הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה גדול אייפון 6 פלוס?

כן ועדיין יש לה הכי הרבה וירוסים ופירצות אבטחה מכל מערכת הפעלה אחרת, אפילו מוינדוס.
כבר אמרו מקודם, לא היתה זליגת תמונת מהדרייב של גוגל. ונכון לאנדרואיד היו לא מעט פריצות אבטחה, שלדעתי נחסמו כבר מזמן וגם אם לא, זה פלאפון, זה לא טנק הוא לא צריך ליהיות מאובטח ב100% ואם אתה מוותר מעט על אבטחה בשביל מערכת הפעלה מצויינת נשמע לי כמו trade הוגן.

כן, זה דיי פשוט לפרמט את המכשיר שלך בגלל כל דבר קטן ולשים מערכת הפעלה אחרת. מה ההגיון בזה אני לא יודע. אני קניתי מכשיר, למה אני צריך ללכת לחפש תשובות בפורומים ואתרים של מי יודע מה מחזיק אותם? זו הסיבה שאני משלם כפול למכשיר טלפון ולפחות לא צריך לבזבז זמן לחפש תשובות לבעיות שלי.
מעולם לא פירמטתי את המכשיר ואני איתו כבר הרבה יותר זמן ממה שהיה לי את האיפון 4, ואיתו היו לי כל כך הרבה בעיות וכמובן שכשהתקנתי מערכת הפעלה "חדשה" הפלפון פשוט קרס טוטאלית. כי אפל מעמיסה על המערכת הפעלה ולא מייעלת אותה.

אפשר לעשות את זה ב iOS8 והיה אפשר לפני 5 שנים עם JailBreak
כן אפל אוהבים להעתיק המון מאנדרואיד באיחור של כמה שנים.

ונכון בג'יילברייק עם סידיה והמון שעות מול פורומים כדי להבין איך עושים את הדבר הזה בסופו של דבר הצלחתי להשתמש באייפון כאילו שיש לי אנדרואיד.

בסופו של דבר כשראיתי שהדברים שהתאמצתי בשבילהם כל כך היו דברים מובנים במערכת הפעלה לפני שנים באנדרואיד הבנתי שפשוט בזבזתי זמן..

תראה, בסוף כל הסיפור פה הוא הרבה מאוד סובייקטיבי. כי השינוי העיקרי כאן הוא בחווית המשתמש (ה - UX) וזה לדעתי עניין של הרגל בעיקר.

זה כמו שתביא לכאן שני צלמים ותתן להם להתווכח מה יותר טוב קנון או ניקון, כמובן שיש שינויים משמעותיים במערכת ההפעלה ובחומרה שמשפיעים על המהירויות ועל היכולות של המשתמש, אבל משתמש ממוצע שלא צריך את כל הפיצ'רים ולא מחפש להנות ב100% מהיכולות של המכשיר יבחר מכשיר נטו לפי חווית משתמש שהוא רגיל אליה.

לדעתי ה iPhone פשוט מגביל אותך בהמון דברים, לי אישית כמפתח עוד יותר

• פותח/ת השרשור
כבר אמרו מקודם, לא היתה זליגת תמונת מהדרייב של גוגל. ונכון לאנדרואיד היו לא מעט פריצות אבטחה, שלדעתי נחסמו כבר מזמן וגם אם לא, זה פלאפון, זה לא טנק הוא לא צריך ליהיות מאובטח ב100% ואם אתה מוותר מעט על אבטחה בשביל מערכת הפעלה מצויינת נשמע לי כמו trade הוגן.
ה iCloud נפרץ ע״י ברוטפורס שעלה על סיסמאות מפגרות של אותם ה״מפורסמים״, ככה שהטיעון הזה לא מחזיק מים.

ה iCloud נפרץ ע״י ברוטפורס שעלה על סיסמאות מפגרות של אותם ה״מפורסמים״, ככה שהטיעון הזה לא מחזיק מים.
אני מסכים, אבל אין שום דבר קריטי שקרה מפריצות כאלו ואחרות במערכת של אנדרואיד

רוב הפריצות האלה הן באחריות המשתמשים , כמו הסלבים המפגרים האלה.
זה לא שפרצו למאגר הנתונים של החברה ושלפו שמות לפי החשק.

לדעתי , אייפון זה למי שרוצה ראש שקט ,האפשרויות יותר מוגבלות , אבל כל אחד והצרכים שלו.
אני כבר 4 שנים עם אנדרואיד , אני מסכים שבשלב מסוים המכשיר ניהיה כבד , צריך לעשות פה ושם WIPEים , אולי אפילו להתקין קרנל חדש , אבל זה חלק מההחלטה שלקחתי , אם אני מתעסק עם המכשיר , משנה כל דבר החל מצבע נורת הLED לסטטוס בר ולאיקונים שבו , אני מניח שכן יהיו תקלות , רוב המשתמשים שאני מכיר בכלל משתמשים בROMים שנבנו על ידי אנשים ולא חברות.
לדוגמא ממשק הTOUCHWIZ של סמסונג הוא זוועה בעיני , אתה פשוט מתקין CM והפלאפון מקבל חיים חדשים.

חלק יראו את זה ככאב ראש , וחלק כהנאה , אתה מרגיש כאילו אתה מקבל מכשיר חדש אחרי עדכון כזה.
אם כבר הגבתי פה , ממליץ לכל חובבי האנדרואיד לקראו את הOne Plus One , מכשיר אגדי [עם שיטת הזמנות מעיקה].

בכל מערכת הפעלה שנבנתה אי פעם יש פרצות אבטחה, יתקנו את זה ואנחנו נשרוד ומשיך הלאה.
שוב הבעיה היא רק למי שיש את הדפדפן הדיפולטיבי ומשתמש בו בקביעות. (מי שלא משתמש בכרום שלא יתלונן.... חח)

דא עד לא מזמן היה חור אבטחה ב openSSL שזה הרבה יותר גרוע מהפריצת SOP ולא ידעו כמה זמן או מי ניצל אותו וזה הרבה הרבה יותר גרוע, יתקנו את זה ואין מה לעשות.

מה גם שבאייפון לא חסרוןת פריצצות אבטחה, אלו אגב הפרציות שהפורצים משתמשים בשביל לעשות jailbreak

אני לא יודע אם אתה זוכר אבל פעם היה אפשר לפרוץ את האייפון דרך הדפדפן בעזרת חור אבטחה שקשור בPDF זה היה מצחיק ומעליב בו"ז

ושוב, זה לא טנק ואם יש לך דברים מאוד רגישים והם ברשת. קח בחשבון שהם חשופים לא משנה מה תעשה איזה מכשיר יש לך איזה דפדפן ואיפה אתה גר. אם ירצו אז גם בקשה מהמוסדות הנכונים וכל החברות יפתחו את כל הקלפים שלך.

ההמלצה היא בסופו של דבר לא לשים דברים רגישים ברשת, ולכן כל העיניין של איזה מערכת פרוצה יותר נראה לי לא רלוונטי לדיון בנוגע של איזה מערכת טובה יותר

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="">Post</a> by <a href="https://www.facebook.com/www.0404.co.il">0404</a>.</div></div>

רוב הפריצות האלה הן באחריות המשתמשים , כמו הסלבים המפגרים האלה.
זה לא שפרצו למאגר הנתונים של החברה ושלפו שמות לפי החשק.

לדעתי , אייפון זה למי שרוצה ראש שקט ,האפשרויות יותר מוגבלות , אבל כל אחד והצרכים שלו.
אני כבר 4 שנים עם אנדרואיד , אני מסכים שבשלב מסוים המכשיר ניהיה כבד , צריך לעשות פה ושם WIPEים , אולי אפילו להתקין קרנל חדש , אבל זה חלק מההחלטה שלקחתי , אם אני מתעסק עם המכשיר , משנה כל דבר החל מצבע נורת הLED לסטטוס בר ולאיקונים שבו , אני מניח שכן יהיו תקלות , רוב המשתמשים שאני מכיר בכלל משתמשים בROMים שנבנו על ידי אנשים ולא חברות.
לדוגמא ממשק הTOUCHWIZ של סמסונג הוא זוועה בעיני , אתה פשוט מתקין CM והפלאפון מקבל חיים חדשים.

חלק יראו את זה ככאב ראש , וחלק כהנאה , אתה מרגיש כאילו אתה מקבל מכשיר חדש אחרי עדכון כזה.
אם כבר הגבתי פה , ממליץ לכל חובבי האנדרואיד לקראו את הOne Plus One , מכשיר אגדי [עם שיטת הזמנות מעיקה].

יצא לך להשתמש בו?

אגב שלא תגידו שאפל הייתה ראשונה חח
המכשיר יצא לשוק סוף חודש.... Note Edge
Samsung-Note-Edge-Side-AH.jpg

נערך לאחרונה:
הIcloud נפרת על ידי חור אבטחה שאיפשר לו להמשיך לשים סיסמאות שגויות בלי לנעול את השירות/ מה שאפל עושים כדי למנוע חדירות, ולא כי הוא עלה על סיסמאות.

עצם העובדה שהייתה אפשרות לעשות ברוטפורס זו פרצת אבטחה.
ברוטפורס זה משהו שתמיד אפשר לעשות, ראה ערך anonimous זאת בדרך כלל השיטה שלהם להטריל אתרים למיניהם, גוגל למשל ידעה להתמודד עם זה והם לא הצליחו לתקוף אותם..זה שאפל חברה פח אני לא התווכחתי מעולם

מה אתה מצפה לעשות איתו? אם תפרוץ אותו (JailBreak) תוכל לעשות איתו כל מה שיכלת לעשות עם אנדרואיד ועוד יותר.

אנשי האנדרואיד יבינו יום אחד שלא הכל זה specs. יש דבר כזה שנקרא מערכת הפעלה וכרגע מערכת ההפעלה של אפל:
1. מסונכרת באופן אבסולוטי עם OS X עד למצב שב iOS8 אפשר יהיה להוציא שיחות מהמחשב. כל האפליקציות שלי מסונכרנות עם המחשב + הפלאפון. פתקים, לוח שנה, אפליקציות ללימודים, 1Password, דרופבוקס ודברים רבים אחרים.

2. מערכת ההפעלה של אפל נחשבת לבטוחה ביותר כיום בתחום הסלולאר (וגם בדסקטופ/לפטופ אחרי גרסאות מסויימות של לינוקס).

3. עד עכשיו המצלמה של אפל עם כל מכשיר חדש הוכיחה את עצמה מחדש בהתאם ל 50,000 מגה פיקסל אצל מכשירי האנדרואיד. רק מוכיח שהעדשה היא מה שעושה את איכות התמונות ולא להפציץ עם גימיקים כמו מצלמות של 13-15MPX בטלפונים עם עדשה פח אשפה.

4. TouchID

5. Apple Payments (כנראה לא יהיה רלוונטי בקרוב לישראל)

הדבר היחיד שחסר לי באפל זה multitasking אבל אני מניח שזה יגיע בגרסאות הבאות

אם אתה משתמש בפריצה אתה די מאבד את יכולת האבטחה הגבוהה של האייפון, וזה לא משנה אם באמת אלה שפורצים בעלי כוונות רעות או לא, ברגע שאתה נותן למישהו להריץ משהו כזה על המכשיר אתה לא יודע מה הוא יכניס לך בפנים.
בגדול אני חושב שבחירה של פלאפון זה עניין של העדפה ואף אחד לא באמת יותר טוב מהשני, הסיבה העיקרית שאני עם אנדרואיד זה הסוללה באייפון שלי אישית לא מספיקה וגם העניין של הצורך בהחלפת מכשירים בתדירות גבוהה.
לגבי העניין של מערכות הפעלה אני מסכים איתך שאפל תותחים הם מתאימים את המערכות הפעלה שלהם למפרט והתוצאה מדהימה, הוכחה חיה לכך היא המחשבים שלה (אם אתה שואל אותי באייפון קצת פחות).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עצם העובדה שהייתה אפשרות לעשות ברוטפורס זו פרצת אבטחה.
הברוטפורס זה ספקולציות. אף אחד לא יודע באמת כיצד זה בוצע. ההודעה הרישמית מאפל לא הזכירה את המילה ברוטפורס, אבל איך עוד אפשר לנחש סיסמאות מפגרות לחשבון של סלברטאים?

הברוטפורס זה ספקולציות. אף אחד לא יודע באמת כיצד זה בוצע. ההודעה הרישמית מאפל לא הזכירה את המילה ברוטפורס, אבל איך עוד אפשר לנחש סיסמאות מפגרות לחשבון של סלברטאים?
כנראנ שזה ברוטפורס, ואי אפשר להגיד שזה אשמתם..אבל זה שהצליחו לעשות ברוטפורס בלי מחשבי על / כמות משתמשים עצומה אומר שאפל לא השקיעו במיוחד

באמת? חסרות דרכים? על הנדסה חברתית שמעת?
חוץ מזה אפשר להשיג סיסמאות על ידי אקספלויטים ומיליון ואחת הזרקות, הונאות ושיטות.

• פותח/ת השרשור
באמת? חסרות דרכים? על הנדסה חברתית שמעת?
חוץ מזה אפשר להשיג סיסמאות על ידי אקספלויטים ומיליון ואחת הזרקות, הונאות ושיטות.
היה כניסה עם שם משתמש וסיסמה. אקספלוייטים וכדומה יביא לך את ה hash במקרה הטוב ואז תוכל להוריד את ההצפנה. במקרה של ההצפנה של אפל, יקח לך מאה שנה עם כל מחשבי העל בעולם לפצח את הסיסמה הכי פשוטה שקיימת לה איי שם (חוץ מ 12345 כמובן).

ברוטפורס זה משהו שתמיד אפשר לעשות, ראה ערך anonimous זאת בדרך כלל השיטה שלהם להטריל אתרים למיניהם, גוגל למשל ידעה להתמודד עם זה והם לא הצליחו לתקוף אותם..זה שאפל חברה פח אני לא התווכחתי מעולם

שאלה מאוד בסיסית אמנם (כי אני לא מבין כלום בהצפנה וכיוצב') אבל אפילו היא לא ברורה לי -
איך פריצה מסוג ברוטפורס פותרת 'בעיה' בסיסית מסוג אתרים (נניח ג'ימייל, אאל"ט) שבהם אחרי ניחוש מוטעה או כמה בודדים כאלה
פשוט ננעלת הגישה?

היה כניסה עם שם משתמש וסיסמה. אקספלוייטים וכדומה יביא לך את ה hash במקרה הטוב ואז תוכל להוריד את ההצפנה. במקרה של ההצפנה של אפל, יקח לך מאה שנה עם כל מחשבי העל בעולם לפצח את הסיסמה הכי פשוטה שקיימת לה איי שם (חוץ מ 12345 כמובן).

hash זה לא הצפנה. וזה ממש לא תמיד יקח הרבה זמן. תביא לי את ה hash של כל המשתמשים בפורום ואני אחזור אליך עם זה 😛

הוא דיבר בעיקר על הנדסה חברתית , לגרום לאיזה סלבית מושפעת להוריד אפליקציה נגועה זה לא קשה [בהנחה ויש לך דרך ליצור איתה קשר ראשוני ] , ובאופן כללי , כל נושא האבטחה בסמארטפונים פרוץ מאוד , העניין הוא שאנשים פשוטים לא מושכים כזאת צומת לב.

שאלה מאוד בסיסית אמנם (כי אני לא מבין כלום בהצפנה וכיוצב') אבל אפילו היא לא ברורה לי -
איך פריצה מסוג ברוטפורס פותרת 'בעיה' בסיסית מסוג אתרים (נניח ג'ימייל, אאל"ט) שבהם אחרי ניחוש מוטעה או כמה בודדים כאלה
פשוט ננעלת הגישה?
לא חסרות דרכים , פרוקסים , מאגרים של מחשבים נגועים שנמצאים בשליטתך , או בשליטתך החלקית.
יש הרבה מתשמשים שהמחשב שלהם משמש תחנת מעבר להאקרים והם אפילו לא יודעים את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית