עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה הכפתורים האלו מתחת למסך?לא חושב שצריך יותר מזה
עזבו שטויות,
זוכרים את הפלאפון הזה ?
![]()
דווקא ממה שהבנתי הוא עדיין נמכר סבבה בארה"ב\אירופה.
בארץ הוא לא תפס כל כך (חוץ מזה שהייתה לו תקופה של "פוזה" קצרה)
ה 6 פלוס לא כזה גדול כמו שכולם טענו. סה״כ מסך מדהים. הטלפון קצת כבד יותר מאייפון 5 אבל הסוללה מכסה על הנזק. קשה עד בלתי אפשרי להקליד עם יד אחת לאורך זמן, ככה שאם זה הקטע שלכם, לכן על אייפון 6. אני תמיד מקליד עם 2 ידיים ככה שזה לא באמת מפריע לי. אני גם כותב על ה 5.5 הרבה יותר מהר ובלי טעויות כמעט כי כל המקשים הרבה יותר מרווחים.
בגדול, חוץ ממסך יוצר גדול אין פה הרבה חידושים. בשבילי ה touch id זה גם חידוש כי הי מגיע מאייפון 5 שהוא גם יחסית איטי יותר מ 5S ו 6.
בגדול אם מסך גדול זה לא הקטע שלכם ויש לכם 5S לא הייתי משדרג. אם אתה מגיעים מ 4S ומטה, זה כבר שינוי דיי גדול. למי שיש 5 ולא אכפת לו ממסך גדול יותר וה touch Id אז שישאר עם ה5, למרות שהמצלמה ב 6 והטובה יותר אם כי לא באופן משמעותי.
לסיכום, אני דיי מרוצה (חוץ מהמחיר כמובן, אבל פה זה חצי מסובסד).
דרך אגב למי שיש מכרים בחו״ל, הגירסה של T-Mobile היא סים פרי. קניתי אותה ושמתי סים של AT&T. אנשים מדווחים בפורומים שסימים בין לאומיים עובדים גם כן.
הכפתור עבר שינוי משמעותי מאייפון 4 ככה שלא נפוץ יותר לדפוק אותו. מה גם שלכל מקום שיש בו Touch ID יש גם סיסמה לגיבויבדיוק בגלל זה אני לא אחליף ל6 ומבסוט על זה שלקחתי את ה5S (הגודל הנוח ביותר לדעתי בטלפון)
לגביי הTOUCH ID, אני קצת מפחד להפעיל אותו בגלל שהכפתור הזה נוטה להתקלקל ואז מה עושים?! מה אתה אומר
ה 6 פלוס לא כזה גדול כמו שכולם טענו. סה״כ מסך מדהים. הטלפון קצת כבד יותר מאייפון 5 אבל הסוללה מכסה על הנזק. קשה עד בלתי אפשרי להקליד עם יד אחת לאורך זמן, ככה שאם זה הקטע שלכם, לכן על אייפון 6. אני תמיד מקליד עם 2 ידיים ככה שזה לא באמת מפריע לי. אני גם כותב על ה 5.5 הרבה יותר מהר ובלי טעויות כמעט כי כל המקשים הרבה יותר מרווחים.
ההשוואה פה לא נכונה, ה5S/6 ראשונים כי רזלוצית המסך היא 1334X750 / 640 X 1136http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-benchmarks/
כי מה שחשוב זה שיש לך 16 מעבדים ו 24GB ראם עם סוללה שכתוב עליה 500000mAh אבל בפועל מביאה 500.
בנוסף למה שהפינגווין אמר (חח אחד המשפטים ההזויים שאמרתי) לבדוק אורך חיים של סוללה זה פחות רלוונטי, למכשירי אנדרואיד ברובם יש חומרה הרבה יותר מתפתחת שמה לעשות צורכת יותר אנרגיה, אפשר לכעוס רק על הפיזיקה בנושא הזה.http://www.macrumors.com/2014/09/22/iphone-6-benchmarks/
כי מה שחשוב זה שיש לך 16 מעבדים ו 24GB ראם עם סוללה שכתוב עליה 500000mAh אבל בפועל מביאה 500
זה לא היה בנצמארק של MacRumors אלא של Andatechאגב זה מ PhoneArena, קצת יותר אמין מ MacRumors לא?
כן, אבל באייפון 6 יש סוללה 1600mAh והיא עולה על רוב מכשירי האנדרואיד עם סוללה גדולה ב 50% אם לא יותרבשקר לסוללה אל תשכח ב6PLUS יש סללה של לא פחות מ Li-Po 2915 mAh