כמה גדול אייפון 6 פלוס?

רק שתדע שזה פלאפון קטלני, ולא משנה מה תגיד אצלנו אתה יכול לפרוץ ולהנות מהמכשיר אפילו יותר.
משהו שבאנדרואיד גורם לכם למלא תקלות ובעיות
את האנדרואיד לא צריך לפרוץ כדי להנות.

באייפון יש המון תקלות הן פשוט לא מדווחות למשתמש כמו באנדרואיד.

הפיצ'רים ה"חדשים" ואפילו הטובים ביותר שאתה מקבל מהפריצה היו טריוויאלים בגרסאות מאוד ישנות של אנדרואיד

את האנדרואיד לא צריך לפרוץ כדי להנות.

באייפון יש המון תקלות הן פשוט לא מדווחות למשתמש כמו באנדרואיד.

הפיצ'רים ה"חדשים" ואפילו הטובים ביותר שאתה מקבל מהפריצה היו טריוויאלים בגרסאות מאוד ישנות של אנדרואיד

בסופו של דבר, משתמשי אייפון הם הכי מרוצים בסקרים,
המערכת שאפל פיתחה היא מאוד מאוד מתקדמת, ותשווה גלקסי לעומת אייפון שנה אחרי השימוש ותראה שהאייפון ימשיך לעבוד בדיוק כמו ביום שקנית אותו, ובאנדרואיד? המכשיר יאט את עצמו כל תקופה יותר ויותר. ואז.. תהיה חייב לשדרג !

בסופו של דבר, משתמשי אייפון הם הכי מרוצים בסקרים,
המערכת שאפל פיתחה היא מאוד מאוד מתקדמת, ותשווה גלקסי לעומת אייפון שנה אחרי השימוש ותראה שהאייפון ימשיך לעבוד בדיוק כמו ביום שקנית אותו, ובאנדרואיד? המכשיר יאט את עצמו כל תקופה יותר ויותר. ואז.. תהיה חייב לשדרג !
וואלה אני בדרך כלל לא מגיב למריבות של פאנבויז נגד פאנבויז אבל, זה שטות מוחלטת מה שאמרת עכשיו
כל משתמש של iphone 4 ששדרג לIOS7 רואה את המכשיר שלו נתקע למוות, בגלל כובד המערכת
לעומת אנדרואיד שמגרסה לגרסה נהיית יותר קלילה הקיט קט של היום דורש פחות משאבים מהגרסאות הקודמות

שים IOS7 על iphone 4 ואתה תיהיה חייב לשדרג לעומת זאת שים KitKat4.4 על גלקסי 1 ותוכל להמשיך להשתמש בוא בכיף.
אפל זו החברה היחידה שמפעילה לחץ כדי שתשדרג, כי כל אחד רוצה לנסות את הגרסה החדשה, הבעיה שאם האייפון
שלך ישן מידי אתה לא תוכל לעשות אתזה.

וואלה אני בדרך כלל לא מגיב למריבות של פאנבויז נגד פאנבויז אבל, זה שטות מוחלטת מה שאמרת עכשיו
כל משתמש של iphone 4 ששדרג לIOS7 רואה את המכשיר שלו נתקע למוות, בגלל כובד המערכת
לעומת אנדרואיד שמגרסה לגרסה נהיית יותר קלילה הקיט קט של היום דורש פחות משאבים מהגרסאות הקודמות

שים IOS7 על iphone 4 ואתה תיהיה חייב לשדרג לעומת זאת שים KitKat4.4 על גלקסי 1 ותוכל להמשיך להשתמש בוא בכיף.
אפל זו החברה היחידה שמפעילה לחץ כדי שתשדרג, כי כל אחד רוצה לנסות את הגרסה החדשה, הבעיה שאם האייפון
שלך ישן מידי אתה לא תוכל לעשות אתזה.

אתה יכול להשוות את האייפון 4 שיצא ב 2010 עם גרסא שיצאה 3 שנים לאחר מכן ?
מין הסתם הפיצ'רים שאפל הטמיעו במערכת החדשה הם לא פיצ'רים שאייפון 4 עם המעבד שלו וכל שאר הירקות לא יכול להריץ אותו.
זה ברור מין הסתם.

לי היה אייפון 4 - שידרגתי לגרסא 7.
לאחר חודשיים החלפתי את הטלפון לגלקסי 3, שלאחר שנה בלבד של שימוש התחיל להתקע ולעשות מלא בעיות !
חזרתי לאייפון 5S ועכשיו אני מרוצה מאוד !

• פותח/ת השרשור
אתה שם מערכת הפעלה של שנת 2013 (שד״א 7.1 השתפר משמעותית בנושא של אייפון 4) על טלפון שיצא ב 2010. בניגוד לאנדרואיד, לפחות אפל מוציאה עידכונים **רישמיים** למערכת הפעלה שלה למכשירים השונים, בניגוד לאנדרואיד שאתה תקוע עם אותה הגרסה 5 שנים אלא אם אתה עושה root, שמוט, קאפוט לטלפון.

נערך לאחרונה:
אתה שם מערכת הפעלה של שנת 2013 (שד״א 7.1 השתפר משמעותית בנושא של אייפון 4) על טלפון שיצא ב 2010. בניגוד לאנדרואיד, לפחות אפל מוציאה עידכונים **רישמיים** למערכת הפעלה שלה למכשירים השונים, בניגוד לאנדרואיד שאתה תקוע עם אותה הגרסה 5 שנים אלא אם אתה עושה root, שמוט, קאפוט לטלפון.

readImage

הבעיה העיקרית שלי עם ה"שדרוגים" של המערכת הפעלה של אפל היא העובדה הפשוטה שזה ממש לא שדרוג של מערכת הפעלה. אין שם שום שיפור כמעט מבחינת מערכת ההפעלה, השיפור היחיד אצלהם הוא בgarbage collector שהיה פח אשפה ועכשיו הוא קצת פחות פח אשפה.

ה"שדרוגים" של אפל זה ברמת ה "תראו הוספנו כפתור מיוחד ליד המצלמה" זה לא שדרוג זה דברים שמתעדכנים באנדרואיד בלי לדבר בכלל ולעשות רעש וצלצולים.

המערכות הפעלה של אנדרואיד רק התשפרו עם השנים ונעשו יותר יעילות ומהירות, ולא כבדות יותר ופחות יעילות כמו שאפל אוהבת "לשדרג"

הבעיה העיקרית שלי עם ה"שדרוגים" של המערכת הפעלה של אפל היא העובדה הפשוטה שזה ממש לא שדרוג של מערכת הפעלה. אין שם שום שיפור כמעט מבחינת מערכת ההפעלה, השיפור היחיד אצלהם הוא בgarbage collector שהיה פח אשפה ועכשיו הוא קצת פחות פח אשפה.

ה"שדרוגים" של אפל זה ברמת ה "תראו הוספנו כפתור מיוחד ליד המצלמה" זה לא שדרוג זה דברים שמתעדכנים באנדרואיד בלי לדבר בכלל ולעשות רעש וצלצולים.

המערכות הפעלה של אנדרואיד רק התשפרו עם השנים ונעשו יותר יעילות ומהירות, ולא כבדות יותר ופחות יעילות כמו שאפל אוהבת "לשדרג"

אתה לא יכול להשוות את הפיצרים שאפל מוסיפה לעומת אנדרואיד,
כי כל מה שאפל מוציאה היא מוציאה אותו הכי טוב ! באנדרואיד, לא כל כך.

• פותח/ת השרשור
בארה״ב לפחות יש גם תמיכה לאפל - יש אמא ואבא שאפשר ללכת ולממש אחריות, להתקשר, להתייעץ. מה יש לאנדרואיד? יש סבתא דור 5 עם מסך 17 אינץ אבל לה אין אמא ואין משפחה. היא יתומה, אבל באופן אבליוציוני נהיו לה 500000 ילדים שהתפרסו לכל הגלקסיה ו 70% ממכשירי הטלפון כיום יושבים על אנדראיד.

אתן לך דוגמה. נדפק לי ה iMessage במאק. זה נעל אותי בחוץ ולא נתן לי להיכנס מסיבות לא מובנות. התקשרתי לאפל וזה סודר תוך 5 דקות. אז האייפון שלי ננעל. מה משתמש אנדרואיד ממוצע יעשה? ״הא אין בעיה נפרמט, נעשה root ונשים מערכת הפעלה יותר מתקדמת! אבל רגע מי יצר אותה? לא משנה אחשלו, איציק עובד בחנות פלאפונים, הוא אמר שזה טוב, אז תתקין״.
מה אמר לי הנציג באפל? תלחץ X, Y, Z - חכה כמה רגעים, הינה זה אמור לעבוד. ואללה עבד.

קניתי AppleCare (אחריות של אפל) כשקניתי את האייפון 5. נשבר לי המסך בטלפון לאחר שנה וחצי. הגעתי, הראתי את המסך, אמרו אין בעיה תקבל את הטלפון תוך 2 ימי עסקים. הינה בנתיים טלפון חילופי ליומיים הללו (בדיוק אותו אייפון 5).

ביום שאנדרואיד (גוגל) יפתחו שירות לקוחות, יהיה על מה לדבר. עד אז, אנדרואיד זו מערכת הפעלה פרוצה לכל הדורות, ממשק שנראה כמו צעצוע, מכשירים שמיוצרים מ-100% פלסטיק ממחוזר עם מצלמה של 50 אלף מגה פיקסל, אבל אפל עם 8MPX אבל עדשה טובה יותר, עדיין מובילה עם התמונות הכי איכותיות מכל הפלאפונים איי שם בשוק.

ולא אני לא פאן בוי, היה לי LG G3 לכמה חודשים ושנאתי אותו כל רגע.

• פותח/ת השרשור
איזה פיצ׳רים אתה כבר צריך שיש לך באנדרואיד ואין באייפון? להפוך את הפלאפון ואז הוא עובר למצב השתק? זה פיצ׳ר באמת או גימיק של ילדים בגן חובה? מקלדות צד שלישי? זה זבל אורגני. אני התרגלתי שנים למקלדת של אפל ואמשיך להשתמש בה.
מה עוד אתה צריך? LED Notification? זה 1995.
אתה רוצה להעביר שירים לתקייה בפלאפון בלי תוכנה צד ג׳? אחלה, אבל מי מוריד היום שירים לטלפון? יש שירותי סטרימינג ואני אישית לא משתמש בחתיכת אלומיניום שעולה 900 דולר כנגן בחד״כ, ככה שלי אישית זה גם לא רלוונטי. אייטונס משמש לא רק להעברת תכנים אלא גם כ Store, ככה שלא מבין מה הרעש להעביר לשם את הקבצים ולסנכרן עם הפלאפון (זה מסנכרן גם ב Wifi ללא כבל).

כל השטויות שמשתמשי אנדרואיד אומרים ש״יש להם״ יש אולי, אבל או שזה פותח באופן הכי עקום בעולם או שזה פשוט לא באמת פיצ׳ר זה יותר כמו גימיק.

רק לעשות Swipe במסך הבית ב LG G3 או להעביר אייקונים ממקום למקום מראה כמה שאנדרואיד (4.4.2 אם אני זוכר נכון שהיה שם) זה פשוט ברמה אחרת לגמרי (נחות) מ iOS. הכל נראה קטן, מצועצוע, שום חשיבה ברמת ה UI. אז כן בוא נעשה כולנו ROOT ונתקין 15 מערכות הפעלה צד ג׳. זה כמו שאגיד לך בוא תעשה ג׳ילברייק לאייפון ויהיה לך את כל הפיצ׳רים של אנדרואיד ועוד.

אתה יכול להשוות את האייפון 4 שיצא ב 2010 עם גרסא שיצאה 3 שנים לאחר מכן ?
מין הסתם הפיצ'רים שאפל הטמיעו במערכת החדשה הם לא פיצ'רים שאייפון 4 עם המעבד שלו וכל שאר הירקות לא יכול להריץ אותו.
זה ברור מין הסתם.

לי היה אייפון 4 - שידרגתי לגרסא 7.
לאחר חודשיים החלפתי את הטלפון לגלקסי 3, שלאחר שנה בלבד של שימוש התחיל להתקע ולעשות מלא בעיות !
חזרתי לאייפון 5S ועכשיו אני מרוצה מאוד !

זה הבעיה שברגע שמזכירים אנדרואיד כולם קופצים על סמסונג, גוגל כן מוציאה עדכונים רשמיים לכל המכשירים שלה
דווקה סמסונג זו חברה שמוציאה הכי פחות מאנדרואיד, חברה שאין לה שום קשר בין החומרה במכשיר לבין התוכנה.
זה שסמונג מסרבת להוציא עדכונים זה כבר בעיה שלה, אין לזה קשר למערכת האנדרואיד.
תקחו היום את ה Nexus One שיצא לפני 4 וחצי שנים, הוא קיבל את ה4.4 והוא רץ עליו נפלא. לא נתקע "אחרי שנה"

זה כמו שאפל תפתח את המערכת שלה לחברה בשם Ananas והחברה Ananas לא תעדכן את המכשיר שלה
אתם תגידו שאפל חרא של חברה, לא תגידו? נכון?...יופי.

תקחו HTC תקחו Nexus ואם הוא יתחיל להתקע אחרי שנה תודיעו לי, כי זה לא יקרה.

והדבר הכי יפה, מוציאים מכשיר חדש עושים לו באזז מטורף (וכל הכבוד להם על זה שהצליחו ליצור באזז סביב מכשיר כזה) ובשנת 2014 מוציאים לך מכשיר עם 2 ליבות (מה שאומר שבמקרה הטוב אתה מריץ 4 טרדים) עם 1 ג'יגה RAM...זה פשוט בדיחה..

ואומרים לך "אבל מסך הבית מסתובב..." וזה פיצ'ר מטורף אני מסכים, כאילו....אם היינו בשנת 2006.

גם לי היה אייפון ואני מבין את ההתלהבות הממשק מאוד מאוד מאוד פשוט. ייתרון? לדעתי חסרון, הממשק של אנדרואיד הרבה יותר הגיוני למשתמש והUX באנדרואיד הרבה יותר טוב, אבל כמובן שאלה דעות סובייקטיביות.

כי כל מה שאפל מוציאה היא מוציאה אותו הכי טוב ! באנדרואיד, לא כל כך.
על סמך מה החלטת שזה הכי טוב? על סמך זה שזה יקר? שיש להם כנס עם איש שלובש חולצה שחורה ומקבלים כותרת ראשית בעיתון?

בארה״ב לפחות יש גם תמיכה לאפל - יש אמא ואבא שאפשר ללכת ולממש אחריות, להתקשר, להתייעץ. מה יש לאנדרואיד? יש סבתא דור 5 עם מסך 17 אינץ אבל לה אין אמא ואין משפחה. היא יתומה, אבל באופן אבליוציוני נהיו לה 500000 ילדים שהתפרסו לכל הגלקסיה ו 70% ממכשירי הטלפון כיום יושבים על אנדראיד.
זה בדיוק העניין, לאנדרואיד יש יותר מאבא ואמא אחד..יש לה קהילה ענקית של תמיכה, אחת מהקהילות הכי גדולות ומקצועיות שנתקלתי בה בתחום הזה.
ביום שאנדרואיד (גוגל) יפתחו שירות לקוחות, יהיה על מה לדבר
גוגל כבר התחילו עם שירות לקוחות, הוא עוד לא אופטימלי אני מסכים, אבל אני בכלל לא מסכים שהם צריכים, אני לא נתקלתי עדיין בשום בעיה שהצריכה אותי לדבר עם מישהו.

זה מה שיפה באנדרואיד, לא משנה מה התקלה שלך, יש מישהו שידע לתקן ואם אתה בעל ידע (לא גדול) אתה תדע להסתדר לבד, זה הרעיון של הפלאפונים האלה ושל מערכת ההפעלה הזאת

ולא אני לא פאן בוי, היה לי LG G3 לכמה חודשים ושנאתי אותו כל רגע.
גם אני לא פאן בוי, היה לי אייפון 4 (שהיה הפריצה הכי גדולה של אפל) למשך יותר משנה.

נגעתי פעם אחת באנדרואיד הבנתי את האפשרויות וגיליתי את המהירות של המכשירים ומערכת ההפעלה והתאהבתי.
כל השטויות שמשתמשי אנדרואיד אומרים ש״יש להם״ יש אולי, אבל או שזה פותח באופן הכי עקום בעולם או שזה פשוט לא באמת פיצ׳ר זה יותר כמו גימיק.
מסכים, כל הפיצ'רים האלו שהצגת ועוד הרבה אחרים זה בעיקר גימיקים, אבל היכולת לסדר לעצמך את מסך הבית כמו שרק תרצה, לסדר את הnotification bar לרצונך ועוד המון דברים שכבר נראים לי טריוויאלים.

מה גם שכמפתח אני יכול להגיד לך שאין לי שום מושג למה אנשים עוד מפתחים לאפל, הסביבת פיתוח שלהם נוראית, האפשרויות מוגבלות בצורה לא נורמלית. לעומת זאת פיתוח לאנדרואיד דורש ידע בג'אווה שלכל מתכנת כבר יש היום.

אני באמת לא רואה את העתיד של אפל ב10 שנים הקרובות. בטח לא כשגוגל מתכננת להשיק את הChrome OS.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק העניין, לאנדרואיד יש יותר מאבא ואמא אחד..יש לה קהילה ענקית של תמיכה, אחת מהקהילות הכי גדולות ומקצועיות שנתקלתי בה בתחום הזה.
כן ועדיין יש לה הכי הרבה וירוסים ופירצות אבטחה מכל מערכת הפעלה אחרת, אפילו מוינדוס.

זה מה שיפה באנדרואיד, לא משנה מה התקלה שלך, יש מישהו שידע לתקן ואם אתה בעל ידע (לא גדול) אתה תדע להסתדר לבד, זה הרעיון של הפלאפונים האלה ושל מערכת ההפעלה הזאת
כן, זה דיי פשוט לפרמט את המכשיר שלך בגלל כל דבר קטן ולשים מערכת הפעלה אחרת. מה ההגיון בזה אני לא יודע. אני קניתי מכשיר, למה אני צריך ללכת לחפש תשובות בפורומים ואתרים של מי יודע מה מחזיק אותם? זו הסיבה שאני משלם כפול למכשיר טלפון ולפחות לא צריך לבזבז זמן לחפש תשובות לבעיות שלי.

מסכים, כל הפיצ'רים האלו שהצגת ועוד הרבה אחרים זה בעיקר גימיקים, אבל היכולת לסדר לעצמך את מסך הבית כמו שרק תרצה, לסדר את הnotification bar לרצונך ועוד המון דברים שכבר נראים לי טריוויאלים.
אפשר לעשות את זה ב iOS8 והיה אפשר לפני 5 שנים עם JailBreak

דוגרי הדבר הכי מבאס (אותי) בIPHONE זה עניין המוזיקה. שאני לא יכול פשוט להעביר לי שירים מכל מחשב אחר.

בסופו של עניין פלאפון היום זה עניין של נוחות וצורך , לי היה נקסוס וחצי מהדברים בו לא השתמשתי. עכשיו יש לי אייפון ואני מרגיש שאני "ממצא" את המכשיר לפי השימושים שאני צריך ביום יום ובכללי (חוץ מעניין המוזיקה , שגם את זה אני אעשה בהזדמנות פשוט מרגיש לי קצת "מטלה")

כן ועדיין יש לה הכי הרבה וירוסים ופירצות אבטחה מכל מערכת הפעלה אחרת, אפילו מוינדוס.

כן, זה דיי פשוט לפרמט את המכשיר שלך בגלל כל דבר קטן ולשים מערכת הפעלה אחרת. מה ההגיון בזה אני לא יודע. אני קניתי מכשיר, למה אני צריך ללכת לחפש תשובות בפורומים ואתרים של מי יודע מה מחזיק אותם? זו הסיבה שאני משלם כפול למכשיר טלפון ולפחות לא צריך לבזבז זמן לחפש תשובות לבעיות שלי.

אפשר לעשות את זה ב iOS8 והיה אפשר לפני 5 שנים עם JailBreak

איך?

• פותח/ת השרשור
דוגרי הדבר הכי מבאס (אותי) בIPHONE זה עניין המוזיקה. שאני לא יכול פשוט להעביר לי שירים מכל מחשב אחר.

בסופו של עניין פלאפון היום זה עניין של נוחות וצורך , לי היה נקסוס וחצי מהדברים בו לא השתמשתי. עכשיו יש לי אייפון ואני מרגיש שאני "ממצא" את המכשיר לפי השימושים שאני צריך ביום יום ובכללי (חוץ מעניין המוזיקה , שגם את זה אני אעשה בהזדמנות פשוט מרגיש לי קצת "מטלה")
כמה פעמים אתה כבר מעביר מוזיקה לפלאפון? אחת לחודש? אחת לחצי שנה?

כמה פעמים אתה כבר מעביר מוזיקה לפלאפון? אחת לחודש? אחת לחצי שנה?

אתה צודק. אני פשוט צריך להתחיל לרכז את כ-ל המוזיקה שלי לתוכנה ואז להוריד וזה כנראה יהיה אחת לכמה חודשים
בנקסוס פשוט הורדתי , זה היה יותר נוח ללא ספק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית