עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מדבר על החומר הזה והוא חוקי בחלק מהמדינות בעולם זה כבר אומר משהוכן תקח 6-7 כדורים
אני אישית חושב שזה לא מתאים לגיל שלך למרות שאני השתמשתי בו וזה צ'יפס
אבל אתה רק בן 15 ולקפוץ לחומרים זה לא חכם
וכן אירובי בוקר על בטן ריקה וצום של 3-4שעות אחרי למקסימום תוצאות מהחומר
דרך אגב הוא מתאים לאחוז נמוך מתחת ל12 כי הוא מנייד שומן עיקש אבל אם אתה 16 אחוז הגוף ינצל שומן כרגיל אולי קצת דופק מואץ אבל לא קריטי
מנסיון שלי ברגע שמתחילים איתו הדרך לקלן קצרה ומקלן גם לאנבולים למרות שלזה עדין לא הגעתי חח..אני מדבר על החומר הזה והוא חוקי בחלק מהמדינות בעולם זה כבר אומר משהו
לא דיברתי על קלן שאני יודע שהוא חזק יותר
ואני באזור ה13 בנתיים
אני מעדיף לבדוק את שה מאשר להוציא 300 שקל על ליפו שש שלא יעשה כלום
הרגשת משהו בשימוש בחומר?
הוא עזר לך?
הכי רחוק שאני יגיע זה לקלן וגם זה בכלל. לא בטוחמנסיון שלי ברגע שמתחילים איתו הדרך לקלן קצרה ומקלן גם לאנבולים למרות שלזה עדין לא הגעתי חח..
בזמן השימוש לא הרגשתי יותר מדי בפעמים הראשונות אולי קצת אופוריה כזאת אבל אולי זה בראש שלי, הדופק מעט עולה וזהו, מצד שני גם הקלן בקושי השפיע עלי ועל אחרים הוא כן משפיע אז תקח הכל בערבון מוגבל
לגבי תוצאות, הכמות אירובי והצום שהיוהמבין דרש ממני היו מעצבנות קצת גם קשה לדעת ממה הגיעו התוצאות כי חצי שעה אירובי על בטן ריקה ביום ודיאטת ud2 יגרמו לכל אחד לרדת אבל סופו של דבר כן היו אחלה תוצאות הגעתי לאיזור ה10 אולי קצת יותר אולי קצת פחות..
לאנבולים לא בעשר שנים הקרובות
רק שאני בן 15 ואיזה בן אדם שפוי ימכור חומרים לילדחחח גם אני אמרתי את זה לפני שנה:lol:😆
רק שאני בן 15 ואיזה בן אדם שפוי ימכור חומרים לילד
מה אנשים לא יעשו בשביל כסף...תתפלא...
זה עצוב אך נכון :-/
כן.. הבנתי כמה הוא לא נוח לשימוש וויתרתי על זההבנת הכל נכון, זהו החומר הכי לא נוח לשימוש, לא חסר לו תופעות לוואי כמו: הזעה, פריחה, חרדה, לחץ דם, סחרחורת, גלי חום ועד..
לא מבין מה הבעיה לעשות חיטוב רגיל ? זה לא שיהומבין יניב תוצאות שהיו שוות בסופו של דבר, עלות תועלת כאן היא פשוט מגוחכת.