדרג. אם אתה מגיעים מ 4S ומטה, זה כבר שינוי דיי גדול. למי שיש 5 ולא אכפת לו ממסך גדול יותר וה touch Id אז שישאר עם ה5, למרות שהמצלמה ב 6 והטובה יותר אם כי לא באופן משמעותי.

לסיכום, אני דיי מרוצה (חוץ מהמחיר כמובן, אבל פה זה חצי מסובסד).
דרך אגב למי שיש מכרים בחו״ל, הגירסה של T-Mobile היא סים פרי. קניתי אותה ושמתי סים של AT&T. אנשים מדווחים בפורומים שסימים בין לאומיים עובדים גם כן.

ה 6 פלוס לא כזה גדול כמו שכולם טענו. סה״כ מסך מדהים. הטלפון קצת כבד יותר מאייפון 5 אבל הסוללה מכסה על הנזק. קשה עד בלתי אפשרי להקליד עם יד אחת לאורך זמן, ככה שאם זה הקטע שלכם, לכן על אייפון 6. אני תמיד מקליד עם 2 ידיים ככה שזה לא באמת מפריע לי. אני גם כותב על ה 5.5 הרבה יותר מהר ובלי טעויות כמעט כי כל המקשים הרבה יותר מרווחים.

בגדול, חוץ ממסך יוצר גדול אין פה הרבה חידושים. בשבילי ה touch id זה גם חידוש כי הי מגיע מאייפון 5 שהוא גם יחסית איטי יותר מ 5S ו 6.
בגדול אם מסך גדול זה לא הקטע שלכם ויש לכם 5S לא הייתי משדרג. אם אתה מגיעים מ 4S ומטה, זה כבר שינוי דיי גדול. למי שיש 5 ולא אכפת לו ממסך גדול יותר וה touch Id אז שישאר עם ה5, למרות שהמצלמה ב 6 והטובה יותר אם כי לא באופן משמעותי.

לסיכום, אני דיי מרוצה (חוץ מהמחיר כמובן, אבל פה זה חצי מסובסד).
דרך אגב למי שיש מכרים בחו״ל, הגירסה של T-Mobile היא סים פרי. קניתי אותה ושמתי סים של AT&T. אנשים מדווחים בפורומים שסימים בין לאומיים עובדים גם כן.

בדיוק בגלל זה אני לא אחליף ל6 ומבסוט על זה שלקחתי את ה5S (הגודל הנוח ביותר לדעתי בטלפון)
לגביי הTOUCH ID, אני קצת מפחד להפעיל אותו בגלל שהכפתור הזה נוטה להתקלקל ואז מה עושים?! מה אתה אומר

• פותח/ת השרשור
בדיוק בגלל זה אני לא אחליף ל6 ומבסוט על זה שלקחתי את ה5S (הגודל הנוח ביותר לדעתי בטלפון)
לגביי הTOUCH ID, אני קצת מפחד להפעיל אותו בגלל שהכפתור הזה נוטה להתקלקל ואז מה עושים?! מה אתה אומר
הכפתור עבר שינוי משמעותי מאייפון 4 ככה שלא נפוץ יותר לדפוק אותו. מה גם שלכל מקום שיש בו Touch ID יש גם סיסמה לגיבוי

@Moshe הכוונה שלי הייתה יותר מבחינת נוחות אחיזה, נוחות שימוש ביחד אחת וכדומה.. (אני עכשיו עם ג'י 3, חושב להחליף למכשיר יותר קטן שנוח לתפעול ביד אחת..אבל קשה לי להחליף למכשיר שכבר בן שנה).

בסוף הכל דיבורים חח תתחדש 😃

http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-benchmarks/

כי מה שחשוב זה שיש לך 16 מעבדים ו 24GB ראם עם סוללה שכתוב עליה 500000mAh אבל בפועל מביאה 500.
ההשוואה פה לא נכונה, ה5S/6 ראשונים כי רזלוצית המסך היא 1334X750 / 640 X 1136
במכשירים שמשווים אותם 1920X1080 או בG3 זה 2560X1440, כמו שתשים משחק במחשב על 800X400 או 1920X1080
המעבד מתאמץ יותר לכן מוציא פחות FPS

בשקר לסוללה אל תשכח ב6PLUS יש סללה של לא פחות מ Li-Po 2915 mAh
בזמן של HTC m8 יש רק 2600.

אגב זה מ PhoneArena, קצת יותר אמין מ MacRumors לא?
http://www.phonearena.com/news/Our-...s-are-done-both-trail-the-competition_id60920

2uqkghi.jpg

נערך לאחרונה:
http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-benchmarks/

כי מה שחשוב זה שיש לך 16 מעבדים ו 24GB ראם עם סוללה שכתוב עליה 500000mAh אבל בפועל מביאה 500
בנוסף למה שהפינגווין אמר (חח אחד המשפטים ההזויים שאמרתי) לבדוק אורך חיים של סוללה זה פחות רלוונטי, למכשירי אנדרואיד ברובם יש חומרה הרבה יותר מתפתחת שמה לעשות צורכת יותר אנרגיה, אפשר לכעוס רק על הפיזיקה בנושא הזה.

Fps גם פחות מעניין, זה לא שהמסך מרצד במכשירי אנדרואיד.

היה מעניין לראות mips (milion insttuction per second)

אבל זה שמכשיר כלשהו מנצח מכשיר אחר בנתונים יבשים לא בהכרח מעיד על מכשיר טוב יותר כי הux חשוב בהרבה לדעתי וכמובן שלחומרה יש השפעה על המהירות תגובה, אבל אנחנו במצב שהכול כבר מאוד דומה שההבדלים לא נראים לעין ככה שהשאלה היא גם עניין של יכולות תוכנה הרבה מעבר ליכולות תוכנה ושם אנדרואיד מנצחת את הios בהרבה לדעתי

• פותח/ת השרשור
אגב זה מ PhoneArena, קצת יותר אמין מ MacRumors לא?
זה לא היה בנצמארק של MacRumors אלא של Andatech

ולא, לא הייתי סומך על PhoneArena שכותבים שהם הריצו איזה סקריפט דמיוני ולא מציינים מה מכיל הסקריפט.
אני שמח שהחלטת להתייחס רק ל-2 בנצמארקים (FPS וסוללה) ולהתסייג מהאחרים

בשקר לסוללה אל תשכח ב6PLUS יש סללה של לא פחות מ Li-Po 2915 mAh
כן, אבל באייפון 6 יש סוללה 1600mAh והיא עולה על רוב מכשירי האנדרואיד עם סוללה גדולה ב 50% אם לא יותר

מספר גולשים העלו תמונות של האייפון 6 פלוס, לאחר שטענו שהתעקם בכיס המכנסיים. לא ברור מה היקף התופעה, אבל הפעלת לחץ על המכשיר הגדול אכן יכולה לכופף אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית