כמה גדול אייפון 6 פלוס?

שני מכשירי LG G2 עם 32GB בארה"ב עולים בערך 380$ ליחידה, אפשר לקנות 2 מכשירים ועוד להישאר עם עודף
לעומת מכשיר אחד של אפל 😵
צודק חלקית יש פה משהו בעניין השם של אפל זה באמת מעלה את המכיר לא מעט אבל תחשוב על זה ככה, אף אחד לא ישלם מחיר כזה מטורף על מכשיר של lg כי זה כולה lg ואייפון זה של אפל.. לא אומר שזה הוגן אבל זה הגיוני.
אגב את הg2 אל תשווה למכשיר של אפל שעוד לא יצא אפילו אלה ל5s כי זה על משקל של להגיד אני יכול לקנות שתי מזדות שנתון 12 במחיר של ג׳יפ 2014.

*אגב- בעלים גאה של 5s וכול הקודמים לו. אם אתם שואלים אותי, יש משהוא במערכת ההפעלה שלהם וב״יוקרתיות״ והאלגנטיות של המכשירים לעומת מכשירי אנדרואיד שהם טיפה יותר מגושמים או סתם עשוים מפלסטיק וזה פשוט מוריד.. אותו דבר בקשר למערכת ההפעלה אפל פשוט עושים מערכת הפעלה פשוטה יחסית קלה לתפעול ושוב פעם ״יוקרתית״, אנדוראיד לעומת זאת מרגיש לי ממש מצועצע הכול מבולגן ומזכיר לי את מכשירי הטאץ׳ הראשונים עוד לפני יציאת האנדרואיד

צודק חלקית יש פה משהו בעניין השם של אפל זה באמת מעלה את המכיר לא מעט אבל תחשוב על זה ככה, אף אחד לא ישלם מחיר כזה מטורף על מכשיר של lg כי זה כולה lg ואייפון זה של אפל.. לא אומר שזה הוגן אבל זה הגיוני.
אגב את הg2 אל תשווה למכשיר של אפל שעוד לא יצא אפילו אלה ל5s כי זה על משקל של להגיד אני יכול לקנות שתי מזדות שנתון 12 במחיר של ג׳יפ 2014.

*אגב- בעלים גאה של 5s וכול הקודמים לו. אם אתם שואלים אותי, יש משהוא במערכת ההפעלה שלהם וב״יוקרתיות״ והאלגנטיות של המכשירים לעומת מכשירי אנדרואיד שהם טיפה יותר מגושמים או סתם עשוים מפלסטיק וזה פשוט מוריד.. אותו דבר בקשר למערכת ההפעלה אפל פשוט עושים מערכת הפעלה פשוטה יחסית קלה לתפעול ושוב פעם ״יוקרתית״, אנדוראיד לעומת זאת מרגיש לי ממש מצועצע הכול מבולגן ומזכיר לי את מכשירי הטאץ׳ הראשונים עוד לפני יציאת האנדרואיד
עזוב שטויות, זה מה שהרגילו אותך לחשוב ואם זה מתאים לך אז בכיף. אני שבעתי מאייפון אחרי 3 שנים רצופות וזהו.
לשלם על פלאפון 3.5 אלף שקל זה מטורף, ומי שאומר אנדרואיד ככה אנדרואיד ככה פשוט לא יודע על מה הוא מדבר...
מערכת יציבה מאוד, יש לא מעט מכשירים שנותנים הרגשה איכותית מעבר לפלסטיק (שגם אפל השתמשה בו ב-5C) והכל יפה מאוד
מבטיח לך שאושר מבחינתי זה להעביר שיר לפלאפון בלי הצורך לפתוח אייטונס

• פותח/ת השרשור
הדוגמא הכי טובה שאני יכול להביא לך היא לינוקס. (וניצחונה על ווינדאוס כמובן)
עד כמה שזכור לי, 85-90% מהמחשבים בעולם יושבים על וינדוס = קוד סגור. אז קוד סגור אף פעם לא עובד? לאייפון (iOS) נתח שוק גדול יותר בארה״ב מאנדרואיד.
אנדרואיד מככב במקומות שאייפון עולה שם יד ורגל כמו אסיה (ישראל בינהן) וחלק גדול מאירופה (בגלל מיסים גבוהים). המחיר זה הדבר היחיד שמושך אנשים לקנות אנדרואיד ולא מערכת ההפעלה ובטח שלא הארכיקטורה של המכשיר.

