עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע לא מתאמן ואני על 15-16 אחוז שומן.יותר רזה מ60? לאן אתה שואף להגיע?
איך יודע א.ש?אני כרגע לא מתאמן ואני על 15-16 אחוז שומן.
אתה יכול להפחית מעט פחמימות ונתרן ולהעלות שומן במקום אבל לדעתי זה מיותר, קשה לי להבין צורך לרדת נמוך יותר מ60 קילומעדיף להיות על 12% ככה, או לפחות להראות רזה יותר ע"י הורדת הנוזלים.
לא ראית אותי, הבטן לא ממש שטוחה ואם אני יכול להתחטב קצת בשביל הים למה לא?איך יודע א.ש?
יודע להעריך אותו.
אתה יכול להפחית מעט פחמימות ונתרן ולהעלות שומן במקום אבל לדעתי זה מיותר, קשה לי להבין צורך לרדת נמוך יותר מ60 קילו
בלתי אפשרי להגיד ולא בטוח שזה יעזור הרבה, על 60 קילו בגובה שלך זה אומר שאתה כבר עכשיו לא אוכל הרבה.כמה הפחתת פחמימות ונתרן תעזור (לאיזה משקל זה יביא אותי)? אני הולך לשם עוד 5 ימים, ממתי להתחיל להוריד פחמימות וממתי נתרן?
העלתי כבר לפני כמה זמן, מחר אעלה שוב בהודעה באשכול הנוכחי.בלתי אפשרי להגיד ולא בטוח שזה יעזור הרבה, על 60 קילו בגובה שלך זה אומר שאתה כבר עכשיו לא אוכל הרבה.
אין לי מספרים לתת לך. וב5 ימים בדרך כלל לא רואים שינוי גדול.
אתה מוזמן להעלות תמונה לפורום ולקבל הערכה.
הרבה פעמים מה שנדמה לך כמו כרס קטנה הרבה פעמים זה רק בראש, לכן מומלץ להעלות תמונה ולתת לאחרים להחליט
כמה אתה שוקל בתמונה?העלתי כבר לפני כמה זמן, מחר אעלה שוב בהודעה באשכול הנוכחי.
הנה התמונות הקודמות מלפני 4 חודשים - http://imgur.com/SZz4BfR,XpSCRX3,YezzWPa,rr5Et9a#0 (יש פה 4 תמונות, בשביל להחליף יש לחצנים למעלה first image, second image וכ'ו...)
כן זאת המטרה - להגיע יותר חטוב.
להתאמן אני לא יכול כי אני על רואקוטן, אז זה רק עניין של תזונה.
אני חותך מהיום פחמימה לכמה שאני יכול (50 או פחות)...נתרן צריך מעכשיו?
חיטוב זה לא משהו שקורה בכמה ימים..עוד כמה ימים אני נוסע לצפון לים וזה...
רציתי לדעת אם יש דרך לעשות מן חיטובון כזה בימים בודדים בשביל להגיע לים טיפה יותר רזה.
נתונים אם זה משנה משהו:
גובה 168
משקל 60
תודה לעוזרים 😃
כן זה מה שרציתי.חיטוב זה לא משהו שקורה בכמה ימים..
הרי הרבה שתוכל לעשות זה קצת לייבש את עצמך.. פחות פחמימות, פחות נתרן
אני דווקא חושב שזה יכול לעבוד בסדר, רוב התזונה שלי מורכבת מפחמימות אז יש לי הרבה נוזלים להוריד.זה לא עובד ככה,
לא מתחטבים ורואים שינוי תוך כמה ימים!
האמת מאתמול ירדתי קילו וחצי, אני יודע שזה לא ימשיך בקצב הזה אבל אם אני ירד 2.5 קילו בכל העניין זה יהיה מצויין.
אגב, זה יעבוד אם אני יעשה דל פחמימה מבלי להוריד נתרן?