עד כמה שזכור לי, 85-90% מהמחשבים בעולם יושבים על וינדוס = קוד סגור. אז קוד סגור אף פעם לא עובד? לאייפון (iOS) נתח שוק גדול יותר בארה״ב מאנדרואיד.
אנדרואיד מככב במקומות שאייפון עולה שם יד ורגל כמו אסיה (ישראל בינהן) וחלק גדול מאירופה (בגלל מיסים גבוהים). המחיר זה הדבר היחיד שמושך אנשים לקנות אנדרואיד ולא מערכת ההפעלה ובטח שלא הארכיקטורה של המכשיר.
איכזבת אותי. כמו שאתה בטח יודע (או שלא?) 97% מהמחשבים בעולם הם שרתים. וכ-99% מהם על מערכת לינוקס.

• פותח/ת השרשור
איכזבת אותי. כמו שאתה בטח יודע (או שלא?) 97% מהמחשבים בעולם הם שרתים. וכ-99% מהם על מערכת לינוקס.
שרתים לא קונים אנשים פרטיים. דובר על הסקטור הפרטי, ששם רוב הכסף.
מה גם שמה שציינת לא נכון:

http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

לערך 30-40% מהשרתים הם שרתי וינדוס. הסקטור הפרטי עדיין מחזיק את רוב המחשבים בעולם. קח לדוגמה את מיקרוסופט, סה״כ מיליון שרתים. קח את גוגל, סה״כ 2.5 מיליון שרתים. לא מתקרב אפילו למאות מילארדי מחשבים בסקטור הפרטי. לא יודע מאיפה אתה לוקח את הסטטיסטיקות הללו, אבל כדאי שתבדוק שם את המספרים.

שרתים לא קונים אנשים פרטיים. דובר על הסקטור הפרטי, ששם רוב הכסף.
מה גם שמה שציינת לא נכון:

http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

לערך 30-40% מהשרתים הם שרתי וינדוס. הסקטור הפרטי עדיין מחזיק את רוב המחשבים בעולם. קח לדוגמה את מיקרוסופט, סה״כ מיליון שרתים. קח את גוגל, סה״כ 2.5 מיליון שרתים. לא מתקרב אפילו למאות מילארדי מחשבים בסקטור הפרטי. לא יודע מאיפה אתה לוקח את הסטטיסטיקות הללו, אבל כדאי שתבדוק שם את המספרים.
שימוש פרטי? למי אכפת. שרתים זה מחשבים לכל דבר.
להפך, השימוש בשרתים גדול בהרבה מאשר ב"שימוש פרטי" של הפייסבוק שלך.
מה שמדגיש את היעילות של לינוקס מווינדאוס. בחייאת, להשוות את לינוקס לווינדאוס?
באמת משה, החזקתי ממך בחור עם שכל. להשוות את כמות השרתים בעולם לכמות המחשבים הפרטיים בעולם 😣

• פותח/ת השרשור
באמת משה, החזקתי ממך בחור עם שכל. להשוות את כמות השרתים בעולם לכמות המחשבים הפרטיים בעולם 😣
בוא תציג לי מאיפה אתה לוקח את המספרים. הצגתי לך את 2 החברות הגדולות בשוק עם מספר שרתים הגבוה ביותר. נכניס גם את פייסבוק למשוואה שיש לה 300 אלף שרתים לערך, אתה עדיין לא תקבל מספר קרוב למאות מילארדים בשוק הפרטי (ש״למי אכפת״, שם החברות עושות את הכסף הגדול וזה נתח השוק הגדול ביותר).

תוכיח

יש קטגוריות שימוש ולחברות שעושות תוכנות (מיקרוסופט, אפל, הפצות שונות של לינוקס) אכפת. מיקרוסופט מכוונת לשוק הפרטי ולכן גם עושה את רוב הרווח שלה משם לעומת Red Hat שיכולה לחלום על המילארדים שמיקרוסופט מגלגלת.

למכור אותו, לקנות נקסוס 5 חדש ובעודף לעשות צניחה חופשית (נשאר מספיק כסף, אל תדאג)

יש לי נקסוס 4 והוא התקלקל ואז רציתי להחליף ל5 אבל לקחתי פלאפון מהחברה והיה רק את האייפון 5S או את הLG G3 אבל אני שונא ללכת עם לבנה בכיס. אז לקחתי את זה כבר.
אני דוגרי לא משתמש יותר מידיי הבאסה היחידה זה המוזיקה, כל השאר דווקא האייפון מספק לי

יש לי נקסוס 4 והוא התקלקל ואז רציתי להחליף ל5 אבל לקחתי פלאפון מהחברה והיה רק את האייפון 5S או את הLG G3 אבל אני שונא ללכת עם לבנה בכיס. אז לקחתי את זה כבר.
אני דוגרי לא משתמש יותר מידיי הבאסה היחידה זה המוזיקה, כל השאר דווקא האייפון מספק לי
תוריד itube

תבקש ממישהו שישלח לך שירים בוואטספ ותוריד אותם!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

תחבר למחשב ותעביר שירים מהמחשב לתיקייה בפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

כנס לדפדפן באייפון, תכתוב את השם של השיר + download ותוריד קובץ mp3 ישירות לפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

כנס לאתר youtube-mp3 בפלאפון ותמיר את השיר ואז תוריד אותו ישר מהאתר לפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

שלמות אלוהית.

תבקש ממישהו שישלח לך שירים בוואטספ ותוריד אותם!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

תחבר למחשב ותעביר שירים מהמחשב לתיקייה בפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

כנס לדפדפן באייפון, תכתוב את השם של השיר + download ותוריד קובץ mp3 ישירות לפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

כנס לאתר youtube-mp3 בפלאפון ותמיר את השיר ואז תוריד אותו ישר מהאתר לפלאפון!

אה שיט, אי אפשר באייפון.

שלמות אלוהית.

חחחח כן כזה. אבל דוגרי היה לי את הנקסוס ומבחינת נוחות של הפלאפון עצמו האייפון יותר נוח (גודל\מהירות\כניסה לאפליקציות ושיוט בפלאפון עצמו) והבטריה של האייפון שלי משום מה לא נגמרת ואני לא מבין על מה כולם בוכים. ואני עובד עם הפלאפון יחסית הרבה

מה שמדגיש את היעילות של לינוקס מווינדאוס. בחייאת, להשוות את לינוקס לווינדאוס?

זו אחת ההודעות ההזויות שראיתי. קודם כל יש עדיין המון ארגונים גדולים בעולם שמשתמשים בווינדוס גם לשרתים וגם לעמדות קצה. וזה אחוז ממש לא מבוטל (לא בטוח שאחוז קטן יותר מאלה המשתמשים בלינוקס).
דבר שני, אנשים שצועקים על יעילות של לינוקס מול ווינדוס בין אם מדובר בשרתים או עמדות קצה הם בדרך כלל חסרי ניסיון בעבודה עם שתי המערכות. אין עליונות מוחלטת של אחת מהן, אחרת השניה הייתה נעלמת מהשוק.

ההבדל בין אנדרואיד לIOS זה שאפל מתאימה את המערכת ההפעלה למכשיר ב200%.
זה לא משנה החומרה ולא משנה העיצוב והגודל, ברגע שכל האפליקציות עובדות באייפון בצורה חלקה ויפה אני שמח.
ופלאפון לא אמור להיות מחשב

להשוות אייפון ואת הIOS למכשירי דגל של האנדרואיד והמערכת הפעלה עצמה,זה כמו להשוות מאזדה 6 פרימיום למייבאך.

אפל לא חידשה כלום,ממשיכה למכור את אותו החרא בגדלי מסך שונים ומחיר מופקע,
היתרונות של האנדרואיד כל כך גדולים שאני לא מבין איך אפשר להשתמש באייפון בכלל (והיה לי אייפון).

מההשקה ביפן. לייב.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 68.8 · צפיות: 128
  • פותח/ת השרשור
ממש בא לי לתת לך מוניטין שלילי.
אני אקבל באן?😵‍💫🥊
הפעם אחרונה שבדקתי את המוניטין שלי היה בשנת 2009. אני אפילו לא מקבל התראות על לייקים/מוניטין כדי לחסוך בהתראות ספאם

הפעם אחרונה שבדקתי את המוניטין שלי היה בשנת 2009. אני אפילו לא מקבל התראות על לייקים/מוניטין כדי לחסוך בהתראות ספאם

יאללה יאללה מה אתה מתלהב..
קיבלת שלילי! 🤡

אוף אני צריכה כבר ללכת לישון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית